Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: Minnesota Timberwolves @ Milwaukee Bucks

Alegeri și predicții gratuite NBA: Minnesota Timberwolves @ Milwaukee Bucks

La un joc distanță de o curățare în pre-sezon,Milwaukee Bucks s-au pregătit perfect pentru jocul de deschidere împotriva lui Jame Harden și Rockets.| ||643

The Minnesota Timberwolves i-au învins pe Pacers în meciul anterior de presezon cu 119-111. Bucks au fost solidi în presezon și vor fi o adevărată provocare pentru Wolves.

Va putea Minnesota să deranjeze presezonul neînvins al gazdei?

| ||657

Minnesota Timberwolves (3,29) vs Milwaukee Bucks (1,34)

TheBucks are back at the Fiserv Forum after 2 games on the road. Wins throughout preseason has set the record at 4-0 pentru gazdă. În afară de accidentarea la coaste a lui Eric Bledsoe, presezonul a decurs armonios.

The Timberwolves ar provoca o supărare uriașă aici, dacă ar putea obține o victorie. din acesta. Așezați la un record de1-2 în presezon, le-ar plăcea să obțină o victorie împotriva unei echipe care se luptă la titlu înainte de a călători la Brooklyn pentru jocul lor de deschidere împotriva Nets. .

Ia un simpluwin pentruBucks.

Milwaukee Bucks Pentru a învinge Minnesota Timberwolves
1,34
Bet365

Un joc relativ lent , sub 224 (2.16)

Este ultimul meci înainte de începerea sezonului, așa că nicio echipă nu va căuta să se suprasolicită și ambii antrenori îl vor reitera înainte de începerea sezonului.

The Bucks au marcat peste 120 în fiecare joc din presezon, care probabil va fi replicat în acesta.Karl-Anthony Towns va intra în formație și va oferi Bucks ceva diferit într-un jucător tanar și exuberant și poate pune presiune pe titularii obișnuiți.

În vreme ceLupii au reușit doar să înscrie peste 120 într-unul dintre ultimele lor 3 jocuri. Se vor lupta și în seara asta. Deci, dintre toate jocurile pe care le-au avut până acum, acesta este probabil cel mai mic punctaj al lor.

Ne-am gândit că nu merită nimic faptul că au fost niște cote grozaveCote NBA || |728for preseason games year. We’ll be covering it all again next year and throughout the season, so stay tuned.

Așteptați-vă cascorul să rămânăunder 224.

Wolves vs Bucks Sub 224
2,16
Betway

Luptă pentru a găsi plasa, Bucks primul la 30 de puncte (1,45)

Șefulantrenorul Mike Budenholzer va dezvălui multe în acest joc despre ceea ce se gândește în noul sezon. Există o șansă ca el să aleagă să împartă minute pentru a pregăti pe toată lumea jocul, dar este mai probabil că va merge cu formația de început a sezonului.

Dacă acesta este cazul, atunci acesta poate fi nimic mai mult decât un joc de expoziție pentru Lupi. Antrenorul Budenholzer a ieșit și el și a spus că omul vedetăD.J. Wilson va avea ocazia să apară, după ce a ratat presezonul cu o accidentare la ischio-coarda.

Toate acestea creează un precedent periculos pentru oaspeți. Ne place acest pariu și esteNBA Free Pick a zilei - așteptați caMilwaukee Bucks să iasă trăgând șiscor 30 primul.

Milwaukee Bucks Pentru a ajunge mai întâi la 30 de puncte
1,45| ||808
Betway

Lupii se luptă să găsească plasa, echipa oaspete va înscrie sub 117 (1,90)

TheBucks vor căuta orice lucru mic pe care îl pot înțelege pentru a obține un avantaj față de Houston în primul joc. Ceva ce pot lua din presezon este faptul căRachetele au dispărut2-2 și, deși este doar presezon, orice câștig psihologic va ajuta.

Antrenorul Budenholzer va fi dornic să mențină mingea în mișcare și să nu lase nicio îndoială să se strecoare în lateral înainte ca lucrurile să conteze cu adevărat. Probabil că va dori să încheie jocul devreme și să-i lase pe jucători să ia jocul în propriul ritm.

The Bucks pentru a păstraTimberwolves at Bay șiscor sub 117.

Echipa oaspete Pentru a înscrie sub 117
1,90
Betway