Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Picks & Predictions: New York Knicks @ Los Angeles Lakers

Selecție NBA s & Predicții: New York Knicks @ Los Angeles Lakers

NostruMeciul NBA de marți seara între Lakers and the Knicks ne duce laSTAPLES Center, ca șiLakers caută să înregistreze o a șasea victorie consecutivă.

The Knicks a reușit să aibă o serie de trei victorii consecutive de Crăciun perioadă. Dar a fost spart împotriva Sorilor, apoi au trecut lapierde 132-135 împotriva Clippers în ultima lor.

Vor fi șapte în un rând pentru Lakers?

 

New York Knicks (8.00) vs Los Angeles Lakers (1.09)

Este prima dată când cei doi se întâlnesc pentru campania 2019/20.Knicks s-au luptat în acest sezon,dar au arătat grozav în înfrângerea împotriva lui Clippers de duminică. Ei merg10-26 pentru sezonul general.

New York-ul a fost jalnic în apărare în acest sezon, ceea ce ar fi în mod normal o problemă, dar | ||675Lakers have a shockingly-low average of 35.3 shooting percentage from the arc. Dar ne așteptăm ca Lakers să dezvăluie crack-urile acestei echipe Knicks.

The Lakers au scorul de 29-7 pentru sezon și caută să găsească asta forma pe care am văzut-o mai devreme în sezon. Anthony Davis și LeBron se vor bucura să joace împotriva acestei apărări Knicks, cei doi ajungând la bord va fi o întâmplare obișnuită în aceasta.

Deși trebuie să fim de acord cu casele de pariuri în această privință, credem că Knicks au o șansă exterioară de a face o performanță în aceasta și din acest motiv am vrut să le includem în săptămânalul nostruAlegeri gratuite NBA.

Take the Lakers to win at home.

Los Angeles Lakers Pentru a-i învinge pe New York Knicks
1,09
888 Sport

 

Parlay Alegere: LA Lakers pentru a câștiga și sub 117,5 total (3,01)

The Lakers vor avea avantajul în apărare în acest caz. Eise situează pe locul patru în ligă pentru eficiență, ceea ce îi pune într-o poziție excelentă pentru a juca împotriva unei echipe cu capacități ofensive foarte limitate.

Acest lucru va sporiÎncrederea Lakers, având în vedere că se vor confrunta cu a patra cea mai proastă ofensă din liga pentru sezon.Cote de pariuri NBA favorizează în mare măsură o victorie a Lakers și, așa cum am discutat, din motive întemeiate.

The Lakers au acumulat doar mai mult de 117,5 de două ori în ultimele douăsprezece jocuri. Având în vedere acest lucru, împreună cu faptul că Knicks nu este cunoscut ca fiind o echipă cu scoruri mari, putem vedea că jocul rămâne sub 117,5.

TheKnicks nu a fost chiar o echipă cu scoruri mari în acest sezon, dar în ultimul timp au înregistrat câteva scoruri decente. Deși de obicei nu fac scoruri mari, eiau ratat doar cu puțin 132-135 împotriva lui Clippers.

Așteptați-vă ca Lakers să câștige și peste 117,5 în total.

Los Angeles Lakers Pentru a câștiga și peste 117,5 în total
3,01
BetWarrior

 

Los Angeles Lakers câștigă și devine primul care ajunge la 10 puncte (2,62)|| |783

The Lakers sunt încă pe primul loc în Vest, ei sunt victorii consecutive ia împins pe locul doi înNBA clasamentele puterii chiar în spatele lui Giannis's Bucks.

Va fi totul despre duo-ul ofensiv sub forma luiAnthony Davis (27,7 ppg, cu un % FG de .507%) șiLeBron James (24.9 ppg, with a FG% of .486%) pentru Los Angeles. În ultimul timp, au revenit la ceea ce am văzut la începutul sezonului.

În mod incredibil, Knicks au ieşit trăgând împotriva Clippers şi | ||802scoring 45 in the first period. Echipa Lou Williams sunt candidați siguri la Playoff, dar nu au fost atât de formidabili pe teren din cauza apărării lor nesigure. joc, punând 20 de blocuri pentru a asigura câștigul

The Lakers beat the Pistons 106-99 in their last game, putting up a season-high 20 blocks to secure the win. Acest tip de statistici defensive va îngrijora ofensa foarte limitată oferită de Knicks.

Luați-i pe Lakers să câștige prima perioadă și să fiți primul la 10 puncte.

Los Angeles Lakers Pentru a câștiga și a fi primul care ajunge la 10 puncte
2,62
MoPlay