Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: New York Knicks @ Milwaukee Bucks

Alegeri și pronosticuri gratuite NBA: New York Knicks @ Milwaukee Bucks

NBA on Monday ne aduce unConferința de Est între liderii ligii dinBucks| ||644, and 28th in the Clasamentul puterii NBA the New York Knicks.

Knicks vor trebui să urce un nivel, sau zece, dacă vor să ia puncte din această confruntare.Dolarii sunt pe o serie de 11 victorii consecutive, în timp ceKnicks sunt pe o serie de 6 înfrângeri .

Giannis va sparge Knicks?

| ||666

New York Knicks (9,88) vs Milwaukee Bucks (1,08)

Ne îndreptăm cătreForumul Fiserv Milwaukee pentru acesta, unde Giannis și Bucks vor căuta să demonteze apărarea șocantă a Knicks.

The Cote la pariuri NBA favorizează în mare măsură o victorie a Bucks în Milwaukee și este clar de ce. Giannis a scos echipe în bucăți, înscriind recent 50 împotriva lui Jazz.Bucks sunt 17-3 în total.

Dar dinamica echipei Bucks este cea care ne-a impresionat mai mult anul acesta decât anul trecut. In Milwaukee’s win over the Hornets in their last, Giannis only managed to put up 26. Though he led the scoring, it was the team’s contribution that earned the win.

Knicks au fost destul de groaznici pe tot parcursul sezonului și stai la 4-16 direct. Knicks nu produc suficient în atac și pur și simplu nu au talentul să-l împiedice pe Giannis să se revolte la Fiserv.

Așteptați-vă ca Bucks să câștige asta cu ușurință.

Milwaukee Bucks Pentru a-i învinge pe New York Knicks
9,88
888 Sport

Parlay Pick: Bucks va câștiga și peste 221,5 în total (3,01)

Knicks nu au câștigat niciun joc de când i-au învins pe Cavaliers la mijlocul lunii noiembrie. Considerăm că meciul din această seară nu va fi mai fructuos pentru oamenii lui David Fizdale.

Am vrut să oferimBucks oNBA alegere gratuită în această săptămână, așa cum sunt acum || |731joint leaders in the NBA league outright, cu Lakers (care erau într-oîntreprindere de 10 jocuri) Mavericks în ultimul lor joc.

În ceea ce privește ofensiva pentru Knicks, totul a fost vorba despreMarcus Morris Sr., care esteîn medie 18,7 puncte pe joc împreună cu 6,2 recuperări. Deși s-ar putea să rămână fără Morris în seara asta, deoarece încă alăptează o accidentare la gât.

Am făcut o alegere mai mare pentru aceasta, deoarece este clar că Giannis va câștiga puncte în seara asta. Nici măcar nu există jucători pe hârtie care să-l oprească, așa că modul în care se vor descurca de fapt este un mister pentru noi.

Luați o victorie pentru Bucks și un total de peste 221,5.

Milwaukee Bucks Pentru a câștiga și peste 221,5 în total
3,01
BetWarrior

Giannis Antetokounmpo pentru a înscrie peste 32,5 (2,55 )

Acest om nu pare să ia o pauză. Deși auzim adesea despre LeBron, Harden și tânărul sloven Luca Doncic, esteGiannis care ccontinuă să facă cea mai bună afirmație pentru|| |775 NBA MVP 2020 premiu.

Cu fiecare meci care trece, el pare să se cimenteze și mai mult ca cel mai bun jucător al ligii. jucătorii din jurul lui Antetokounmpo nu sunt de același calibru pe care îl vedem alături de ceilalți candidați la MVP.

Acesta este ceea ce îl face mult mai impresionant. Faptul că nu se bazează pe alți jucători, deși este un jucător de echipă, este ceva de admirat. Atletismul și consecvența lui îl fac candidatul nostru numărul 1 pentru MVP.

A obținut un modest 26 în ultimul său meci împotriva lui Charlotte. Deșiîn general, el are o medie de 30,9 puncte pe joc, 13,4 recuperări și 5,9 pase decisive.

Luați-l pe Giannis Antetokounmpo să înscrie peste 32,5 la total.

Giannis Antetokounmpo Pentru a înscrie peste 32,5
2,55
MoPlay