Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks and Predictions: September 11-13

Alegeri și predicții gratuite NBA dicții: 11-13 septembrie

The Raptors au venit mare în jocul 6 împotriva celor de la Celtics, câștigând jocul cu 125-122 după duble prelungiri| ||630. Game seven comes up this weekend and is sure to be a big one.

În altă parte, îi avem peClippers mergând într-o ligă de serie 3-1 împotriva Denver Nuggets. O afacere cu scoruri scăzute în ultimul lor, cu Clippers câștigând cu 96-85 și Kawhi Leonard câștigând 30 de puncte.

După câștigarea primului joc din serie,Rockets au acum câștigat. a renunțat la 2 jocuri la Lakers. Ei vor trebui să-și intensifice jocul dacă vor să-l împiedice pe LeBron și Lakers să meargă la mai puțin de 1 punct de la atingerea semifinalelor.

Los Angeles Clippers (1,28) vs Denver Nuggets (3,85)

Los Angeles Clippers sunt favoriții pentru a câștiga postsezonul NBA în general, doar în fața rivalilor lor din oraș, Lakers.

The Playoff-urile NBA ajung în semifinale și echipele rămase în ea arată foarte puternice.Miami Heat a șters podeaua cu Bucks și acum Clippers caută să ia seria 4-1 împotriva Nuggets vineri seara.

Există atât de mult talent expus pentruClippers și cu jucătorul de la Campionatul NBA Kawhi Leonard care a marcat, ca el este, poate fi prea mult pentru Denver.

Ei trebuie să înceapă lucrurile să miște mingea mai bine în ofensiv dacă vor avea o șansă în aceasta. Ne îndoim că asta se va întâmpla.

Așteptăm ca Clippers să câștige.

Los Angeles Lakers Pentru a învinge Denver Nuggets
1,28
Bodog

Împreună ca una singură.pic.twitter.com/FzpN55Fd5J

— LA Clippers (@LAClippers)17 august 2020

Toronto Raptors (2.15) vs Boston Celtics (1.73)

Ce serie a fost asta. Elanul a oscilat înainte și înapoi pe tot parcursul și se va încheia cu focuri de artificii vineri seara.

Marea majoritate asite-uri de pariuri sportive de top îi avem pe Celtici ca favoriți, cu care avem tendința să fim de acord. Cu toate acestea, în aceasta se poate întâmpla orice.

Celticii au căutat la numele și fețele obișnuite, sub forma luiJaylen Brown, Marcus Smart, Jayson Tatum și Kemba Walker - acești băieți i-au împărțit pe Raptors în ultimele 6 jocuri.

Pentru Raptors, Norman Powell, Fred VanVleet și Kyle Lowry au venit cu punctele. cueroul din sezonul trecut, Lowry, a acumulat 31 de puncte.

Alege Celtics pentru a câștiga.

Boston Celtics Pentru a-i învinge pe Toronto Raptors
1,73
Spin Palace Sports

Rapitorii au forțat un meci 7 după o noapte sălbatică și nebună, dar ai încredere în noi: vom fi gata vineri.pic.twitter.com/SSv6DPVGXm

— Boston Celtics (@celtics)10 septembrie 2020