Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Friday Night NBA Picks December 10th, 2021

Selecții NBA de vineri seara Dece 10 noiembrie 2021

Aici laRomânia Sports Betting, aruncăm o privire rapidă la câtevaJocuri NBA de vineri seara și dezvăluie câteva dintre alegerile și previziunile noastre pe măsură ce se apropie weekendul.

Ne concentrăm pe trei jocuri simple, dar rapid, în acestVineri seara în NBA. Selecțiile noastreselecțiile sunt toate concentrate pelinia monetară.

Asta de vineri seara este cap de afiș al unei confruntări dintreBrooklyn Nets și Atlanta Hawks. Acest joc vine din Atlanta, unde Hawks sunt o forță de acasă mai formidabilă. De asemenea, ne uităm la o confruntare dintre Detroit și New Orleans. După aceea, există o privire la Charlotte Hornets care îi distrează pe Sacramento Kings.

Scopul unor astfel de nopți NBA este de a menține pariurile mici. Cote modeste din abundență sunt destul de atrăgătoare.Cotele de pariuri NBAsunt destul de sensibile.

Numerele pentru alegerile de vineri seara

Această listă este doar una care îi menține pe parioși concentrați . Pe măsură ce apar mai multe numere și cote, vor exista mai multe opțiuni. Într-un fel, a fi devreme îngustează lucrurile pentru a rămâne modest.Selecțiile de vineri seara sun cote de deschidere în acest moment.

Ceea ce majoritatea uită este că o echipă precum Atlanta este periculoasă, dar totuși în jur de .500. Atlanta și Brooklyn a fost una dintre primele alegeri puse la dispoziție prin intermediul celor mai bunesite-uri de pariuri NBA de acolo. Nu ar trebui să fie o surpriză.

Iată câteva dintre aceste numere pentru lista de pe 10 decembrie 2021.

Selecții NBA de vineri seara 10/12BetwayBodog
Brooklyn Plase1,952,05
Atlanta Hawks1,861,80
Detroit Pistoane2,902,90
Pelicanii din New Orleans1,421,44
Sacramento Kings1,861,87
Charlotte Hornets1,951,95

Alegerea NBA recomandată de vineri seara - Brooklyn obține cea de-a 10-a victorie la drum

Din nou, este foarte distractiv să pariezi o simplă unitate și să o arunci laSelecția NBA prezentată de vineri seara|| |700. Now, there are two things to keep in mind. The Atlanta Hawks sunt în jurul valorii de .500, dar sunt 8-4 acasă cu mai multe victorii de calitate. Asta crește riscul în ceea ce este practic o confruntare uniformă.

Pe de altă parte, Brooklyn Nets sunt chiar mai bune pe drum decât acasă la început. Cei mai mulți experti ar fi probabil surprinși să afle că Brooklyn se află la 9-3 distanță de casă pe linia monetară. Ambele echipe au scor 7-3 în ultimele zece meciuri. Nets ies de pe urma unei înfrângeri care îi va transforma în echipa înfometată. 

Kevin Durant și James Harden vor fi cei care fac diferența în acest joc. Au fost în primul meci. între cele două echipe. Nets a continuat să câștige acel meci cu nouă puncte acasă. Dacă cineva își dă seama că o echipă gazdă câștigă aproximativ trei puncte, Brooklyn nu este surprinzător în preajmă, chiar și pentru această înclinare în Atlanta.

Evaluarea defensivă a Atlanta a scăzut pe locul 25, în timp ce Brooklyn este aproape de top zece. Dacă Nets ține la minim cursele din Atlanta, vor câștiga. Dacă nu pot, Brooklyn ar putea chiar să fie explodat. Acesta este riscul. Uită-te la ce se întâmplă cuNets din Houston, Nets au pierdut cu zece pentru că nu au putut reține acele runde. Brooklyn tinde să-și învețe bine lecțiile.

Brooklyn Nets peste Atlanta Hawks

Brooklyn Nets peste Atlanta Hawks este alegerea noastră pentru vineri seara. Acestea sunt jocurile pe care Nets trebuie să le câștige dacă vor să aibă adevărate aspirații la titlu. Dacă cineva nu poate câștiga pe drum în playoff, atunci succesul în playoff pur și simplu nu va avea loc. Vineri seara înseamnă o șansă greșită pentru Brooklyn de a-și menține primul loc înEastern Conference.

Preluarea lui Brooklyn Nets peste Atlanta Hawks pe un pariu simplu de o unitate este destul de rezonabil. La foarte puțini plus bani (cote 2,05), de ce să nu aruncați o lovitură aici.

Brooklyn Nets Pentru a-i învinge pe Atlanta Hawks
2,05
Bodog

New Orleans Pelicans peste Detroit Pistons

Nimănui nu-i place să pună la caleDetroit Pistons dar pistoanele sunt uimitor de consistente. Sunt 2-10 acasă și 2-10 pe drum. Este mult mai mult decât o serie de înfrângeri de zece meciuri. Acum,Pelicanii din New Orleans sunt cu greu mai buni la 7-20. Detroit a pierdut o serie de jocuri cu 20 sau mai multe puncte în acest sezon. Ne așteptăm ca acest joc să fie mai aproape vineri seara.

The Pelicans aua pierdut nouă din 12 jocuri acasă și în total două jocuri consecutive. Acest joc este o șansă de a te face bine. Ar putea New Orleans să piardă? Absolut. Acesta este riscul cu Pelicanii. Sunt capabili să piardă în fața oricui -- chiar și în Detroit. New Orleans are câteva victorii de calitate acasă împotriva unor echipe precum Memphis, Washington și Los Angeles Clippers.

New Orleans a marcat 114 împotriva lui Denver Nuggets într-o înfrângere la începutul săptămânii. În primul rând, verificați pentru a vedea ce excelenteoferte de bonus pentru pariuri online există.Apoi, luați New Orleans Pelicans peste Detroit Pistons vineri seara.

New Orleans Pelicans Pentru a învinge Detroit Pistons
1,44
Bodog

One For The Drum: Charlotte Hornets peste Sacramento Kings

Din nou, păstrând acest lucru simplu pevineri seara cu un mic pariu de o unitate pentruNBA picks. Chiar dacăSacramento Kings au câștigat trei jocuri consecutive într-un mod destul de impresionant, Charlotte Hornets sunt o echipă diferită acasă, cu un scor 7-4. The Kings ar putea fi de folos, iar linia monetară este aproape egală. Coin flips sunt monede flips și asta face pariurile puțin mai simple.

Luați-i pe Charlotte Hornets peste Sacramento Kings, în timp ce banii sunt foarte puțin în avantaj vineri.

Charlotte Hornets Pentru a învinge Sacramento Kings|| |809
1.95
Betway

Uită-te mereu la casele de pariuri sportive CSB pentru unele dintre cele mai recente numere.

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri