Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Futures NBA Champion:  Brooklyn Nets Early Favorite?

2021- 22 NBA Futures Campion NBA: Brooklyn Nets Early Favorite?

The 2021-22 NBA Futures astăzi, în timp ce aruncăm o privire la câteva cote la începutul campionatului pentru viitorul sezon NBA. Cine este favoritul? Acesta este predicția noastră de pariuri.

NBA Futures 2021-22 – Campion NBA – Cine este favoritul timpuriu?

The2021-22 NBA Futures|| |643 have seen some wild fluctuations via injuries and unexpected results. With less than two months to go until the regular season, it appears a few races are starting to show their hand so to speak.

Una dintre ele ar putea fi, probabil, cursa pentru alegerea unui campion timpuriu la baschet.

2021-22 NBA Futures -- Campion NBAPowerPlaySports InteractionSpin Palace Sports
Brooklyn Nets3,503,463,10| ||657
Los Angeles Lakers4,334,194,80
Milwaukee Bucks9,009,219,50
Golden State Warriors12,0011,5211,00
Utah Jazz15.0014.7217.00
Los Angeles Clippers 15.0015.1821.00
Phoenix Suns17.0016.6817.00
Philadelphia 76'ers17,0017,4219,00

Cote la baschet are already out for the 2021-22 NBA season. Naturally, some expected free agency to produce a few changes to the main favourites. However, it has the look of last year’s odds with a few wrinkles.

Orice se poate întâmpla într-un sezon regulat de șase luni. Aceste schimbări pot avea loc în timp sau pot fi aproape instantanee. Urmărirea titlului NBA pare a fi o bătălie între mai multe favorite și alte posibilități. Enumerăm câteva dintre echipele cu cele mai bune cote pentru sezonul 2021-22.

Anul NBA începe pe 19 octombrieth. Acesta include un dublu header cu Brooklyn Nets și campionul NBA Milwaukee Bucks. Apoi, jocul de noaptea târziu îi pune în lumină pe Los Angeles Lakers împotriva lui Golden State Warriors. Întâmplător, aceștia sunt cei patru favoriți pentru a lupta pentru titlul NBA. Nimeni nu ar trebui să fie surprins.

Deci, Nets Big-Three versus Greek Freak, apoi Lebron vs. Stephen? NBA își cunoaște publicul.Cine este favoritul timpuriu în toate acestea? Brooklyn Nets, desigur.

Brooklyn Nets și 2021-22 NBA Futures?

Acesta a fost ceva de care puțini ar trebui să fie surprinși să se îndrepte în octombrie. La urma urmei,Brooklyn Nets au fost ușoare favoriți pentru a câștiga titlul NBA sezonul trecut înainte de începerea playoff-urilor. Asta pare să fie uitat des. Probabil a fost din cauza tuturor acelor răni.

Cu cote cuprinse între 3 și 3,5, Brooklyn este un favorit ușor și, deși nu foarte prohibitiv. Acest lucru ar trebui să fie de așteptat, având în vedere modul în care talentul este răspândit în NBA. Cu toate acestea, Kevin Durant, James Harden și Kyrie Irving, când erau sănătoși, au fost o forță sezonul trecut care nu a putut fi oprită de majoritatea echipelor. Din nou, sănătatea va fi o preocupare pentru acești trei pe tot parcursul anului.

Brooklyn a câștigat 48 din 72 de jocuri sezonul trecut, în ciuda faptului că au lipsit părți din „The Big Three” în cea mai mare parte a sezonului. Amintiți-vă, Kevin Durant a jucat doar 35 de jocuri, de exemplu. A ratat jumătate de sezon. James Harden s-a rănit în playoff și nu a mai avut dreptate după aceea. În cele din urmă, Brooklyn a ajuns la un singur joc de a-i învinge pe Milwaukee Bucks, dar a căzut scurt în al șaptelea joc decisiv.

Procesul de gândire este că Brooklyn Nets au fost cea mai bună echipă, dar cele mai bune echipe găsesc modalități de a depăși adversitatea. Uneori, totuși, această adversitate este prea mult pentru ca echipele să le suporte. Așa a fost cazul cu Brooklyn în Playoff-urile NBA.

Cu un an tumultuos în spate, poate Brooklyn să rămână suficient de sănătos pentru a transforma acele fulgerări de măreție într-un titlu NBA? La asta așteaptă mulți și se cam așteaptă. Se așteaptă ca Brooklyn să fie campioana sezonului regulat a Conferinței de Est și să aibă un avantaj acasă de data aceasta.

De aceea, cifrele dictează o supergrupă a Brooklyn Nets în fruntea grupului la începutul || |7172021-22 NBA Futures.

Aruncă o privire la Milwaukee Bucks

Din nou, Futures NBA 2021-22 par să uite că o anumită echipă Milwaukee Bucks a câștigat titlul NBA sezonul trecut în fața celor de la Phoenix Suns.

Așadar, este un sentiment frecvent susținut de fani, mass-media și alții din Wisconsin. Sincer, este meritat pentru că Giannis Antetokounmpo a făcut-o. Antetokounmpo și-a condus echipa pe pământul promis și i-a oferit lui Milwaukee un titlu NBA, în ciuda proporției echitabile de accidentări. A avut o finală NBA la care visează legendele. Ce înseamnă că nu a putut face asta din nou? El a înregistrat o medie de 28,1 puncte pe meci, aproape șase pase decisive la un concurs și 11 recuperări pe noapte.

Speciarii uită Milwaukee a condus liga la punctaj cu 122,1 puncte pe meci. Ei au jucat într-un ritm care s-a tradus în Playoff-urile NBA, deoarece au dat dovadă de suficientă perspicacitate defensivă pentru a lua acasă coroana. Cu cele mai multe dintre aceleași piese asamblate, cine le-ar putea număra pentru a le repeta?

Se pare că campionii NBA sunt puțin ignorați în șanse de la 9 la 9,5. Există o mică posibilitate că șansele lor se pot scurta puțin cu două luni până la deschiderea sezonului NBA.

Au fost cea mai durabilă echipă în 2020-21 și ar putea avea valoare în 2021-22 chiar dacă ei sunt vânați și nu vânători.

2021-22 NBA Futures -- Poate cineva să provoace coroana NBA?

Această întrebare pare să aibă mai multe răspunsuri. Se crede că doi dintre ceilalți candidați de top sunt Los Angeles Lakers conduși de LeBron James și Golden State Warriors cu Stephen Curry.

Lakers și Warriors nu au mers prea departe în playoff-urile de anul trecut. Chiar și cu întărirea listelor lor, cât de sigur poate fi cineva că acest sezon viitor va fi diferit?

Los Angeles are acum Russell Westbrook, dar asta nu garantează nimic. Chiar și cu Anthony Davis, „cei trei” lor pot rămâne suficient de sănătoși? Timpul trece și echipe precum Phoenix Suns, Utah Jazz și Los Angeles Clippers ar putea avea ceva de spus. Conferința de Vest poate fi prea încărcată pentru Lakers și Warriors. Brooklyn pare să aibă un drum mai ușor.

NBA Futures 2021-22 – Alegerea campionului NBA

The Brooklyn Nets sunt cel mai bun pariu al nostru to win the NBA title for 2021-22 NBA Futures. 

Brooklyn Nets Pentru a câștiga titlul NBA
3,10
Spin Palace Sports

Cele mai bune case de pariuri sportive|| |771, such as SportsInteraction (SIA) au unele dintre cele mai bune cote existente pentru pariorii NBA.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive