Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Picks & Predictions: 2019/20 Season Overview

NB Alegeri și predicții: Prezentare generală a sezonului 2019/20

Am văzut multe lucruri interesante se mută în extrasezon, echipele care caută să-și întărească listele înainte ca cel de-al 74-lea sezon NBA să înceapă miercuri,22 octombrie.

De laRyan Anderson venind pentru a întări speranțele la titlu ale Houston Rockets, pentru aAnthony Davis pune la culoare violet și auriu pentru a se alătura cu Lebron James, sezonul viitor are toate ingredientele pentru a fi cel mai bun de până acum!

NBA 2019/20 Câștigătorul campionatului, Houston Rockets (9.00)

Au fost așteptări mari de laRockets după ce au terminat pe locul 1 în Conferința de Vest în urmă cu două sezoane, dar au eșuat pentru a-și valorifica poziția.

Din nou, ei nu au mers pe distanță în sezonul trecut, când au ratat după ce au coborât pe locul 4 în conferință.

Jucător starJames Harden și-a continuat forma dominatoare în ligă după ce a renunțat la peste 30 de puncte din 32 de jocuri consecutive.

Antrenorul Mike D'Antoni a întărit cu siguranță atacul pentru Houston după ce a schimbat pentru | ||674Russell Westbrook în extrasezon.

Deși Rockets nu au avut nicio alegere în draft, au adăugat 8 jucători la listă - în special | ||678Ryan Anderson șiTyson Chandler.

Nu există nicio îndoială că Rachetele vor lăsa un semn în vest și îi considerăm cei de urmărit la startul play-off-ului din aprilie.

Am fost șocați de cum mergem dinCote de pariuri NBA au fost la acest pariu, având în vedere modul în care Houston a lucrat la echipă în timpul verii.

Paradisul Rockets Nu am câștigat titlul din sezonul 1994/95, dar credem că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. LuațiRachete lacâștigă.

Houston Rockets Pentru câștigă Campionatul NBA 2019/20
9.00 Cote
888 Sport
 

Câștigătorul campionatului NBA 2019/20 Dark Horse, Boston Celtics (23.00)

Boston sunt una dintre preferatele noastrealegeri gratuite NBA|| |733 at the moment. The 17-time world champions are very much underrated in terms of what they can achieve under coach Brad Stevens.

Lipsa de claritate în ceea ce priveșteKyrie Irving’s interest in the club ruffled feathers behind closed doors last season, but it even seemed to spill out onto the court. With Irving out of the picture, the Celtics can look to build things around new point guard Kemba Walker.

Alte câteva mișcări puternice în timpul extrasezonului au ajutat clubul să se poziționeze pe măsură ce ne apropiem de primul meci. AducereaEnes Kanter de la Portland Trail Blazers, ca înlocuitor al lui Al Horford, a fost o mișcare inteligentă.

În timp ce Jaylen Brown, Marcus Smart șiJayson Tatun, Celtics se află cu o lovitură din exterior la titlu. Dacă înrădăcinați pentru undark horse, luațiBoston lawin| ||755.

Boston Celtics Pentru a câștiga Campionatul NBA 2019/20
Cote 23,00
Betway
 
 

Cel mai valoros jucător în general, Giannis Antetokounmpo (3,75)

Mi se pare greu să pariezi împotriva lui Antetokounmpo. -înapoi. Există o tentație de a opta pentru pistolulSteph Curry, dar pur și simplu nu se simte că capacitatea cuprinzătoare a MVP-ului de anul trecut poate fi răsturnată.

Like the league, it’s very difficult to predict the MVP as there are so many great options available. The likes of last season’s hero Kawhi Leonard, LeBron James,James Harden și lista poate continua. Dar Giannis vine din spatele unui sezon de 60 de victorii. El este cea mai sigură alegere.

Există argumentul că Bucks ar putea face un pas înapoi după ce au reușit la maxim sezonul trecut. Dar acesta este un adevărat jucător cu două sensuri, Antetokounmpo are toate instrumentele pentru a produce o serie lungă de câștigător al MVP-ului. LuațiGiannis Antetokounmpo lacâștigă the MVP 2019 /20.

Giannis Antetokounmpo Pentru a câștiga MVP 2019/20
Cote 3,75
Bet365

Începătorul anului, Zion Williamson (1,59)

Forța naturii care este acest tânăr, îi va șoca pe toți cei din acest sport să vadă pe altcineva pontZion la titlul de Începător al anului 2019/20. Dacă ai fost cu ochii pe baschetul de la facultate, ai ști că el este adevărata afacere.

Pentru a pune mâna pe acest premiu, ai nevoie de atenția constantă a comisiei de votare, deoarece există multe altele. lucruri la care să acordați atenție în timpul acțiunii săptămânale NBA. Dar pentru Williamson, el nu ar fi capabil să scuture atenția tuturor, chiar dacă ar încerca.

Ja Morant poate fi unul dintre singurii care îi stau în cale. Dar, este premiul lui Zion de pierdut în această etapă. S-a dovedit a fi un manevrător de mingi de calitate, iar forța și finețea lui în jurul coșului vor fi de neegalat în această categorie.

IaZion Williamson la | ||854win Începătorul anului.

Zion Williamson Pentru a câștiga Începătorul anului 2019/ 20
1.59 Cote
Sports Interaction

Jucătorul defensiv al anului, Joel Embiid

Bateul defensiv al Camerunului va fi întotdeauna cu un strigăt bun pentru acest premiu. După ce a avut câteva sezoane grozave pentru76ers, Joel Embiid este un candidat serios.

Există puțini jucători care fac mai mult pentru a modela încrederea adversarului și capacitatea de a influența jocul. DacăEmbiid rămâne în formă, atunci el va avea o șansă mare. După ce a pierdut amarnic în play-off sezonul trecut, marele om pare să fie gata să meargă din nou.

A juca la cea mai bună echipă defensivă din ligă este cu siguranță de mare ajutor. Acest sezon ar putea fi masiv atât pentru jucător, cât și pentru echipa sa, dacă continuă în aceeași formă ca și sezonul trecut în defensivă, ar putea produce un sezon de reținut.

Ia Joel Embiid la câștigă the Jucătorul defensiv al anului.

Joel Embiid Pentru Jucătorul Defensiv al Anului
Pariu aici
Spin Palace Sports

Antrenorul anului, Mike Malone

Mike Malone are o pasiune arzătoare pentru succes, care se reflectă pe teren. Ceea ce a realizat pentruDenver este destul de remarcabil. Sezonul trecut a luat o echipă Nuggets plină de accidentări și a dus-o pe locul doi în Vest.

El insuflă un stil de joc distractiv echipei sale și impune disciplină jucătorilor săi. El a obținut tot ce este mai bun din lista sa sezonul trecut, convinzând consecvența unor jucători precum Monte Morris, Malik Beasley și Torrey Craig.

Nici o echipă nu este mai bine poziționată pentru un sezon regulat masiv, iar antrenorul Malone are doar să repete ceea ce a făcut în sezonul trecut. Credem că va primi laude pentru munca sa în acest sezon.

IaMike Malone lacâştigă Antrenorul Anul.

Mike Malone Pentru a câștiga antrenorul anului
Pariu aici
Betway