Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: Orlando Magic @ Toronto Raptors

Alegeri și predicții gratuite NBA: Orlando Magic @ Toronto Raptors

NBA de miercuri seara ne duce laScotiabank Arena pentruConferinţa de Est matchup, with the Raptors care găzduieșteMagic.

TheMagic au fost înforma excelentă în ultimul timp șivor arăta sigur lor a patra victorie consecutivă. Toronto i-a aruncat pe Hornets în ultima perioadă, după ce au pierdut în fațaLuca Doncic și Mavericks.

Poate Toronto să pună capăt rundei câștigătoare a Magic?

Orlando Magic (2,50) @ Toronto Raptors (1,50)

TheRaptors s-au bucurat de un sezon puternic până acum, au scăpat de câteva ori, dar au arătat cu siguranță că le este încă foame și nu vor să stea pe loc și să se bucure de succesul din sezoanele trecute. Ei stau la9-4 pentru campanie.

Orlando a avut un început destul de prost, dar de atunci a dat cu piciorul și acum caută a patra victorie consecutivă.

S-au luptat ofensiv, dar au reușit să pună 125 de puncte împotriva vrăjitorilor în ultimul lor.

Un lucru that will be a-i oferi lui Nick Nurse și echipei sale multă încredere în aceasta, este faptul că sunt acasă.

The Avantajul de acasă a fost uriaș pentru ei în acest sezon, înregistrând5 victorii din cinci meciuri pe Scotiabank Arena.

Se agravează pentruvizitatori, deoarece eise află pe un record de 4 înfrângeri din patru meciuri de drumîn acest sezon.Cote de pariuri NBA favorizează în mare măsură o victorie a Raptors în această seară, la fel și noi.

Ia-i pe Raptors să câștige acasă.

Toronto Raptors Pentru a învinge Orlando Magic
1,50
Betway

Alegerea Parlay: Toronto Raptors va câștiga și totalizează peste 209,5 (3,07)

Aceasta este o confruntare excelentă între două echipe cu o configurație similară.Ambele echipe au recorduri defensive grozave, ceea ce se reflectă în rezultatele lor din acest sezon.

The Magic îi ține pe adversari 101,5 puncte pe meci, în timp ceRaptors, care ocupă locul 7 în clasamentulNBA, primesc 106,1 puncte pe meci. Magic ia avantaj în heads-up pentru statistici defensive.

Cu toate acestea, atacul Raptors s-a dovedit a fi excelent în acest sezon, în ciuda faptului că jucătorul lor-vedetă a trecut mai departe în vară. Dar ei s-au adaptat și încă pun scoruri mari în jocurile lor pentru campania 2019/20.

În ceea ce priveștedelict pentru ambele părți,Raptorii au o medie de 113,3 puncte pe joc, mai degrabă decât102,2 puncte pe joc pe care Magic le acordă. . Acesta va fi probabil factorul decisiv în joc.

Așteptați-vă ca Toronto să câștige și peste 209,5 în total.

Toronto Raptors Pentru a câștiga și total peste 209,5
3,07
PowerPlay

Alegerea Parlay: Toronto Raptors va câștiga prima repriză și totalul primei reprize sub 107,0 (3,45)

The Raptorii sunt încă fără Kyle Lowry și Serge Ibaka. Îl au acum înapoi pe OG Anunoby, chiar dacă a primit o lovitură directă în ochi, din nou, în timpul victoriei asupra Hornets.

Totuși, trebuie să joace pe acesta, dar purtând o mască de protecție.|| |809

Stanley Johnson is the latest in a long list of injuries for Toronto, dar au reușit să continue să obțină victorii. Ne-am întrebat cât de bine le-ar merge, dacă Nick Nurse ar avea o listă completă.

Rapitorii trebuie să iasă mai devreme și să încerce să oprească impulsul pe care Magic îl are datorită formei lor recente. Dacă Orlando merge mai devreme, ar putea însemna o noapte lungă la Scotiabank Arena.

Apărarea este destul de egală, așa căeste în atac unde Raptors trebuie să se concentreze|| |816. We expect them to come out firing early and try to take control of the game. We feel this is a great wager and our alegerea noastră gratuită NBA a zilei.

Luați-o pe Raptors pentru a câștiga prima repriză și prima repriză sub 107,0 în total.

Toronto Raptors Pentru a câștiga prima repriză și totalul primei reprize sub 107,0
3,45
Betway