Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Monday Night NBA Picks December 13th, 2021

Selecții NBA de luni seara Dece 13 noiembrie 2021

O nouă săptămână ne așteaptă pentruNBA în timp ce ne uităm la trei jocuri. Acum, este timpul pentruLuni Seara NBA Picks aceasta13 decembrie 2021 la România Sports Betting.|| |643

The goal is to keep things short and sweet for Alegeri NBA pentru a începe săptămâna. Luni este o zi pentru a vă adapta programului, a arunca o privire asupra tendințelor și a paria puțin mai ușor în anumite momente. Scopul este să aruncăm o privire rapidă laSelecțiile NBA de luni seara.

Din nou, lista timpurie de luni seara este cap de cap de o confruntare dintreGolden State Warriors și Indiana Pacers. Acest joc vine de la Indianapolis, unde Indiana este un respectabil 9-6 acasă în sezon. Au ceea ce este necesar pentru a da peste cap una dintre cele mai bune echipe din NBA din Golden State?

După aceea, există o confruntare între Milwaukee și Boston. Dacă nu era suficient, aruncăm o privire la propriile RomânieiToronto Raptors în timp ce îi distrează pe Sacramento Kings. Scopul acestei luni este să pariezi modest și să călci cu grijă. Sunt posibile niște pariuri interesante. Celecele mai bune cote la pariuri NBA de acolo sunt aparent rezonabile.

Alegerile NBA de luni seara după numere

Este distractiv să te uiți la mesele timpurii din primele mese.Numerele care sunt prezentate mai devreme în majoritatea serilor de duminică decât sunt obișnuiți pariorii. Acesta este motivul pentru care obținerea unei previzualizări anticipate aSelectările NBA de luni seara poate fi atât de utilă. Meciul principal dintre Golden State și Indiana a fost unul dintre primele și cele mai importante jocuri care s-au deschis.

Acum, să atingem câteva dintre aceste numere de luni, 13 decembrie 2021. 

NBA Monday Night Pics 12/13BetwayBodog
Golden State Warriors| ||6761.661,70
Indiana Pacers2,302,22
Milwaukee Bucks| ||6821.951,91
Boston Celtics1,861,90
Sacramento Kings| ||6882.552,60
Toronto Raptors1,551,52

Pariorii pot oricând Privește înapoi laSelecții gratuite NBA de la CSB pentru un pic de îndrumare.

Cea mai bună alegere NBA pentru luni seara -- Warriors Come Out And Play

este plăcut să vezi câteva dintre numerele pentruLuni seara try and trend closer to even for the Golden State Warriors din Indiana.Războinicii ies și se joacă și 9-2 al nostru împotriva Conferinței de Est. Mai mult,Stephen Curry și Golden State sunt un solid 7-3 departe de casă. Pentru prima dată în peste o lună, echipa nu mai conduce Conferința de Vest.

Această onoare îi aparținePhoenix Suns -- care a ajuns, de altfel, finala NBA de anul trecut. Acest lucru va motiva și mai mult pe Curry și Războinicii care se află într-o misiune. Pierderea lor de sâmbătă a fost un semnal de alarmă pentru Warriors, în timp ce Curry și mai mulți titulari s-au luptat de la sol în Philadelphia.

The Indiana Pacers vin la un pic cu trei victorii consecutive. Ei încearcă să revină la nivel după un început foarte prost în conferință.Indiana este 5-4 împotriva Vestului. Există destul de multe numere în direcția Pacers. De asemenea, Pacers sunt una dintre puținele echipe cu o diferență pozitivă de puncte, în ciuda faptului că au patru jocuri peste .500.

Golden State conduce acea categorie diferențială de puncte la 12,1 puncte în direcția pozitivă. Warriors abia acordă peste 100 de puncte și chiar și într-o noapte liberă au cedat doar 102 Philadelphia 76ers.Profunzimea și factorul de familiaritate al Golden State îi împiedică să fie pe o serie lungă de pierderi. Sunt cea mai bună echipă din NBA și nu au pierdut două meciuri la rând în tot sezonul.

Alegerea noastră CSB: Golden State peste Indiana

Luni seara, vă sugerăm să luați Golden State Warriors peste Indiana Pacers pentru alegerea noastră CSB la cota de 1,70. Acesta este un număr mult mai frumos decât se aștepta.

Golden State Warriors Pentru a-i învinge pe Indiana Pacers
1,70
Bodog

Milwaukee Bucks over the Boston Celtics

The Milwaukee Bucks se îndreaptă spre drum pentru a înfrunta Boston Celtics luni seară. Acesta este un risc mare pentru că Milwaukee tocmai a jucat duminică după-amiază la New York. Cu toate acestea, în acel joc, Bucks și-au îndoit mușchii și i-au făcut pe New York Knicks. Meciul nu a fost aproape, deoarece Milwaukee a câștigat cu 15 puncte la Madison Square Garden.

Milwaukee este una dintre cele mai tari echipe din NBA. Campionii în curs au acumcâștigat 12 din ultimele 14 jocuri deoarece se află chiar în vârful Conferinței de Est din cauza acestei ultime strigări. Giannis Antetokuonmpo a reușit prima sa triplă-dublă a sezonului, în timp ce Milwaukee a trecut pe lângă o echipă din New York cu mâna scurtă. Poate că vor fi doar încălziți pentru a merge împotriva celor de la Boston Celtics.

Boston a pierdut trei concursuri consecutive pentru a coborî sub .500. Cu felul în care s-au luptat în cea mai mare parte a sezonului, confruntarea cu Milwaukee acum nu ar putea veni într-un moment mai rău. Cu Khris Middleton, Freak grec și o adâncime defensivă îmbunătățită, Bucks par gata să preia conducerea Conferinței de Est înainte de Crăciun.

Milwaukee a cedat 122 de puncte în fața lui Boston la începutul sezonului, când aveau probleme. Așteptați-vă să se răzbune luni seara.

Milwaukee Bucks Pentru a-i învinge pe Boston Celtics
1,95
Betway

Our Out The Door Pick: Toronto Raptors over Sacramento Kings

Cea ieșire pe ușă peLuni seara pentru alegerile NBA a fost să mă uit la un favorit al României înToronto Raptors. Nu există nicio îndoială că Toronto s-a chinuit în acest sezon și are doar 5-9 acasă. Cu toate acestea, Sacramento are o perioadă și mai grea în ultimul timp. Kings sunt una dintre cele mai proaste echipe din punct de vedere defensiv din ligă, permițând 114 puncte per concurs.

Ofensiva lui Toronto poate izbucni un pic în aceasta și poate ajunge la o victorie acasă. Raptors sunt alegerea noastră.

Toronto Raptors Pentru a-i învinge pe Sacramento Kings
1,55
Betway

Bettors have many metode de depunere de folosit pe site-urile de pariuri din România. Ajunge acolo și intră în joc!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive