Recenzie
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Futures -- Southwest Division Winner

NBA Futures 2021-22 - - Câștigătorul Diviziei de Sud-Vest

The2021-2022 NBA Futures aruncă o privire laDivizia de Sud-Vest that is turning into a two horse race. At CSB, oferimalegerea pe măsură ce se apropie Crăciunul.

Este incredibil să cred că Crăciunul este deja aproape. Cu puțin peste două luni de sezonulNBA, unele curse de divizie prind rapid contur. Unul dintre ei se întâmplă să fieDivizia de Sud-Vest. La momentul presării, liga este aproape de 30 de meciuri. De obicei, acesta este un fel de barometru. Liderul unei divizii 30 de jocuri în care a câștigat divizia în cel puțin două treimi din timp.

Recuzită și futures NBA merg adesea la aceleași vechi. Aici, la România Sports Betting, vom explora și viitorurile mai puțin cunoscute. Atunci se uită și se vede Southwest Division, cel mai probabil merge CE? Aceasta este frumusețea unui proces de învățare pentru totdeauna.

2021-22 NBA Futures: numerele diviziei de sud-vest 

Acesta nu a fost deloc dificil.Numerele Diviziei Sud-Vest pentru 2021-22 NBA Futures a fost o găsire ușoară. Este mai degrabă ideea că diviziunea s-a răspândit așa cum a făcut-o. Acum, cum se corelează acele numere de pariuri cu ceea ce vedem înclasamentul NBA?

Să aruncăm o privire la tabelul de cote din 18 decembrie 2021.

2021-22 NBA Futures -- Câștigător Southwest DivisionBetwayBodog
Memphis Grizzlies|| |6711.741,65
Dallas Mavericks2,002,25
San Antonio Spurs| ||677121.00101,00
Pelicanii din New Orleans501,00500,00

Multumesc lui acestesite-uri excelente de pariuri NBA care au numere de genul acesta. Să aruncăm o privire mai profundă asupraDivizia de Sud-Vest.

NBA Futures 2021-22: Memphis Grizzlies Lead Way

La începutulsezonul NBA 2021-22, este s-a crezut că Dallas Mavericks sunt gata să revină și să ia cu asaltDivizia de Sud-Vest. Aceste futures au fost conduse de Dallas, iar Memphis nu a fost nici măcar pe locul doi. De fapt, au fost al treilea. Este sigur să spunem că poate puțini i-au văzut peMemphis Grizzlies venind.

Acum. după 20 de jocuri, divizia nu a fost foarte bună. Memphis era în jur de .500, iar Dallas era puțin peste .500. Asta e. Restul cădeau deja de pe masă. Deci, ce au făcut Grizzlies pentru a prelua un pic de control asupra diviziei? Pur și simplu, ei continuă să câștige.

Memphis a câștigat nouă din zece jocuri și și-a transformat diferența totală de puncte de la destul de negativ la +2 puncte per joc. Asta durează mult într-o perioadă scurtă de timp. Da, ajută când o echipă are o victorie istorică de 73 de puncte în fața Oklahoma City. Singura lor pierdere în această perioadă a fost față de Dallas Mavericks. Memphis are scor 3-2 în divizie cu o victorie în fața lui Dallas.

De asemenea,Memphis Grizzlies au reușit să câștige câteva jocuri fără Ja Morant (protocol COVID). Morant conduce Grizzlies cu o medie de 24,1 puncte pe joc, 6,8 pase decisive și 5,6 recuperări pe concurs. În ciuda acestei pierderi, Memphis a găsit modalități de a face un pas. Nici ei nu sunt o întâmplare cu un record de conferință de 14-6 (al patrulea cel mai bun în Vest). Este ușor de înțeles de ce Memphis are un picior în sus și un joc de mai multe umflături. Prin urmare, pentru NBA Futures, Memphis este o alegere simplă.

Memphis Grizzlies Pentru a câștiga Divizia de Sud-Vest
1,74
Betway

Ce se întâmplă cu Dallas Mavericks?

The Dallas Mavericks au fost ușoare favoriți la începutul sezonului 2021-22 pentru a câștigaSouthwest Division. Cu ușoarele lor scăderi,NBA Futures nu i-au primit bine și i-au transformat într-un dezamăgit marginal. Pierderea a șase din zece jocuri a adus Dallas înapoi la pragul de .500 la momentul presării. O problemă mai mare trebuie să fie Luka Doncic. Va fi afară mai mult din cauza unei răni la gleznă.

Jucători precum Jalen Brunson și Tim Hardaway Jr. au încercat să-i poarte pe Mavericks. Chiar și Kristaps Porzingis aduce aproape 20 de puncte pe joc. Totuși, toate acestea nu sunt suficiente. În timp ce Luka Doncic a condus drumul, numerele sale sunt puțin mai mici (rată mai multe lovituri decât de obicei). Nici antrenorul Jason Kidd nu a reușit să-și maximizeze suficient adâncimea. Pierderea lui Doncic doare, dar nu ar trebui atât de mult.

Din fericire, Dallas a reușit să joace în apărare suficient de bun (104,6 puncte per joc permis), care este al șaselea în NBA. Speranța lor este că pot călca pe apă, apoi încearcă să se încălzească în a doua jumătate a sezonului. Din păcate, speranța nu funcționează întotdeauna. Munca merge. Este Dallas dispus să depună efort?

Presumarea este că vom afla destul de curând.

Dallas Mavericks Pentru a câștiga Divizia de Sud-Vest
2,25
Bodog

Pot San Antonio Spurs să monteze un fel de taxă?

The 2021-22 NBA Futures for the Divizia de Sud-Vest poate să nu aibă acea întorsătură neașteptată a intrigii. Au fostSan Antonio Spurs despre care se credea că au o șansă de pumn în cursa de divizie. Cu excepția unei uriașea doua jumătate de încărcare, asta pare a fi puțin probabil. San Antonio are doar 10-17 și are un 5-12 și mai tulburător în conferință.

Dejounte Murray a fost foarte bun, dar San Antonio nu are acel cel mai bun marcator. Au un echilibru frumos care pur și simplu nu este suficient. Apoi, este apărarea echipei Spurs, care a evoluat înapoi în primele 30 de meciuri în acest sezon. Se pare că o echipă mai tânără a Spurs nu le poate purta. Poate că pot reveni la .500 sau aproape, dar un titlu de divizie pare pur și simplu inaccesibil.

Ar trebui una dintre multelemetode de depunere pentru site-urile de pariuri din România be used on the Spurs? Probably not. 

Cine este alegerea noastră de pariuri sportive din România pentru a câștiga Southwest?

Luați-i pe tânărul Memphis Grizzlies pentru a câștiga Divizia de Sud-Vest în NBA Futures 2021-22.

The latest știri despre pariuri sportive așteaptă pariori informați la CSB pentru a-l ajuta pe pariorul cu NBA și multe altele.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive