RESURSE DE PARIURI
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Playoffs Free Picks And Predictions: September 04 - 06

Playoff NBA s Alegeri și predicții gratuite: 04 - 06 septembrie

Avem toată acoperirea jocurilor în timp ce ne îndreptăm spre primul weekend din septembrie.Bucks sunt din nou în acțiune împotriva Heat și vor spera să recupereze un joc din serie, care este condusă cu 2-0 de echipa din Florida.

Pe lângă asta, avem primul din seria de semifinale întreHarden Westbrook și Rockets și favoriții de campionat, Lakers.

Finishing on Sunday with the Celtics against the Raptors.Celtics au ratat o oportunitate de a lua un avantaj de 3-0 în serie, deoarece OG Anunoby a aterizat un 3 chiar pe sonerie pentru a ajunge2-1 total.

Boston Celtics (2.00) vs Toronto Raptors (1.83)

Celtics au arătat grozav până acum în playoff-urile NBA și trebuie să fi simțit că ar fi 3-0 pentru campionii în curs NBA, dar pentru un buzzer-beater de la OG Anunoby.

Marea majoritate asite-uri de pariuri NBA au pe Raptors ca favoriți pentru acesta. Au arătat mult mai bine în ultimul joc și vor fi susținuți de acea performanță în jocul patru.

Jaylen Brown și Kemba Walker au fost grozavi pe tot terenul, dar mai ales în infracțiunea în care au acumulat cea mai mare parte a punctelor, ca de obicei. Dacă apărarea lui Raptor este capabilă să-i oprească sau chiar să-i încetinească, atunci ei ar putea fi capabili să egaleze seria.

Luați-i pe Celtics să câștige.

Boston Celtics Pentru a-i învinge pe Toronto Raptors
2.00
Sports Interaction

CE JOCĂpic.twitter.com/o6JQBBZMjk

— Boston Celtics (@celtics)4 septembrie 2020