Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 NBA Finals Betting Picks for Game 2

Pariuri pentru finala NBA 2021 pentru Jocul 2

Al doilea joc din Finala NBA 2021 i vede pe Bucks într-un scor 0-1 împotriva bulei Suns cu 8-0. Pot Bucks să profite de terenul de pe teren propriu sau Suns călătoresc la Milwaukee cu 2-0? Să aruncăm o privire la 2021 finala meciului 2 pariuri.

Finala NBA 2021Finala NBA a ajuns la o competiție interesantă start – cu Giannis Antetokounmpo revenind în formația pentru Milwaukee Bucks împotriva lui Phoenix Suns. Chiar și cu Giannis sănătos (sau cel puțin mai sănătos decât se aștepta), Suns și Chris Paul au luat foc în drumul spre o victorie în jocul 1. Pot să țină așa în Game 2, sau Bucks vor chiar și seria? Citiți mai jos alegerile noastreNBA Finals Game 2 de mai jos.

Cine va câștiga Game 2 din NBA Finals

Pentru a acoperi răspândireaSports InteractionSports InteractionPentru a acoperi răspândirea
Milwaukee +5,51,911,91Phoenix -5,5

The Bucks se deschide cadefavorizați de 5,5 puncte în Game 2 împotriva lui Suns după căderea în Jocul 1 118-105.  Suns au controlat cea mai mare parte a jocului, limitându-i pe Bucks de fiecare dată când au plecat la o fugă. Probabil că Bucks ar fi pierdut meciul 1 dacă nu pentru o noapte combinată de 1-13 de la trei de la Devin Booker și Jae Crowder.

The Bucks trebuie să facă unele ajustări pentru Jocul 2 – dar până când vor fi dispus să joace Gianniscel puțin 40 de minute (ceea ce este mai probabil pentru Game 3 de duminică cu o zi suplimentară de odihnă), le va fi greu să câștige pe drum.

Ar trebui să crească intensitatea defensivă în jocul 2 și să obțină o altă ieșire excelentă din Middleton pentru a o ține aproape. Cu toate acestea,se așteaptă ca Bucks să scadă la 0-2 cu o întâlnire pentru Game 3 cu Suns în Milwaukee duminică seara.

Buck +5,5
1,91
Sports Interaction

Selectare de pariuri peste/sub jocul 2

PesteSports InteractionSports InteractionSub
221,0 puncte1,911,91221. Puncte
 

The Bucks și-a permis al doilea cel mai mare total de puncte din playoff-urile NBA în meciul 1 – doar 125 de puncte permise într-o fugă de Brooklyn Net în runda 2. Cei 118 punctele permise este13,5 puncte mai mare decât media pe care au permis-o în acest postsezon.Bucks ocupă locul trei în procentajul de goluri ale adversarului în acest postsezon.

Phoenix Suns au jucat cea mai bună apărare a oricărei echipe în Playoff-urile NBA. Ele permit un minim în playoff de 102,1 puncte pe joc și limitează echipele ladoar 43,1% fotografiere. Ambele echipe din meciul 1 le-au permis adversarilor să șuteze mai bine din teren decât media lor din playoff.

Ambele echipe au avut o lovitură superioară în cele trei jocuri anterioare, cu lovitura inferioară în cele trei jocuri precedente. Over/under înJocul 1 a fost 219,5.

Pentru Jocul 2, pariem pe under. The Bucks și Sunamândoi au o medie de 109 puncte în acest postsezon. Bucks au marcat mai mult decât media playoff-urilor în șase din ultimele opt meciuri. Atacul lui Suns are o mare variație de punctaj în playoff – între un minim de playoff de 84 și un maxim de playoff de 130.

Sub 221.0 Puncte
1,91
Sports Interaction

Repriză / Echipa completă

Repriză / Timp completBodog
Sori - Soare|| |7831.85
Dolari - Dolari4,00
Dolari - Sori6,00
Sorii - Dolari7,50
Cravată - Soare21,00
Cravată - Dolari34,00

Bucks conduc la repriza cu Suns câștigând jocul este alegerea noastră aici. Bucks au arătat mai multă viață în al patrulea sfert la atac decât au făcut-o în cea mai mare parte a jocului. Ei ar putea lua asta în Phoenix pentru Game 2 și ar putea să obțină un avantaj ușor la pauză. Cu toate acestea, Suns, cuperimetrul de tir mai bun decât Bucks, sunt cei care îl închid și câștigă jocul.

La jumătatea timpului / Full Time| ||805 Bucks - Suns
6,00
Bodog
Doar o reamintire, Ayton a fost, de asemenea, o forță dominantă în victoria Suns Game 1.

Special NBA la Game 2 din finală

Bodog are unele grozaveSpecialități NBA deschise pentru pariuri pe meciul 2 din finala NBA

Jae Crowder, Khris Middleton și Devin Booker Toate cele 2+ Three au fost realizate

CrowderMiddletonBooker 2+ Threes au fost realizateBodog
Da2.10

Meciul 1 împușcături din trei, Devin Booker a fost unul dintre cei mai buni jucători din acest postsezon. Booker a făcutcel puțin două puncte de trei puncte în opt din cele 17 meciuri ale playoff-ului. De asemenea, nu a împușcat 12,5% sau mai rău de la trei într-un joc din jocul următor.

Noaptea de odihnă a lui Crowder a fost un outliner. A fost productiv de la trei puncte în toate playoff-urile, cu cel puțin trei făcute într-un jocde nouă ori.

Middleton a luat foc în ultimul timp – a condus ofensiva pentru Bucks, chiar și cu Giannis înapoi în meciul 1. El a lovit cel puțin două puncte de trei puncte în15 din 18 jocuri aceste playoff.|| |885

Booker, Crowder, and Middleton Pentru 2+ Trei fiecare
2,10
Bodog

Chris Paul 10+ asistă și Brook Lopez 2+ blocaje

Paul 10+ asistăLopez 2+ blocajeBodog
Da5.00|| |917

The Cote la pariuri la baschet sunt atrăgătoare la această specială NBA, deoarece acești doi tipi pot pune aceste tipuri de numere în orice seară. Lopez are șapte jocuri în playoff cu cel puțin două blocaje – inclusivun joc cu șase blocuri (al doilea ca număr de jucători în acest postsezon).

În timpul sezonului regulat, Chris Paul a oferit peste 10 pase decisive în 29 din 70 de jocuri(41,4% din jocurile jucate). Pentru playoff, procentul este mai mic la 26,7%. Cu toate acestea, rata crește la 40% dacă aruncați primele cinci jocuri ale postseasonului.

Paul și Lopez 10+ asistă, 2+ blocări
5.00
Bodog

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria la finala NBA

Românias poate găsicele mai bune cote de pariuri, majoritatea piețelor și bonusuri de bun venit mai generoase lacase de pariuri sportive online de mai jos. Luați acel bonus de bun venit – pe care îl puteți folosi pentru a paria pe finala NBA – participând prin linkurile de mai jos.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive