#PlayersOnly
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: New Orleans Pelicans @ Toronto Raptors< /picture>

Alegeri și predicții gratuite NBA: New Orleans Pelicans @ Toronto Raptors

And we’re back. The new season will get underway at the fortress of the reigning NBA champions, who will host the Pelicans până la The Big Easy.

TheRaptorii vor fi dornici să aibă un început câștigător, la fel ca și Pelicanii. Dar va fi un sezon greu pentru ambele echipe, deoarece și-au văzut jucătorii de marca trecând la LA în căutarea unui titlu.

Vor începe Raptors de unde au rămas?

New Orleans Pelicans (3,40) vs Toronto Raptors (1,37)

Succesul sezonului trecut este va fi aproape imposibil de replicat pentruRaptors. Ei și-au pierdut principalul Kawhi Leonard, dar păstrează în continuare potențialele All-Stars în Kyle Lowrey și Pascal Siakam.

Rezultatele din presezon nu au fost deloc de spus, dar cu câteva victorii. și înfrângeri, una împotriva Houston Rockets, își încheie presezonul pe2-2.

Rapatorii au o mulțime de fețe noi, dar care va avea cel mai mare impact?

The Pelicanii a avut un sezon 2018/19 destul de dezamăgitor, terminând pe locul 13 în Conferința de Vest. Cu toate acestea, New Orleans a arătat bine în presezon, înregistrând un record de4-0.

Primul dintreNBA. alegeri gratuite pentru sezonul 2019/20, așa că haideți să începem cu gândul să continuăm.

IaToronto Raptors pentru a ajunge la uncâștigător început.

Toronto Raptors Pentru a învinge New Orleans Pelicans
1.37
Betway

Raptors cu scoruri consistente pe tot parcursul, Raptors peste 119,5 (1,95)

Ca campioni în curs,Toronto partea va fi înfometată să intre pe teren și să demonstreze că sezonul trecut nu a fost un sezon fulger, fulger în tipul de sezon.

Dar așa cum vedem atât de des în sport, dorința de jucători pentru a reproduce gloria câștigării unui titlu chiar în sezonul următor, este un lucru greu de gestionat.

The Raptorii au marcat peste 119,5 in.2 ale lorultimele 4. Deși Pelicanii au avut un pre-sezon foarte fructuos, au fost consecvenți în trimiterea punctelor către adversarii lor. Această alegere are cote excelente pentru pariuriNBA la o varietate de case de pariuri sportive.

Atenție la un scor mare de laRaptors și să meargăpeste 119,5.

Toronto Raptors Pentru a înscrie peste 119,5| ||763
1.95
Bet365

Parlay Play: Raptors pentru a câștiga și Raptors mai întâi la 12 puncte

TheRaptors l-au pierdut pe Kawhi Leonard și pe gardianul Danny Green în extrasezon. Dar cuPascal Siakam care a semnat recent o prelungire, el ar putea fi un înlocuitor solid. El este cel mai mare marcator al echipei cu 16,9 puncte și 6,9 recuperări.

Cameruneanul alături de Serge Ibaka (15 puncte, 8,1 recuperări),Kyle Lowry (14,2) puncte, 8,7 pase decisive) și Fred VanVleet (11 puncte, 4,8 pase decisive) vor trebui să accelereze în acest sezon.

ThePelicans Am avut prea multe probleme să găsesc plasa în presezon, dar ne așteptăm ca impulsul de la titlul sezonului trecut să continue și ca gazdele să iasă în zbor.

AșteptămRaptors lacâștigă și fiprimul până la 12 puncte.| ||812

Toronto Raptors Pentru a câștiga și a fi primele 12 puncte
3,01
Spin Palace Sports

Raptorii țin pelicanii at Bay, Raptors pentru a câștiga și a marca sub 232,5

Una dintre cele mai mari supărări la acest joc, nu atât pentru Raptors, dar cu siguranță fanii Pelicans și noi neutri, este absența începătoruluiZion Williamson.

Hajul în jurul acestui tânăr a fost copleșitor.Pelicanii au semnat și gardianul împușcător J.J. Redactați un joc gratuit, care fără îndoială îi va ajuta să obțină puncte în acest sezon.

Deoarece este primul meci al sezonului, credem că va fi o afacere cu scoruri mari. Știm deja ce pot face Raptorsi cu mingea și, din punct de vedere defensiv, vor putea să-i îndepărteze suficient de pe Pelicani.

IaRaptors lacâștigă șiscorul general să fiesub 232,5.

Toronto Raptors Pentru a-i învinge pe New Orleans Pelicans
1,37
Betway