24
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Futures -- Brooklyn Now Favourite Over Golden State

2021-2 2 NBA Futures -- Brooklyn acum favorit peste Golden State

Brooklyn Nets conduc din nou cafavoriţi ai campionului NBA dar există câteva schimburi în | ||6302021-22 NBA Futures as Golden State a intrat în luptă.

Au trecut aproape două luni de lasezonul NBA| ||643. With still a little more than four months to go, there expect to be more shifts in the 2021-22 NBA Futures. Mai sunt doar două săptămâni până la marile jocuri de Crăciun, așa că acesta poate fi un moment perfect pentru a arunca o privire asupra celor care sunt favoriți și care au căzut.

Mai jos sunt cele mai recente predicții ale noastre, împreună cu mai multe observații. Una dintre singurele constante certe a fostBrooklyn Nets în mod ironic. După aceea, au apărut noi concurenți și unul mare este într-adevărGolden State Warriors.

2021-22 NBA Futures -- Campion NBA -- Actualizarea cifrelor din decembrie

Evaluarea unuiCampion NBA în decembrie se dovedește a fi departe de o cursă cu doi cai. Poate că întrebarea mai bună devine care doi cai vor rezista cel mai înalt? Până acum, Brooklyn Nets au menținut cursul greșit în partea de sus a mormanei.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai noiNumerele decembrie din 9 decembrie 2021.

2021-22 NBA Futures -- Campion NBASports InteractionBetwayBet99
Brooklyn Nets3,463,403,45
Golden State Warriors6.367,006,40
Milwaukee Bucks8,229,008.40
Los Angeles Lakers9,599,509,60
Utah Jazz9.9513,0010,00
Phoenix Suns9,9912,0010.00
Miami Heat14.3416.0015.00
Los Angeles Clippers20.3120.0020.00

AcesteCote de pariuri NBA sunt gata să fie destul de schimbătoare în unele moduri. Odată cu apropierea Crăciunului, deși a existat o constantă, alte câteva echipe s-au schimbat, în timp ce o echipă, Denver Nuggets, a căzut din topul nostru. Desigur, asta se poate schimba oricând din nou. Cifrele par a fi o schimbare perpetuă.

Să aruncăm o privire la Brooklyn Nets mai întâi în aceste2021-22 NBA Futures.

Brooklyn Nets A Constant In Futures NBA 2021-22?

Numerele nu mint atât de departe, deoareceBrooklyn Nets rămân o constantă în Futures NBA 2021-22. Este uimitor că în cea mai mare partea variat de la 3 la 3,5 din vară. Sincer, există unele probleme clare cu Brooklyn-ul fiind un favorit, dar acestea par, la suprafață, cele mai puțin defecte.

Acesta este lucrul. „Cei trei mari” încă nu au jucat un meci împreună în acest sezon, deoarece Kyrie Irving continuă să fie ținut departe din cauza statutului său de vaccinare. Nu există nicio cronologie cu privire la momentul în care problema Irving s-ar putea schimba. Poate că COVID se relaxează suficient încât acest lucru să se întâmple mai devreme decât mai târziu.

Între timp, Brooklyn conduce conferința, la ora presei, cu un record de 17-8. Asta include un 9-3 foarte impresionant pe drum. Da, Nets sunt o echipă mai bună departe de casă decât acasă acum. Se pare că „mentalitatea de campionat” cu Kevin Durant, James Harden, iar profunzimea lor este mai răspândită, împreună cu mai mult instinctul criminal.

Pentru cât valorează, Brooklyn este încă în ritm pentru aproximativ 56 de victorii. Până la sfârșitul sezonului, ar putea atinge cu ușurință aproximativ 60 de victorii. Acea parte nu contează la fel de mult cum se pregătește Brooklyn pentruPlayoff-urile NBA. În prezent,Brooklyn Nets sunt din nou favoriții în NBA Futures 2021-22.

Așadar, The Golden State Warriors au făcut o mișcare!

The Golden State Warriors au fost a patra cea mai bună echipă când vine vorba de numere în octombrie. Avanză rapid până în decembrie și Războinicii au trecut pe locul doi. Mișcarea lor semnificativă i-a făcut să treacă de la11.00 la 12.00 până la 6.00 la 7.00. O parte din asta se datorează faptului că au cel mai bun record din NBA la 21-4 în prezent. O parte din asta este sănătatea lui Stephen Curry.

Curry conduce orice echipă. El a provocat această schimbare înCote de pariuri la finala NBA. Startul său combinat cu intensitatea defensivă la care a jucat Golden State, îi face o alegere atrăgătoare. Cei doi factori s-au combinat pentru a-și scurta șansele destul de repede. Diferența lor de puncte face valuri la 12,9 puncte pe meci, lider în ligă.

Războinicii abia permit 100 de puncte (100,3) per concurs. Cleveland deține al doilea cel mai bun punct pe joc permis la 102. Evident, Stephen Curry conduce motorul, dar partea înfricoșătoare poate fi aceasta. Klay Thompson se apropie din ce în ce mai mult după ce și-a revenit după o accidentare a lui Ahile. Acest lucru nu poate fi prea bun pentru restul Conferinței de Vest.

În acest moment, se pare căGolden State este cea mai bună echipă din ligă. Cifrele spun contrariul deocamdată, dar șansele lor se așteaptă să se scurteze și mai mult pe măsură ce 2022 se apropie.

2021-22 NBA Futures: Phoenix Suns Under The Radar Again?

Vorbind de starturi fierbinți. A văzut cineva ce au reușitPhoenix Suns din nou? Au avansat înfinala NBA sezonul trecut și acum dețin al doilea cel mai bun record din NBA la 20-4. Phoenix a câștigat nouă din ultimele zece jocuri. Există o dezbatere între Phoenix și Utah, dar din nou este încă puțin mai puțin de o treime din sezonul 2021-22.

Phoenix i-a determinat pe unii pariori să caute în drumul lor. În octombrie, numărul lora variat între 17.00 și 18.00. Acum, acestea auscurtat la aproximativ 10.00. Unele numere s-au scufundat chiar într-o singură cifră. Startul lent al lui Los Angeles Lakers a deschis ușa pentru câteva echipe. Unul dintre ei este cu siguranță Phoenix.

Conferința de Vest este foarte aglomerată. Chiar și Utah Jazz pândesc cu o marjă de victorie în jurul a zece puncte per concurs. Niciodată nu se poate număra nici pe Lakers. În timp ce Conferința de Est a devenit puțin mai grupată. Există puțin mai multă ordine în Occident.

NBA Futures 2021-22: Brooklyn încă este favorizat față de Golden State

The Brooklyn Nets sunt din nou alegerea pentru a câștiga 2021 -22 de coroană NBA pentru futures.

Brooklyn Nets Pentru a câștiga titlul NBA
3,46
Sports Interaction

Din nou, monitorizează întotdeaunacele mai bune site-uri de pariuri din România pentru NBA.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive