@JeramiGrant
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Players Props Picks

Selecții pentru recuzita jucătorilor NBA

TheN Sezonul regulat BA este acum pe deplin în desfășurare, deoarece anumite echipe încep să își revendicePlayoff-urile NBA 2021. În timp ce mulți fani de baschet joacă șansele de la săptămână la săptămână pe măsură ce acțiunea se desfășoară, există o varietate deopțiuni grozave de pariuri cu prop disponibile laNBA betting sites.

Mulți dintreprincipalii furnizori de pariuri sportive oferă piețe futures de pariuri, inclusiv premii precum Începătorul anului șiMVP NBA 2021.

Vom arunca o privire la aceste cote și vom vedea cum arată cotele pentru top jucători, făcând alegeri cu cea mai bună valoare posibilă. Echipa noastră formată din experți interni în NBA nu pierde niciun minut din acțiune și și-a prezentat părerile despre cum va decurge sezonul.

Vom da un pont cuCote MVP, unde un de neopritLeBron James conduce taxa la || |6524.50, urmat de un anturaj al celor mai bune talente din NBA. Așadar, să trecem la chinuri de alamă.

Selecții NBA Rookie of the Year 2021

The Grizzlies Ja Morant a luat acasă premiul în 2020, după ce a făcut o serie de performanțe dominatoare de-a lungul anului. El a fost de până la 1,10 când ne-am ales începătorul anuluiAlegeri gratuite NBA anul trecut.

Dar, acum favoritul vine sub formă dinLamelo Ball, care este mult în față cu o cotă de 1,80. A fost un spectacol până acum în acest sezon, cu LaMelo producând genul depiesele mătăsoase care vor fi transmise prin rețelele de socializare în anii următori.

Dar încrederea lui LaMelo în instanță se va transfera într-un premiu? Are talent caJames Wiseman chiar în spatele lui, care intră în cursă la 8.50, care joacă și el alături oameni ca Draymond Green și Stephen Curry.

Pe coasta de est, Knicks au începătorObi Toppin. Deși cu siguranță nu are echipa în jurul lui care să se propulseze către acest premiu, cu siguranță își poate arăta abilitățile pe teren și poate face suficientă diferență pentru a arunca o privire.

În afară de asta, există Patrick Williams de la Chicago Bulls și Tyrese Haliburton de la Sacramento Kings. Apărătorul de 6 picioare și 5 inchi este în cotă de4,50 și este în prezent al doilea favorit pentru a câștiga premiul. Considerăm că acesta va fi trafic cu sens unic.

Alege LaMelo Ball pentru a câștiga.

LaMelo Ball Pentru a câștiga Rookie of the Year
1.80
BetWarrior

 

LAMELO PUTBACK DUNK.pic.twitter.com/Byy5izz8aQ

— Bleacher Report (@BleacherReport)30 ianuarie 2021

Cel mai bun jucător

Zion Williamson a fost cel care a ocupat toate titlurile la începutul sezonului trecut, dar coechipierul său, Brandon Ingram, a fost cel care a primit aplaudările. Pentru sezonul curent,Rockets Christian Wood este cel care are cele mai bune cote la2.25.

Pierderea lui James Harden părea că l-ar lăsa pe Stephen Silas cu o treabă foarte grea în față. Cu toate acestea, un număr de jucători s-au ridicat la platou,Victor Oladipo și Wood.

Lemnul este urmat îndeaproape deDetroit Pistons Jerami Grant, care a fost într-o formă excelentă. Indiferent de munca lui impresionantă pe teren, Pistons rămân aproape de partea de jos a Conferinței de Est.

În altă parte, avemChris Boucher și Jaylen Brown , care intră în cursă la12.00, respectiv 15.00. Jaylen Brown a trecut de la putere la putere în ultimii ani și acesta ar putea fi anul în care primește aplaudările.

Alege-l pe Jerami Grant pentru a câștiga.

Jerami Grant Pentru a fi cel mai îmbunătățit jucător
2,20
BetOnline

Accesul Acordat. Iată Dunk-ul săptămânii prezentat de@DraftKings.#NBAAllStar | @JeramiGrant pic.twitter.com/9N5TXqUQnG

— Detroit Pistons (@DetroitPistons)31 ianuarie 2021|| |859

Cel mai bun marcator NBA

În sfârșit, ajungem la premiul pentru cel mai bun marcator NBA, care pare întotdeauna atât de previzibil, dar deseori îi prinde pe pariori. Vor fi foștii MVPDurant sau Curry la întoarcerea lor în ligă?

La toți furnizorii importanți de pariuri sportive, esteJames Harden who starts out ahead of the pack at odds of 2.20. His mutarea în Nets a pus serios pe abilitățile sale de a pune puncte, pe măsură ce așteptările lui de a juca crește.

El este favorit clar, cu favoritul pe locul doiLuka Doncic la 8.00. Luka este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni jucători din lume și este adesea însărcinat să-și ducă singur Mavericks, ceea ce înseamnă că strânge cifre ridicole săptămânal după săptămână.

The HawksTrae Young continuă unde a încheiat sezonul trecut, dominând podeaua în ceea ce privește punctele marcate - a stabilit recent un record NBA cu cele mai multe treisuri marcate în cel mai puțin număr de jocuri.

Apoi mai estetalismanul Trail-Blazers Damien Lillard, care continuă să marcheze victorii într-un mod uluitor - a reușit încă o dată înscriind două triple pentru a sigila victoria împotriva celor de la Rockets în ultimele săptămâni.

Alege-l pe James Harden pentru a câștiga.

James Harden Pentru a câștiga Premiul pentru cel mai bun marcator NBA
2.20
888 Sport

ȘI în timp ce jocul#NHL este în afara topurilor—-Damien Lillard NAILS a Câștigător al jocului de 37 de picioare, Dagger cu sfârșit de serie în timp ce Portland ELIMINĂ OKC —50 DE PUNCTE pentru Lillard 118-115 BUZZER BEATERpic.twitter.com/YQslb7E93L

— Bob Pompeani (@KDPomp )24 aprilie 2019

Unde să pariezi pe NBA Player Props?

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine. Cele enumerate mai jos sunt de încredere și oferă multe cote pentru pariuri prop NBA.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive