Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Picks And Predictions: February Weekend 5-8

Alegeri și predicții NBA ons: februarie Weekend 5-8

The 76ers continuă să strălucească sub Doc Rivers și să conducă lucrurile în Est, în timp ceJazz, Clippers and Lakers are the league leaders in the West. LeBron se joacă în acest moment și își revendică MVP.

Începem lucrurile în acest weekend cuRaptors împotriva lui Nets echipa plină de stele. Dar Raptors caută să obțină trei victorii din ultimele trei și îi vor oferi lui Harden și co un joc grozav.

Experții noștri interni în baschet au evaluat jocurile și au verificatNBA odds la toatefurnizorii de pariuri sportive de top disponibile pentru fanii sporturilor din România. Vom vedea mai jos câteva dintre cele mai bune jocuri din weekend.

Los Angeles Clippers (1,43) vs Boston Celtics (3,00)

TheClippers lost in their last game to a very strong Brooklyn Nets side, but will still have the Finalele NBA foarte mult în vizor, deoarece ocupă locul al doilea în NBA și au câștigat8 din ultimele 10 jocuri.| ||729

Tyronn Lue has done an excellent job of getting his players going and seems to have found a way of getting through to his star players. The likes of Kawhi Leonard și Paul George joacă unele dintre cele mai bune mingi pe care le-am văzut de ceva vreme. Cu veteranii NBA Ibaka și Jackson care le susțin pe cele două vedete, Clippers sunt o adevărată forță.

La Boston, a fost destul de diferit.Celticii se luptă să aibă un impact asupra sezonului, reușind doar să producă11 victorii din 20 de jocuri până acum. The emergence of the Nets and a strong Pacers side has certainly knocked them down a bit, with players not performing as they did last season.

Alegeți Los Angeles Clippers pentru a câștiga.

Los Angeles Clippers Pentru a învinge Boston Celtics
1,43
PowerPlay

În sală cu Ty Lue și 2020- 21 personal antrenor.

🎥 „În urmărire”, episodul 2

— LA Clippers (@LAClippers)24 ianuarie 2021

Miami Heat (1.37) vs Washington Wizards (3.23)

Este o ciocnireîn partea de jos a tabelului pentru ultima noastră alegere din weekend. Vrăjitorii stau chiar sub Heat, ocupândpozițiile 13 și 14 înConferința de Est. Miami caută să întrerupă o serie de 2 înfrângeri, în timp ce Wizards caută să-și extindă succesul de 1 joc.

Bradley Beal a jucat un joc excelent în victoria împotriva Heat în primul joc din această serie cap-la-cap, punând în picioare8r, 4a, 32p pentru a obține o victorie meritată 100-103. Dar pot repeta această ispravă?

Finaliştii NBA din sezonul trecut vor şti că nu joacă cel mai bine, dar mai este timp suficient pentru a schimba acest sezon. Miami trebuie doar să obțină o serie de victorii împreună. Meciurile recente împotriva Nets, Nuggets și Clippers le-au cauzat o mulțime de probleme.

Așteptați-vă la o victorie pentru Miami Heat.

Miami Heat Pentru învinge Washington Wizards
1,43
Betsafe

Modul de atac până la capăt 💥pic.twitter.com/pKBKzv3IHl

— Miami HEAT (@MiamiHEAT)4 februarie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS 400$
 • Joacă online acum
  Bet365 Recenzie
  BONUS 200$
  • Vezi toate site-urile de pariuri sportive