Sport
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Draft 2020 Picks And Predictions

Selectii și predicții NBA Draft 2020 ons

Cu campania post-sezon 2019/20 complet încheiată, ne uităm laReportul NBA. Este probabil casezonul regulat NBA se va relua cândva în ultimele zile ale anului 2020, dar rămâne neconfirmat încă.

Strift-ul este întotdeauna un moment interesant pentru fanii de baschet. Imprevizibilitatea acestuia face o vizionare interesantă și, cu siguranță, oferă oportunități grozave de pariuri.A fost Luca Doncic în 2018 și Zion Williamson în 2019 - pe cine vom vedea în 2020?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre draft este hype. Adesea echipele sunt prinse și aleg mai întâi jucători și ajung cu zgură - Kwame Brown și Greg Oden, cineva?Tyler Herro a fost a 14-a alegere în 2019 și a ajuns să joace un rol important în postsezonul Heat din acest an.

LaMelo Ball va fi prima alegere (3.50)

LaMelo Ball este fratele mai mic al starului Pelicans Lonzo Ball . Este o fiară la6ft 7” și are mânuirea unui paznic veteran.Cote de pariuri NBA îl au pe locul doi ferm într-o varietate de furnizori de pariuri sportive de top.

Sunt mulți care susțin că LaMelo este o perspectivă mai bună decât fratele său mai mare, ceea ce este un mare merit pentru tânărul de 19 ani. A jucat profesionist în Australia anul trecut,cu o medie de 17ppg, 7.5r și 7 pase decisive pe meci.

E prea devreme pentru a prezice cum se vor descurca lucrurile. . Este foarte posibil ca Timbers să treacă peste el și să lase Golden State să pună mâna pe el. Oricum ar fi, așteptăm cu nerăbdare să vedem acest talent unic pe terenul NBA.

Du-te ca LaMelo Ball să fie prima alegere.

LaMelo Ball Pentru fii prima alegere în 2020
3,50
888 Sport

LaMelo doar face asta pentru copii 💫@MELOD1P (prin @IllawarraHawks)pic.twitter.com/n9709XmEsu

— Prelungiri (@overtime) || |760December 4, 2019

James Wiseman va fi primul ales (5.00)

James Wiseman și-a jucat baschet pentru Tigrii Memphis ca centru. La7ft 1” el este un exemplar. Nu doar înălțimea lui și întinderile sunt intrigante pentru echipele NBA, el are un mâner grozav, precum și un atletism de vârf.

Își face mult munca în apărare, dar reușește să pună crește omedie de 19,7 ppg, 10,7r și are unFG% de 76,9. Mulți au evidențiat acest lucru și se așteaptă ca el să se adapteze rapid la ritmul vieții din NBA, adăugând la jocul său ofensiv.

La fel ca mulți aspiranți din draftul NBA, ei visează cu ochii deschiși să ajungă la || |778NBA Finals și dintre cei trei jucători pe care i-am menționat aici pare foarte probabil ca unul dintre ei să realizeze acel vis.

Ia-l pe James Wiseman să fie ales primul. .

James Wiseman Va fi prima alegere în 2020
5,00
10Bet

James Wiseman este a treia alegere generală în turneul simulat NBA 2020 al SLAM! 🦄@BigTicket_JW @SLAMonline

Link de mai jos pentru mai multe din schița noastră simulată din 2020:https://t.co/ WkGztaMZxt pic.twitter.com/kGVxX1TMvz

— SLAM HS Hoops (@SLAM_HS)27 martie 2020

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate sporturile Site-uri de pariuri