Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Tuesday Night Picks - Knicks and Lakers Showtime

NBA de marți seara Picks - Knicks and Lakers Showtime

Această ediție a NBA Tuesday Night Picks ne pregătește pentru o petrecere în timp ce New York Knicks îi distrează pe Los Angeles Lakers și mai mult pentru RomâniaSportsBetting.

O listă de patru jocuri ne întâmpină la România Sports Betting, deoarece aceasta este încă una dintre acele nopți cu puțin mai multă zgomot decât ne așteptam. Este timpul pentru încă câtevaAlegeri NBA. La urma urmei, poate că ar putea fi din nou niște artificii ca în weekend.

Marți seara afișează un meci dintreNew York Knicks și Los Angeles Lakers.Jocul provine din mecca baschet cunoscut sub numele de Madison Square Garden. Când cineva aude că New Yorkul joacă Los Angeles, se gândește imediat la NBA East Coast versus West Coast. Nu contează cine este sau nu în linie.

Cea mai modestăProgramul NBA de marți seara prezintă Miami Heat pe drum în Detroit și un pahar de noapte la Los Angeles, în timp ce Paul George și Clippers se confruntă Luka Doncic și Dallas Mavericks. Este frumos să poți lua ceva mai mult timp și să te scufundi în aceste jocuri.

Acestenopți NBA sunt de obicei mult mai ușoare pentru bankroll. Este indicat să pariezi ceva mai înțelept pe măsură ce sărbătorile se apropie. Cu echipele odihnite,aceste cote de pariuri NBA ar trebui să fie destul de simple.

NBA Tuesday Night By The Numbers

Acest ia o scurtă ardezie care merită atenția cuiva. AcestNBA marți seara prezintă câteva numere ușor de digeratnumere pentru pariorul sportiv. Este mai distractiv că Los Angeles Lakers și New York Knicks au, de asemenea, ambele în jurul valorii de .500. Aceste două echipe au fost considerate a fi cel puțin blocaje în playoff la începutul sezonului.

Lakers ar putea fi cea mai dezamăgitoare echipă aici, deoarece s-au numărat printre favoriții noștri când a venit vorba deCote de pariere la Finalele NBA. Din nou, New York și Los Angeles au niște titluri frumoase, dar există întotdeauna un dar acolo.

Vezi mai jos când aruncăm o privire laslate NBA din această seară pentruMarți, 23 noiembrie. But first, those numbers...

Selecții NBA de marți seara 11/23Sports InteractionBetwayPowerPlay
Los Angeles Lakers2,322,35|| |6842.30
New York Knicks1,651,641,66
Miami Heat| ||6901.241,221,20
Detroit Pistons4,414,404,33
Dallas MavericksTBATBA2,75
Los Angeles ClippersTBATBA1,44

Selectare recomandată de marți seara NBA -- New York Knicks câștigă 10

Această bătălie de .500 de echipecaracteristici 9-8New York Knicks împotriva lui 9-9Los Angeles Lakers marți seara din New York City. Acum, nicio echipă nu vine să inspire o tonă de încredere. Da, ambele echipe au pierdut șase din ultimele zece jocuri.

Venind marți, Knicks au doar 4-5 acasă. Sună rău până când ne gândim la Los Angeles Lakers, care au renunțat la patru din cinci jocuri pe drum înainte de a câștiga la Detroit în weekend. Chiar și asta a fost o victorie care a avut un preț.

LeBron James nu va juca laMadison Square Garden marți seara. El a fost suspendat un meci pentru ceea ce a fost etichetat drept „lovitură nesăbuită” asupra lui Isaiah Stewart din Detroit. Stewart a primit o interdicție de două jocuri pentru rolul său în „escaladarea” conflictului. Concluzia este că New York Knicks beneficiază considerabil, deoarece James are o istorie de eviscerare a New York Knicks la Madison Square Garden.

New York este adesea una dintre acele echipe care se hrănesc cu emoție mai mult decât multe altele. Au tras prea des din teren în acest sezon. R.J. Barrett trage cu puțin sub 39%, iar Julius Randle trage doar 42,2%. Chiar și Derrick Rose este la 45% în general, ceea ce este în diferență față de 48,7% de anul trecut. Din fericire, există loc pentru regresia pozitivă.

New York Knicks împotriva Los Angeles Lakers

The New York Knicks rămân favoriții noștri împotriva Los Angeles Lakers marți seara . Knicks se clasează printre primii cinci în rating defensiv și acordă cele mai puține puncte pe concurs. Se rezumă la a face câteva fotografii și New York este capabil de asta din când în când. Marți seara reprezintă o oportunitate pentru New York. Este timpul spectacolului de mare eroare de scenă în care Knicks se așteaptă să savureze lumina reflectoarelor în seara asta.

Alegerea lui New York Knicks marți seara față de Los Angeles Lakers este o mișcare bună la un pariu mic. Acel număr de 1,66 poate fi unul bun de ales.

New York Knicks Pentru a-i învinge pe Los Angeles Lakers
1,66
PowerPlay

Miami Heat peste Detroit Pistons

Așa cum am menționat mai sus,Detroit Pistons au o problemă suplimentară fără Isaiah Stewart (suspensie).Miami Heat venirea în oraș devine o dilemă și mai mare. Miami este una dintre cele mai echilibrate echipe din NBA, cu un rating ofensiv și un rating defensiv, ambele în primele cinci (al patrulea și, respectiv, al cincilea). Miami a câștigat patru din ultimele cinci jocuri și tocmai a împărțit o confruntare grea acasa și acasă cu Washington Wizards.

Detroit este o echipă care nu poate oferi rezistența sau echilibrul unei echipe de la Washington. Sunt 4-12 dintr-un motiv și se clasează pe ultimul loc în Conferința de Est. Împotriva echipelor precum Cleveland și Brooklyn, Detroit-ul a fost cu ușurință în aer. Pistons au pierdut patru jocuri cu 20 sau mai multe puncte în acest sezon. S-ar putea să nu se întâmple marți, dar s-ar putea apropia.

Toatetop site-uri de pariuri NBA să păstreze și acest lucru simplu.Alegerea noastră de marți seară este Miami Heat pe linia monetară peste Detroit Pistons la 1.24.

Miami Heat Pentru a învinge Detroit Pistons
1,24
Sports Interaction

Los Angeles Late Night : Los Angles Clippers peste Dallas Mavericks

Din noul Crypto Center, alegereaLos Angeles noaptea târziu revede un joc din weekend. Los Angeles Clippers i-au învins pe Dallas Mavericks cu șase puncte pe șosea. Clippers 11-6 ar trebui să fie capabili să câștige cu 12 în fața Mavericks marți seara.

Luați-i pe Los Angeles Clippers pe linia monetară chiar și cu numărul de deschidere de 1,44 acasă, marți.

LA Clippers Pentru a-i învinge pe Dallas Mavericks
1,44
Bodog

Pariurile sportive CSB au niște numere grozave care merită examinate în continuare!

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri