@J_Rich1
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Futures Futures Picks 2021

Selectări NBA Futures Futures 2021

Începem sezonulNBA 2020/21 la mai puțin de o săptămână distanță, întrucâtBrooklyn Nets găzduiește Golden State Warriors pe Miercuri, 23 decembrie. Avem, de asemenea, primul din seria Hallway în Est, în timp ce Lakers se înfruntă cu Clippers.

Avem cote de la toatesite-uri de pariuri sportive de top|| |637 around, providing our readers with the most competitive odds on Viituri NBA pentru sezonul următor. Vom discuta despre câștigătorii ligii, precum și despre șansele câștigătorilor conferinței. Rămâneți pe fază pentru mai multe.

Cote NBABetsafeBetCrisSports Interaction
Los Angeles Lakers4,004.004,00
Brooklyn Nets6,006,006,00
= Los Angeles Clippers6,506,506,50
Milwaukee Bucks7,007.007,00
Boston Celtics16,0016,0016,00
= Miami Heat16.0016.0016.00
Toronto Raptors18.00 18.0018.00
Denver Nuggets19.0019.0019.00

 | ||703

Who will win the NBA Championship 2020/21?

În primul rând, vom acoperiȘansele câștigătorilor definitivi ai Campionatului NBA . Deși Lakers au fost cei care au luat titlul anul trecut, ne așteptăm ca o nouă echipă să-l câștige în 2021. Revenirea unui număr de jucători vedete pune echipe precum Nets și Golden State Warriors din nou în luptă.

The Cote de pariuri NBA în continuare favorizează o victorie pentrucampionii în vigoare la 3,75. Cu toate acestea, șansele pentru o serie de alte echipe sunt excelente, oferind clienților o valoare excelentă dacă susțin anumiți concurenți. Așa că, fără adio mai departe, să aruncăm o privire.

Brooklyn Nets (7.00)

The Nets s-a chinuit sezonul trecut, au reușit totuși să termine pe locul șapte în Est. Mulți jucători de cote îi au deja pe Nets ca al doilea favorit pentru a câștiga titlul în acest sezon. Kevin Durant se întoarce din accident și va jucaalaturi de Kyrie Irving| ||721.

The Nets speră să ajungă lafinalele NBA anul acesta. Cu jucători caDeAndre Jordan, Spencer Dinwiddie, Joe Harris și Caris LeVert, Nets chiar reprezintă o amenințare pentru unele dintre echipele mai complete din sezonul trecut, cum ar fi Clippers, Celtics și Lakers .

Unii ar susține că Nets sunt o adevărată aruncare de bani în acest sezon, deoarece fostul star NBA și membru al Hall of FameSteve Nash a preluat rolul antrenorului la Brooklyn| ||731. This will be his first job as a coach in the NBA, but he’s a man of discipline who can read the game like few others.

Alege Nets pentru a câștiga titlul NBA.

Brooklyn Nets Pentru a câștiga Campionatul NBA 2021/21
7.00
Betway

Lucrăm.pic.twitter.com/yS9tvU2jOD

— Brooklyn Nets (@BrooklynNets)16 decembrie 2020

Dallas Mavericks (26.00)

The Mavericks a adăugat un număr de jucători excelenți pentru a complimenta o echipă deja puternică. Cred că mulți au simțit că Dallas a ratat acea margine de ultimă oră, genul de jucător experimentat care ar fi capabil să controleze lucrurile și să aibă acea necruțătoare de a continua și de a câștiga un titlu.

Cu toate acestea, Mark Cuban a fost activ. și a adus un cap experimentat și un mare trăgător sub forma lui Josh Richardson, care pare să fi găsit deja o relație cu Doncic. Jucători cu experiență suplimentari au fost aduși în acest an, sub forma lui James Johnson și Willie Cauley-Stein

Pe lângă aceasta, câteva vedete tinere incitante, sub forma lui Josh Green și Tyrell Terry, care par să fie, de asemenea, să se instaleze bine. Credem că Mavs vor ajunge cu siguranță înplayoff-urile NBA și ar putea merge până la capăt. Un adevărat underdog la ora 26.00, cu siguranță merită un punct.

Luați-i pe Mavericks ca campioni NBA 2021.

Dallas Mavericks Pentru a câștiga campionatul NBA 2020/ 21
26.00
10Bet

Această echipă este ceva special 🥺#MFFL | @J_Rich1 pic.twitter.com/vcZ3WpbS0c

— Dallas Mavericks (@dallasmavs)15 decembrie 2020|| |813

Cine va câștiga conferințele?

Piața câștigătorilor definitivi este o modalitate excelentă de a susține o echipă pe placul tău, dar este o problemă dificilă. linia de pariuri pentru a estima corect înainte de începerea sezonului. Ca alternativă, fanii baschetului pot miza pe cine va câștiga fiecare conferință NBA.

Câștigătorul Conferinței de Est: Milwaukee Bucks (3,90)

CeiDolarii s-au dovedit a fi una dintre cele mai bune echipe din sezonul regulat din ultimii ani, dominând Conferința de Est pentruultimele 2 sezoane. Acum că Giannis a semnat un nou contract, putem vedea că tendința continuă.

Au fost multe speculații că ar pleca, dar atâta timp cât rămâne înMilwaukee sunt mereu în cu șansa de a câștiga nu doarConferința, ci șititlul NBA.Deși, la fel ca Rockets, acesta pare să fie ceva ce se străduiește să facă.

Adăugarea lui Jrue Holiday va ajuta la eliberarea presiunii umerii lui Khris Middleton, care pare să fie mereu în linia de tragere ori de câte ori echipa nu face performanță. Cele mai multesite-uri de pariuri NBA îi au pe Bucks drept favoriți fermi în Est.

Așteptați-vă ca Bucks să câștige în Est.

Eastern Conference Winners Milwaukee Bucks
3,90
888 Sport

"Îmi place Milwaukee."pic.twitter.com/Vh914HyoML

— Milwaukee Bucks (@Bucks)15 decembrie 2020

Câștigătorul Conferinței de Vest: Los Angeles Lakers (2.40)

În Occident, competiția este mult mai acerbă. În mod clar,campionii în exercițiu NBA și Conferința de Vest sunt favoriți pentru a câștiga titlul în 2021. Wcu jucătorii pe care i-au adus, ei justifică aceste șanse.

Lakers au arătat sezon după sezon că sunt cei mai buni din Vest. Dar, întoarcerea Warriors va aduce o competiție pe care nu am văzut-o anul trecut, fără ca Steph Curry și Steve Kerr să încerce să-și dea seama că lista a fost o campanie grea 2019/20.

Lakers au încheiat acorduri cu jucători vedeteAnthony Davis și LeBron James, ceea ce leagă orice capăt și le permite jucătorilor să se concentreze asupra sarcinii în cauză. Îi putem vedea pe Lakers navigând pe acesta.

Alegeți-i pe Lakers pentru a câștiga Vestul.

Câștigătorii Conferinței de Vest Los Angeles Lakers
2,40
Bet365

pic.twitter.com/fiaZWSB8yP

— Los Angeles Lakers (@Lakers)December 17, 2020

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    View All Sports Betting Sites