Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks: Los Angeles Clippers @ Dallas Mavericks

NBA Free Picks: Los Angeles Clippers @ Dallas Mavericks

The | ||640Lakers lead the Clasamentul puterii NBA, dar esteDallas Mavericks despre care vorbește toată lumea.

Vor găzduiDoc Rivers's Clippers pentruConferința de Vest de marți seara confruntare laCentrul American Airlines.

Vor fi capabili Clippers să-i oprească pe Mavs?

Los Angeles Clippers (1,62) @ Dallas Mavericks (2.20)

The întoarcerea lui Paul George a avut un impact aproape imediat asupra performanțelor Clippers. Ei i-au depășit duminică pe New Orleans Pelicans, într-un joc unilateral care s-a încheiat cu 134-109.

TheClippers, care sunt12-5 direct, sunt prima echipă din seria de victorii Mavericks care îi poate egala efectiv în atac și apărare.

The Clippers will be able to shutout Doncic, în timp ce pun puncte la celălalt capăt al terenului.

Cu toate acestea,Mavericks se laudă cu cea mai bună ofensivă numerele din liga. Aceștia operează cu un47,1 procentaj de șuturi de câmp într-un meci împotriva celei de-a zecea echipe defensive din ligă.

Mavs sunt clasați.a 8-a în liga pentru apărarea echipei. Deși aceasta este o statistică bună, nu este o echipă care generează o mulțime de blocaje sau refaceri.

Dar pur și simplu nu poți număra Mav-ii cuLuca Doncic joacă așa cum este.

Așteptați-vă ca Mavericks să câștige acasă.

Dallas Mavericks Pentru a-i învinge pe LA Clippers
2.20
PowerPlay

Alegerea Parlay: Dallas Mavericks va câștiga și peste 225,5 în total (4,11)

Returul luiKawhi Leonard și Paul George de la accidentare este un mesaj pentru restul ligii că aceste NBA All-stars înseamnă afaceri. Deși acest lucru nu va deranja această echipă tânără și încrezătoare din Mavs, ei au propriile lor vedete.

La fel ca Dallas,Clippers sunt pe o serie de 5 victorii consecutive, scăzând cu 150 de puncte pe Atlanta Hawks săptămâna trecută. Dar se vor înfrunta în seara asta cu un animal total diferit,vor avea destui pentru a-i opri pe oamenii lui Rick Carlisle?

Ultima dată cândMavericks| ||747, who are 11-5 în general, a jucat o echipă la fel de bine rotundă ca aceasta, a fost în fața celor de la Celtics spre începutul sezonului - pe care l-au pierdut.

DeșiCote de pariuri NBA favorizează o victorie pe drumul lui Clippers, vedem că Mavericks se desfășoară la nesfârșit.| ||755

The smart money says Dallas to win & over 225.5 total.

Dallas Mavericks Pentru a câștiga și peste 225,5 în total
4,11|| |775
Betway

Dallas Mavericks to win & be first team to 45 points (4.20)

În ultimul lor meci împotriva Rockets,Mavericks au luat un avans de 10 puncte în primul și nu a privit niciodată înapoi.

Rick Carlisle chiar a declarat importanța de a merge înainte și de a juca dintr-o poziție de lider după joc.

Putem vedea Dallas merge pentru un plan de joc similar împotriva lui Clippers, deși s-ar putea să nu fie la fel de ușor ca data trecută. Dar atâta timp cât marele sloven este pe teren, orice se poate întâmpla.

Singurul dezavantaj pentruMavericks este faptul că vor fi fără Max Kleber, care a lăsat deoparte câteva trei importante împotriva lui Houston duminică, care a suferit o contuzie minoră la genunchi.

Ne bucurăm să vedem Dallas Mavs jucând la fel de mult ca toți ceilalți acum, așa că am vrut să le dedicăm ziua de marțialegerea gratuită NBA lor.

Luați Dallas Mavericks pentru a câștiga și fiți primul care ajunge la 45 de puncte.

Dallas Mavericks Pentru a câștiga și a fi prima echipă la 45 de puncte
4,20
Spin Palace Sports