@spidadmitchell
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks And Predictions: August 28 - 30

Alegeri și predicții gratuite NBA acțiuni: 28 - 30 august

A existat o mulțime de neliniște în rândul jucătorilor și echipelor NBA cu privire la situația actuală din SUA, după ce a avut loc o nouă ucidere a poliției în Wisconsin. Ca atare, o serie de jocuri au fost amânate; Jocul Bucks vs Magic 5, Rockets vs Thunder Game 5 și Lakers vs Blazers Game 5.

Meciurile programate pentru joi și mai departe urmează să aibă loc, deși nu putem fi siguri de acest lucru. Vă rugăm să îndemnăm cititorii noștri să fie conștienți de acest lucru pe măsură ce intrăm în ultimul weekend din august.

Avem jocuri întreClippers vs Mavs, Thunder vs Rockets și, în sfârșit, Nuggets înfruntă Utah Jazz. Toată acțiunea este chiar aici, să începem.

Oklahoma City Thunder (2.45) vs Houston Rockets (1.61)

TheOKC Thunder i-a șocat pe mulți din NBA,reușind să aducă seria la egalitate 2-2 când intrăm în jocul 5. OKC se mândrește cu o listă defensivă excelentă, dar reușește și să lucreze la capătul opoziției.

Au reușit să-l excludă pe talismanul lui Houston, James Harden, și pun presiune pe jocurile ofensive, forțând mingea să se schimbe și erori de forțare.

Totuși, până acum am văzut 4 jocuri și cu 3 până la final,Cote la pariuri NBA de la casele de pariuri de top sunt încă favorizate. Rockets să progreseze și să-l câștige pe acesta.

Dacă Harden începe să găsească plasa devreme, simțim că va aduce un impuls, iar atacul lui Houston sub forma lui Gordon și House își va face treaba.| ||674

Take the Rockets to win.

Houston Rockets Pentru a învinge Oklahoma City Thunder
1,61
Sports Interaction

🎥 🍿 🚀#OneMission pic.twitter.com/UFLRBXgjte

— Houston Rockets (@HoustonRockets)18 august , 2020

Los Angeles Clippers (1.19) vs Dallas Mavericks (5.13)

Playoff-urileNBA sunt bine în curs, cu un număr de echipe care trec deja la etapa următoare. Acesta a fost, fără îndoială, serialul de vizionat, oameni ca Luka și Kawhi Leonard înfruntându-se cap la cap a fost grozav de urmărit.

Baletorul sloven de 21 de ani a aprins liga de când s-a alăturat și cu Mavs înapoi în playoff, ne așteptăm să vedem mult mai multe de la acest tip. A jucat o triplă-dublă nebună de 42 de puncte în jocul 4 și a completat cu un buzzer-beater de 3 puncte.

Dar Doc Rivers Clippers nu sunt interesați să-i facă viața ușoară pentru Dallas. Ei conduc seria 3-2 și chiar și după eroismul lui Luka,Clippers au răspuns cu o victorie impunătoare cu 154-111 în ultimul joc.

Este va fi nevoie de mai mult Luka Magic pentru a ajunge la Jocul 6. Credem că această echipă Mavs are mult mai multe de oferit decât am văzut în ultimul lor.

Alege Mavs pentru a câștiga.

Dallas Mavericks Pentru a-i învinge pe Los Angeles Clippers
5,13
Bodog

Furtul lui JR duce la un AC SLAM &# 128274;🔨#MFFL | @jreaves23 @ac_uno1 pic.twitter.com/XdumsXwhbk

— Dallas Mavericks (@dallasmavs)26 august 2020

Denver Nuggets (2.10) vs Utah Jazz (1.76)

Acesta a fost un serial excelent, cuJazz out în față conducând 3-2 în general. Va fi un joc foarte interesant, deoarece ambele părți au potențialul, dar noaptea este jocul oricui.

Toate cele mai bine cotatesite-urile de pariuri NBA peg Jazz as the favourites, with the offensive power they boast, the likes of Donovan Mitchell, it’s no wonder they’re expected to win.

Apărarea Nuggets trebuie să lucreze neobosit pentru a-l exclude, având au marcat peste 50 deja în jocul 4 al seriei.

Totuși, nu sunt lipsiți de propriile forțe ofensive. Omul mare Nikola Jokic este o forță și între Murray, Grant și Millsap au mai mult decât suficient pentru a depăși Jazz-ul.

Așteaptă-te la o victorie pentru Jazz.

Utah Jazz|| |782 To beat the Denver Nuggets
1,76
PowerPlay

📹@spidadmitchell ⤵️

30p | 5a | 4 3pm | 2r | 1spic.twitter.com/xG3vW7otvs

— utahjazz (@utahjazz)26 august 2020