500
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Monday Night Picks- Nets And Bulls

Selecții de luni seara NBA- Nets An d Bulls

Monday Night NBA Picks titlul de trei jocuri și oferă cele mai bune pariuri ale noastre pe concursuri. În primul rând, este o ciocnire între Chicago Bulls și Brooklyn Nets.

The Confruntarea Brooklyn Nets / Chicago Bulls titlează un solid Monday Night || |641NBA slate. Este o oportunitate de a face câteva cele mai bune pariuri rapide. Apoi, paharul de noapte pentruMonday Night Picks prezintăStephen Curry și Golden State Warriors în timp ce îi distrează pe Atlanta Hawks .

România Sports Betting este din nou la ea cu încă o săptămână de alegeri NBA și multe, multe altele. Luni seara este o listă intrigantă din cauza mai multor scenarii consecutive. Brooklyn iese dintr-o mare victorie de 13 puncte în fața celor de laToronto Raptors. Întrebarea este dacăKevin Durant și Brooklyn Nets își pot ridica și mai mult jocul la Chicago?

Numerele și cotele NBA pot fi volubile în această perioadă a anului . Pe măsură ce noiembrie trece, se pare că programul devine mai condensat. Măcinarea devine mai grea. Echipele trebuie să se apuce, să joace baschet mai concentrat etc. Deși au fost destul de multe jocuri care ne-au atras atenția, avem trei în minte, inclusiv un joc de mijloc misterios pentruPariorii NBA

Să aruncăm o privire asupra unora dintre aceste numere de mai jos, în defalcarea noastră.

Luni seara defalcând numerele NBA

Din nou, este o provocare atât de mare să încerci să handicapezi echipele în scenarii consecutive. De ce să fugi de provocări? Echipele sunt umane și noi la fel. Acesta este motivul pentru care privirea laBrooklyn Nets și Golden State Warriors au fost alegeri care trebuiau făcute. Brooklyn este echipa rutieră din partea din spate a unui back-to-back. Golden State este echipa gazdă la capătul din spate al scenariului.

Încă o dată, așteptați-vă ca Nets și Warriors să vadă o bună parte din mâner. Ei sunt echipele de marchiz cu un motiv. Chiar și cu acele două echipe „parvenite”, banii merg acolo unde se duc banii. Așa se descompunNumerele NBA. Motivul pentru care Nets sunt cei defavorizați se joacă din nou pe drum. Golden State este un favorit acasă, neobișnuit, deoarece este Golden State.

CeleCote NBA pentruslate NBA din această seară| ||674 are presented below for Luni, 8 noiembrie.

Selecții NBA de luni seara 8/11Bet99PowerPlayBetway
Brooklyn Nets2,052,052,10
Chicago Bulls1,801,801,75
Miami Heat1,831,801,86
Denver Nuggets2,002,051,95
Atlanta Hawks2,202,202,10
Golden State Warriors1,711,701,76

RomâniaSportsBetting Top alegere NBA -- Brooklyn Nets Rise

Din nou, acesta este probabil cel mai mare risc al unei alegeri NBAAlege NBA toată noaptea, darBrooklyn Nets joacă un baschet mai bun în ultima vreme. Ori de câte ori există acel temut spate în spate pe un drum, anxietatea crește. Cu toate acestea, există valoare aici cu Kevin Durant, James Harden și compania peLuni seara.

Da, Brooklyn joacă cu Chicago Bulls 6-3. Nu sunt o echipă ușor de jucat, dar Chicago a scăzut în nivelul lor de joc. În general, Bulls au pierdut jocuri consecutive. Între timp, Brooklyn a câștigat cinci concursuri consecutive. Se pare că au trecut de când Nets au renunțat la doi dintre primii trei și păreau complet pierduți. Harden și Durant au jucat ambii peste 35 de minute, dar nu la nivelul de 40-42 de minute pe care unii s-au temut la începutul sezonului.

Brooklyn are suficientă adâncime pentru ca acest lucru să nu se întâmple și va fi un motiv uriaș pentru care Nets va fi mai proaspăt decât se aștepta în această seară. De asemenea, acesta este motivul pentru care „Rise Of The Nets" nu ar trebui să fie o surpriză. dacă pot trage în jur de 50% din teren și aproape 40% din raza de trei puncte, Brooklyn ar putea câștiga din nou luni.

Există un motiv pentru careNBA futures încă se înclină spre Brooklyn Nets. Sunt una dintre acele echipe care pot juca bine fără o stea (Kyrie Irving). Gândiți-vă laTampa Bay Lightning din NHL anul trecut, care a câștigat fără Nikita Kucherov pentru sezonul regulat.

Brooklyn poate juca într-un ritm mai rapid din cauza Chicago. Prin urmare...

Brooklyn Nets peste Chicago Bulls

The Brooklyn Nets și-au sporit recordul la 3-1 pe drum și acea victorie de la Toronto a fost una mare. În plus, au o echipă din Chicago care nu este cea mai bună. Nu va fi ușor, dar Chicago s-ar putea să nu reușească să mențină acel nivel pe care Nets îl pot aduce atunci când sunt activi.

Profunzimea lui Brooklyn împreună cu duo-ul lor dinamic vor fi suficiente pentru a-i doborî pe Chicago Bulls pe drum luni seara. Acel 2,10 este un număr frumos!

Brooklyn Nets Pentru a-i învinge pe Chicago Bulls
2,10
Betway

Miami Heat peste Denver Nuggets

Pierduți în recentele victorii ale Brooklyn Nets și Philadelphia 76ers suntMiami Heat. Miami a început cu 7-2 (3-1 pe drum). Ei se confruntă cu o echipăDenver Nuggets care are în prezent scorul de 5-4 în sezon, dar are scorul de 3-1 acasă.

De aceea, parțial, Miami este un defavorabil foarte ușor, chiar dacă, pe hârtie, au o listă mai bună.numerele lor sunt altceva la început. Miami are un rating ofensiv care ocupă locul trei și un rating defensiv care se află pe locul patru. Ratingul lor net este al doilea, iar ritmul este al 28-lea. În ciuda acestui fapt, aceasta este o echipă care poate înscrie peste 111 puncte pe noapte. Jimmy Butler și Tyler Herro au o lovitură de 1-2 și au arătat asta în weekend în timpul unei victorii cu 118-115 în fața Utahului.

Denver nu va fi o ieșire ușoară, darMiami Heat sunt alegerea noastră pentru a câștiga această înclinare a drumului peste Denver Nuggets luni seara.

Miami Heat Pentru a învinge Denver Nuggets
1,83
Bet99

West Coast Express Home Alegere: Golden State Over Atlanta

The West Coast Express intră cu abur în stație caGolden State Warriors distrați-i peAtlanta Hawks luni seara. Golden State are un atac echilibrat de scor și o mulțime de gazdă care ar putea fi puțin prea mult pentru Atlanta. Atlanta a marcat 117 la Phoenix sâmbătă, dar poate fi greu presat să o facă din nou.

Selecția noastră de acasă este Golden State Warriors care deține serviciu față de Atlanta Hawks.

Golden State Warriors Pentru a-i învinge pe Atlanta Hawks
1.76
Betway

Bet99 oferă niște cote excelente pentrucase de sport.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive