Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Wednesday Picks October 20th: Knicks Favourites Over Celtics

NBA W Alegeri de ednesday 20 octombrie: Knicks Favorites Over Celtics

Miercuri seara în NBA are 11 jocuri în total. Aici, la România Sports Betting, aruncăm o privire latrei alegeri inclusiv una cu fler newyorkez.

Așa cum se spune, jucătorii NBA nu mai sunt în „bulele lor”. Vor fi fani și și mai mult zgomot miercuri seara, deoarece sunt în program 11 meciuri.Alegeri NBA de miercuri seara ar putea deveni un pic un element de bază, dar există câteva confruntări de care să profitați.

New York Knicks își deschid sezonul 2021-22 acasă, împotriva celor de la Boston Celtics. De asemenea, Utah Jazz încearcă să se bazeze pe succesul lor din sezonul trecut împotriva lui Oklahoma City Thunder. Între timp, Phoenix Suns (care aproape că a câștigat totul) își deschid campania împotriva Denver Nuggets. Acum, este timpul să aruncăm o privire la unele dintre aceleselecții de linie monetară.

Cea de-a doua noapte a sezonului NBA este una mare și o găsim aici la România Sports Betting.

Câteva numere NBA de miercuri seara

La urma urmei , este greu să faci niște alegeri fărănumerele pe o listă NBA atât de mare. Liniile de bani pot părea un pic peste tot la început. Nu există nimic de alarmat și asta este mai mult norma decât excepția.

Din nou, accentul este întotdeauna pe acea linie monetară. Cu coteleNBA, iată liniile monetare de mai jos pentruslate NBA de miercuri seara.

Selectii NBA de miercuri seara 20/10BetwaySports Interaction10Bet
Boston Celtics2,052,002,05
New York Knicks1,801,831,83
Oklahoma City Thunder6,75| ||6786.507,00
Utah Jazz1,111,131,11|| |684
Denver Nuggets2,952,973,00
Phoenix Suns1,41|| |6901.421,41

Selectia 1 NBA de miercuri seara - New York Knicks peste Boston Celtics

Billy Joel a spus cel mai bine: „Sunt într-o stare de spirit la New York" Cuvintele nu ar putea fi niciodată mai adevărate, deoareceNew York Knicks încearcă să construiască apariția de anul trecut în playoff. Ei se confruntă cuBoston Celtics acasă pemiercuri seara. Rețineți că ora de începere este puțin mai târziu decât de obicei.

Acesta se așteaptă să fie un joc foarte strâns. De unde stim? Există o regulă nescrisă în pariurile la baschet și chiar la fotbal. Dacă un joc este în trei puncte sau mai puțin, este mai mult sau mai puțin un scenariu pick'em. Aici este puțin util să vă uitați la răspândire. Propaganda de la New York a variat între unul și două puncte, dar sau ia.

Ca răspuns, cămoneyline este destul de aproape de par. New York este un favorit foarte ușor. Numărul lor variază de la 1,78 la 1,83. Linia monetară a Bostonului vine între 2.00 și 2.05. Ambele nu au deviat prea mult și, cu excepția neprevăzutului, nici nu vor.

New York este o echipă interesantă întotdeauna din cauza modului în care se hrănește cu mulțimea. Sunt puține echipe care fac destul de mult ca Knicks. Anul trecut nu a făcut excepție. Ei au depășit adversarii cu 3,8 puncte pe meci acasă, comparativ cu doar 0,5 pe meci pe deplasare. De asemenea, apărarea a fost grupa numărul unu în NBA, permițând 104,7 puncte pe noapte.

Marja celor de la Knicks când au câștigat jocuri a fost mai mare de 12 la un concurs. Ei au câștigat o parte echitabilă de meciuri strânse acasă, dar New York merge adesea la runde târzii la fel ca o altă echipă din New York - Brooklyn Nets. Acum, apărarea lui Knicks creează o mare parte din ofensa lor. Acesta este ceva pe care vor dori să-l maximizeze împotrivaBoston Celtics.

Boston Celtics și New York Knicks Cel mai bun pariu

Julius Randle, RJ Barrett și Derrick Rose formează un mic trio drăguț. Boston va avea o perioadă dificilă să-i rețină pemiercuri seara. Celtics își prezintă propriile trei periculoase cu Jayson Tatum, Jaylen Brown și Marcus Smart. Kemba Walker se confruntă cu fosta sa echipă, ceea ce probabil este o motivație suficientă.

New York Knicks sunt cel mai bun pariu al nostru de miercuri seara pentru această listă mare NBA asupra celor de la Boston Celtics.

New York Knicks Pentru a-i învinge pe Boston Celtics
1,83
Tonybet

Bine, pe la cea mai apropiată alegere de un lucru sigur, în continuare.

Utah Jazz peste Oklahoma City Thunder

Consensul timpuriu este că majoritatea experților se așteaptă la același lucru de laOklahoma City Thunder în acest sezon. Ce inseamna asta? Rău. Aceasta a fost o echipă care a avut o serie de decenii de a ajunge în playoff și chiar a făcut câteva runde.

Sezonul trecut, au demontat echipa și au decis să reconstruiască. Rezultatele au fost previzibil sărace, deoarece au mers 22-50 pe an. Puține s-au schimbat în 2021-22. Orice echipă care este depășită cu 10,5 puncte per concurs va fi dezbătută frecvent când vine vorba de spread-uri și mai aleslinii monetare.

În schimb,Utah Jazz a jucat din greu. Ei au terminat cu 52-20 în sezonul regulat, ceea ce a fost bun pentru primul în întreaga Conferință de Vest. Apoi au început playoff-urile. Prima rundă a fost în regulă, dar Utah a fost eliminat în turul al doilea de Los Angeles Clippers. Le-a lăsat un gust amar în gură.

Acum, Utah se confruntă cu un drum mai dificil în 2021-22, dar pentru seara lor de deschidere, Oklahoma City este exact ceea ce a comandat cei care au predat. Marja de 12 puncte este cea mai mare de peslate de miercuri noaptea cu o marjă largă. Nu te gândi prea mult la asta.

Alege numărul doi este Utah Jazz care învinge Oklahoma City Thunder

Utah Jazz Pentru a învinge Oklahoma City Thunder
1,13| ||786
Sports Interaction
.

Alegerea de miercurea trecută seara:  Phoenix peste Denver

Alerta magică a lui Phoenix Suns a fost scurtă anul trecut deoarece au pierdut cu Milwaukee în șase meciuri. Să mă gândesc, au fost cu 2-0 în serie și pur și simplu au rămas fără abur. Rănile și oboseala vor face asta. După o vară liberă, se întorc și deschidsezonul NBA 2021-22 împotriva lui Denver Nuggets.

Aceasta este și o alegere simplă, deoarece Phoenix acasă este doar o echipă cu un nivel octanic ridicat, în timp ce Denver a fost una dintre cele mai proaste cinci echipe de pe drum în ceea ce privește acordarea de puncte în a doua repriză. Cu o linie monetară decentă, Phoenix Suns sunt alegerea noastră față de Denver Broncos miercuri seara.

Phoenix Suns Pentru a învinge Denver Nuggets
1,42
PowerPlay

Pari sportive caInteracțiunea sportivă au oferit câteva cifre excelente saptamana aceasta.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive