Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: LA Clippers @ Golden State Warriors

Alegeri și predicții gratuite NBA: LA Clippers @ Golden State Warriors

A return to the league for the Golden State Warriors îi va face să se confrunte cu un jucător care le-a dat oînfrângere| ||643 at last year’s finalele NBA.

Kawhi Leonard șiClippers arăta la fel de bine ca anunțat înjocul unu împotrivaLakers , chiar și fără Paul George.

Vor dovedi Steph Curry și Războinicii că sunt regii LA?

LA Clippers (1,71) vs Golden State Warriors (2,10)

Au fost câțivaschimbări mari pentruEchipa lui Steve Kerr în timpulinterseason. Durant, plecarea pentru a se alătura plaselor a lăsat un gol în echipă care nu a fost încă umplut.

De asemenea, o preocupare pentru Kerr, va fi pierderea lui Thompson din cauza a ceea ce ar putea fi o accidentare a LCA pe tot parcursul sezonului.

Probabil, una dintre cele mai mari echipe adunate vreodată își va începe campania ca cei defavorizați.Cote de pariuri NBA sunt în mare parte favorabile pentru vizitatori.

The Golden State au a avut un mixtpresezon, cu2 victorii în 5 - inclusiv2 înfrângeri| ||697 to the Clippers first victim of the season, the LA Lakers. But now it’s time to go up a gear.

Pierderea lui Thompson și Durant va slăbi drastic apărareaWarriors. Dar este lsuficiența opțiunilor de atac fiabile pe care le vor avea când Curry va fi pe bancă, ceea ce va fi mai îngrijorător.

Va să fie un joc dificil pentru ambele părți, dar Leonard a făcut 30 de puncte în jocul 1 și ne așteptăm la mai mult de la fel.Luați LA Clippers pentru a câștiga.

Golden State Warriors Învingeți Los Angeles Clippers
Cote 2,10
10Bet

Apărarea clipperelor prea bună , joc care urmează să fie sub 216,5 (2,25)

Paul George, care încă se recuperează de la o intervenție chirurgicală, a spus recent că echipa sa „va fi înfricoșătoare” în apărare.

Un trio deKawhi Leonard, Paul George și Patrick Beverly este o perspectivă înspăimântătoare.Iată o listă de distincții pe care le au între ei;

  • Leonard: 2x Jucătorul defensiv al anului NBA, 3x Prima echipă NBA All-Defensive, 2x A doua echipă NBA All-Defensive, NBA lider la furări.
  • George: 2x NBA All-Defensive prima echipă, 2x NBA All-Defensive a doua echipă, NBA lider la furări.
  • Beverly: NBA Prima echipă All-Defensive, NBA All-Defensive a doua echipă.

Această echipă știe să joace și este dispusă să caute adânc pentru a găsi rezultate. Ca să-l citez pe Doc Rivers din sezonul 2019, erau ca niște „gândaci”, pur și simplu nu ar muri.

Vom urmări pe oamenii lui Doc River în acest sezon folosind unicul nostruNBA power rankings.

Deși Războinicii au Curry, există doar atât de multe pe care le poate face un gardian. Dacă Clippers au făcut ceea ce au făcut Raptors și l-au dublat pe Curry, îi va fi greu să-și arate calitatea de MVP pe care știm cu toții că o posedă.

Așteptați-vă ca jocul să rămână sub 216,5.

Clippers vs Warriors Total joc SUB 216,5 puncte
2,25 cote
PowerPlay

Alegerea Parlay: Golden State Warriors va câștiga primul trimestru total de puncte sub 58 (3,95)

Toate alegerile noastre gratuiteNBA pentru această confruntare i-au favorizat pe Clippers, iar acest lucru se poate datora faptului că suntem pe trenul hype ca toți ceilalți. Dar cei 6 ori campioni NBA vor fi orice altceva decât o împingere pentru această echipă dinamică Clippers.

Steph Curry va trebui să înceapă să pună 20 de lovituri pe meci, if they are to start are to claim victory, which is well within the boundaries of the greatest shooter in history.

Războinicii au, de asemenea, jucători precum D'Angelo Russel, Draymond Green, Kevon Looney și potenţialul lui Jordan Poole. Îi putem vedea pe Războinici ieșind și arătând că sunt încă regii din LA.

Așteptați-vă ca Golden State Warriors să câștige prima perioadă și un total de puncte sub 58.

Warriors Câștigă primul trimestru Plus primul trimestru SUB 58 de puncte
Cote 3,95
Betway

Kawhi Leonard nu poate fi oprit, totalul jucătorului cu cele mai mari puncte (2,65)

Anul trecut, Kawhi Leonard a fost pe Cloud 9. Trece un an și se luptă cu el pentru mândria LA cu Regele.

Lucrurile s-au mișcat repede, darun lucru a rămas același și acela este Kawhi care găsește coșul.

Știm cu toții de ce este capabil Leonard și Doc Rivers este cel mai bun din domeniu. Alături de starmanul lor vor fi oameni precum Lou Williams și Montrezl Harrell, care ajută la facilitarea puterii ofensive a lui Kawhi.

Bărbatul din Los Angeles a doborât recordurile de franciză sezonul trecut, făcândmost 30-point games într-un singur postsezon.

Jocul său complet este de neegalat în acest moment, lucrurile se pot schimba pe măsură ce sezonul avansează, dar el va cauza războiului tot felul de probleme la centrul STAPLES.

Ia-l pe Kawhi Leonard pentru a obține cele mai mari puncte la general.

LA Clippers Kawhi Leonard Mare gol al jocului
2.17 Cote
Spin Palace Sports