Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Opening Night Picks October 19th

Seara de deschidere NBA 2021-22 Alegeri 19 octombrie

În seara asta aruncăm o privire devreme ladeschiderea listei de două jocuri de săptămâna viitoare pe 19 octombrie, apoi dezvăluimNBA Moneyline Picks.

Cu sezonul NBA 2021-22 aproape, este timpul să aruncăm o privire la câtevaSelecții NBA pentru 19 octombrie. Așa este, seara deschiderii pe linia monetară.

După cum am spus, sezonul NBA se deschide cu două jocuri care au putere de foc marquis. Deschiderea îi prezintă pe Brooklyn Nets și pe campioana apărătoare Milwaukee Bucks. Pachetul nostru de noapte este o bătălie între LeBron James și Stephen Curry, în timp ce Los Angeles Lakers și Golden State Warriors se confruntă.

Seara de deschidere a sezonului 2021-2021 a NBANBA opening night of the 2021-22 season se așteaptă să ofere o mulțime de divertisment, Iată alegerile noastrepicks pentru RomâniaSportsBetting.

Selecții de deschidere NBA 2021-22

În conformitate cu tradiția NBA, săptămâna de după începerea sezonului NHL este de obicei despre momentul sezonului NBA începe. La România Sports Betting, lupa noastră se concentrează pe lista de două jocuri și pe liniile monetare. Acesta este focusul nostru.Selecțiile noastre de deschidere NBA vor fi o bază pe tot parcursul sezonului 2021-22.

Agenția liberă și pre-sezonul sunt grozave și toate, dar nu există nimic ca atunci când jocurile contează.Cotele noastre NBA sunt gata să meargă. Există doar o grabă când începe un sezon care nu poate fi învins.

Oricum, iată liniile monetare de mai jos pentruMarți, 19 octombrie.

Selecții de deschidere NBA 2021-2210BetSports InteractionSpin Palace Sports
Brooklyn Nets"180"1,83| ||677
Milwaukee Bucks2,002,002,00
Golden State Warriors2,652,572,65
Los Angeles Lakers1,471,531,46

Seara de deschidere a jocului 1 -- Brooklyn Nets versus Milwaukee Bucks

În timp ceBrooklyn Nets se confruntă cu Milwaukee Bucks marțea viitoare noaptea, jocul prezintă niște riduri interesante și neașteptate. În primul rând, acesta se așteaptă să fie un joc foarte strâns. Uită-te la cât de egale sunt șansele. Ori de câte ori un spread se află în mai puțin de două puncte, linia monetară va fi strânsă.

Acest concurs nu face excepție, deoarece cel mai bun număr de Brooklyn Nets este în prezent 1,83. Cu o gamă restrânsă între 1,78 și 1,83, există puțin spațiu de mișcare.

Acum, Milwaukee Bucks sunt aproape la 2,00 în general. Asta abia s-a mutat în ultima săptămână la zece zile. Pentru mulți, adevărata întrebare se învârte dacă Kyrie Irving va juca și cât timp. Acest lucru va avea un impact suficient asupra acestui joc și al nostrualege pentru deschiderea acestui sezon.

Cu știrile actualizate că Irving nu va juca până nu va fi vaccinat, ceasul ticăie. Dacă nu joacă, înseamnă doar că James Harden și Kevin Durant vor juca mai mult. S-ar putea să nu fie un lucru rău.

Acum, Brooklyn a fost a doua echipă cu cel mai mare punctaj din ligă sezonul trecut, cu o medie de aproape 119 de puncte per concurs. Milwaukee a ajuns în fruntea ligii cu 122,1 puncte pe meci. Acest joc se așteaptă să prezinte o mulțime de ritmuri și o mulțime de ofensări.

Meciul 7 de anul trecut a acumulat 227 de puncte, în ciuda cât de lovit a fost Brooklyn, așa că imaginați-vă două echipe în mare parte sănătoase care pot marca astfel înfruntându-se înseara de deschidere. The offensive rating for Brooklyn topped the league while Milwaukee was second. Again, the "Greek Freak" against Brooklyn's offensive might is not what this is about. 

Acest joc este despre a face o declarație timpurie. Întreaga echipă din Brooklyn a așteptat luni de zile acest moment.

Brooklyn Nets și Milwaukee Bucks Cel mai bun pariu

Alegerea noastrăalegerea de aici este luarea Brooklyn Nets și linia monetară ca Nets adâncimea chiar și pe drum este puțin mai bună decât în ​​Milwaukee.

Brooklyn Nets Pentru a-i învinge pe Milwaukee Bucks
1,83
Bet99

De parcă asta ar fi fost nu este suficient, mai este un joc.

NBA Nightcap -- Los Angeles Lakers versus Golden State Warriors

NBA Nightcap prezintă o bătălie între LeBron James și Stephen Curry. Bine, acesta este un mod frumos de a spuneLos Angeles Lakers versus Golden State Warriors. Acum, reglajele de pre-sezon și înregistrările pot fi aruncate pe fereastră.

Înainte ca Los Angeles să decidă să iasă și să-l achiziționeze pe Russell Westbrook, ei erau deja o echipă bună. Acum, ei s-au apropiat de statutul de superechipă, potrivit unor experți. Apoi, sunt Războinicii Golden State. Cu Curry singur, sunt formidabili. Andrew Wiggins a primit în sfârșit vaccinul împotriva COVID-19. Deci, aceasta nu va fi o problemă în viitor.

Profunzimea lui Golden State trebuie să poată ține pasul cu ritmul brut al Los Angeles-ului. Poate Los Angeles să fie una dintre cele mai bune trei sau patru infracțiuni din NBA anul acesta? Absolut. Puțin îi oprește, în afară de ei înșiși. De asemenea, nu strica faptul că Lakers sunt acasă pentru acest joc. Acesta este, parțial, motivul pentru care numerele se înclină la fel de mult.

Intervalele sunt în jurul valorii de 1,5 (1,45 până la 1,55). Golden State este un defavorabil cu doar 2,5 până la 4,5 puncte marțea viitoare. Acesta este de așteptat să fie un alt joc strâns, în ciuda aspectului unui avantaj mai decisiv al Lakers. Acesta este genul de efect pe care Stephen Curry îl poate avea asupra unui joc. Los Angeles a văzut asta de mai multe ori anul trecut.

Este o parte din motivul pentru care aceastăȘapcă de noapte NBA este sfârșitul perfect al unei serii de deschidere de baschet care va fi departe de a fi plictisitoare.|| |759

Los Angeles Lakers and Golden State Warriors NBA Pick 

Acest joc, chiar și cu LeBron James, Anthony Davis și Russell Westbrook, este departe de a fi un layup pentru Los Angeles Lakers. Profunzimea pe care o are Los Angeles este, fără îndoială, o nebunie. Acestea fiind spuse, alegerea noastrăNBA este cuLos Angeles marțea viitoare.

LA Lakers Pentru a-i învinge pe Golden State Warriors
1,46
Bodog

Cel mai bun | ||790sportsbooks ca10Bet merită să aruncăm o privire pe măsură ce sezonul NBA se apropie.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive