Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Wednesday Night Picks - Take Toronto

Selecții de miercuri seara NBA - T ake Toronto

Aici laRomânia Sports Betting, aruncăm o privire laWednesday Night NBA slate and give a few of our best bets. Tonight we prezentămToronto Raptors!

The Slate NBA this Miercuri seara este una interesantă și are un favorit din România de-al nostru, împreună cu puțină aromă de Brooklyn și un pahar de noapte cu Phoenix Suns.

Prima parte a sezonului NBA ne-a oferit câteva surprize. Nimeni nu putea crede că Chicago a început cu 4-0 sau că Portland Trail Blazers s-au poticnit la fel de rău ca ei. Există întotdeauna surprize pe care puțini le pot vedea venind. Acesta este ceea ce face ca peisajul pariurilor NBA să fie distractiv. În seara asta, mai avem treiAlegeri NBA. Abordarea a fost să meargă cu un defavorabil foarte, foarte ușor și cu doi favoriți.

Să vedem cum funcționează această listă de la mijlocul săptămânii aici pe România Sports Betting.

Miercuri noaptea după numere

Oricine care este oricine știe că unul dintre marile remiză pe unProgramul NBA de miercuri seara este Brooklyn Nets. Chiar și fără Kyrie Irving, Brooklyn este încă o amenințare pentru a câștiga totul. După aceea, avem orașul natal Toronto Raptors în acțiune și, în sfârșit, valea soarelui este reprezentată în timp ce Phoenix Suns își încheie noaptea.

Thenumerele încep să se liniștească puțin în întreaga NBA, pe măsură ce pariorii și casele de pariuri deopotrivă își fac o idee despre cine sunt echipele fierbinți și care echipe vor începe mai lent sau mai rapid. Această listă prezintă niște cote interesanteNBA din perspectiva pariurilor. Haideți să alegem!

NBA Wednesday Night Pics 10/27BetwaySports InteractionSpin Palace Sports
Miami Heat2,602,62 2,65
Brooklyn Nets1,521,511,51
Indiana Pacers 1,861,841,86
Toronto Raptors1,951,991,95
Sacramento Kings3,803,853,90
Phoenix Suns1,271,291,26

CSB Pick Of the Night de miercuri seara - Take Toronto

Primul nostruNBA alegerea de miercuri seara implică căutarea în România -- în specialToronto Raptors. Toronto este acasă și se confruntă cu un inamic redutabil în Indiana Pacers. Pacers, ca și Raptors, au început puțin lent la 1-3.

Eșantioanele mici pot fi periculoase la începutul sezonului NBA. Cu toate acestea, Toronto are scor 0-2 acasă pentru a începe anul, dar a arătat fulgerări de potențial în recenta lor pierdere de trei puncte în fața Chicago Bulls luni seară. Toronto nu este aceeași echipă care i-a învins pe Golden State Warriors pentru a-și câștiga singurulCampionatul NBA.

Cu toate acestea, ei pot fi mai buni decât pentru care se merită. Marea problemă pentru Raptors este Pascal Siakam. A suferit o intervenție chirurgicală la labrum rupt în extrasezon și mai este la câteva săptămâni sau mai mult de a se întoarce. Siakam ar putea face din această echipă un candidat marginal pentru un loc în playoff. Acestea fiind spuse, Toronto are unele aspecte pozitive, inclusiv clasarea pe locul șase în NBA în apărare și este cea mai bună echipă de recuperare din ligă.

Toronto trebuie doar să curețe mai bine acasă și să termine jocurile. Nu au putut trece peste cocoașa împotriva lui Chicago, dar și Indiana se poticnește din poarta de start. Pacers joacă mai repede și renunță la o mulțime de oportunități în defensivă. Spre deosebire de Raptors care acordă 102 puncte pe joc, Pacers câștigă 117 pe noapte. Acesta este motivul pentru careAlegerile NBA pot avea ceva aici.

Toronto Raptors peste Indiana Pacers Best Bet

Din nou, punem accent pe alegereaToronto Raptors deoarece apărarea sa este puțin mai bună intactă. Atacul lui Toronto va începe să se înghețe puțin câte puțin. Ei primesc tone de șanse suplimentare cu revenirea lor ofensivă, dar loviturile pur și simplu nu cad. Indiana a arătat neobișnuit de dezarticulată și Toronto ar putea să profite de asta.

Terenul din față a lui Toronto ar trebui să fie suficient de avantaj, Fred VanVleet ajutându-l ocazional pe OG Anunoby din poziția de gardă. Da, Domantas Sabonis și Myles Turner pot face ravagii în vopsea, dar Toronto este trecută cu vederea adesea. Din nou, Toronto aproape că a obținut o victorie uriașă pe teren propriu împotriva lui Chicago.Lucru plăcut este că alegerea noastră pentru Toronto Raptors primește acum 1,99 la Interacțiune sportivă. Pariați atât cât puteți. 

Toronto Raptors Pentru a-i învinge pe Indiana Pacers
1,99
Sports Interaction

Brooklyn Nets peste Miami Heat

Miami Heat sunt două amenințări ofensive și o apărare foarte solidă. Asta e. Ei au câștigat două din trei jocuri la începutul anului, în timp ce au permis doar 95,7 puncte pe joc. Nu au fost atât de buni pe drum anul trecut și nu este surprinzător că au fost respinți la începutul primei runde, când meciul lor de acasă i-a eșuat. Brooklyn Nets au un început lent la 2-2 fără Kyrie Irving, dar arăta mai bine împotriva Washingtonului.

Jocul de la Washington a fost cel care a indicat la potențialul acestei echipe Nets și profunzimea lor. Era ceea ce majoritatea credeau că le-ar putea purta indiferent de cât timp a fost Irving afară. Acea victorie de acasă de 14 puncte a arătat că Brooklyn ar putea juca ceva în apărare. Au ținut Washingtonul la doar 90 de puncte.

Dacă Jimmy Butler și Tyler Herro se luptă în vreun fel, Brooklyn poate fugi cu James Harden, Kevin Durant și infracțiunea lor de tranziție.Luați Brooklyn Nets pe linia monetară pentru a câștiga acasă miercuri.

Alegerea noastră Sunset NBA: Phoenix Suns peste Sacramento Kings

Uimitor,Phoenix Suns sunt o alegere puțin riscantă miercuri seara împotrivaSacramento Kings. Este greu de crezut, dar Suns au fost lipiți de Portland din toate echipele, 134-105. Nimeni nu a văzut asta după ce Phoenix a arătat în formă împotriva lui Los Angeles Lakers. Cu Chris Paul în fruntea drumului, Paul și Devin Booker sunt prea mult pentru ca Sacramento să-l conțină în această noapte.

Sacramento renunță la 116,7 puncte pe joc, iar Phoenix a marcat aproape 120 în a doua jumătate a anului trecut. Acesta ar putea fi un joc de însănătoșire.Luați-i pe Phoenix Suns acasă peste Sacramento Kings.

Phoenix Suns Pentru a-i învinge pe Sacramento Kings
1,29
Sports Interaction

Interacțiune sportivă ca și restul grozavilor noastrecarti sportive has some incredible numbers.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive