@RedBull
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Playoffs Free Picks And Predictions: August 21 - 23

Playoff NBA F Alegeri și predicții: 21 - 23 august

Până acum, doarCeltics și Raptors au luat un avans de 2 meciuri în playoff la acest moment stadiu incipient, dar Heat, Blazers și Rockets au șansa de a realiza această performanță în zilele următoare.

Am văzut supărări între Magic și favoriții campionatului Milwaukee Bucks - vom acoperi al doilea joc din serie din acest articol de alegeri.

Omul magic din Slovenia a apărut și pentruMavs în ambele jocuri împotriva | ||636Los Angeles Clippers and managed to tie the series 1-1 with a second game victory. Vom acoperi cel de-al treilea joc de testare din serie.

Ce urmează în acest weekend de acțiune NBA? Vom detalia toate cele mai mari jocuri și vom avea experții noștri să facă previziuni despre ceea ce se va întâmpla. Să intrăm în asta.

Milwaukee Bucks (1.09) vs Orlando Magic (8.00)

O supărare șoc în primul joc din serie l-a văzut pe Orlando Magic cu 1-0 , cu elvețianul Nikola Vucevic înregistrând 35 de puncte și 14 panouri.

La celălalt capăt, candidatul NBA MVP Giannis Antetokounmpo a reușit 31 de puncte, dar nu a fost suficient pentru a trece echipa peste linie.

The NBA betting odds îi mai au pe Bucks ca unul dintre favoriții la câștigarea titlului în acest an, alături de echipele din Los Angeles, Lakers și Clippers.

Milwaukee Bucks vor avea lor. epuizat, dar așteptați-vă ca ei să revină în acesta. Sunt prea puternici și au prea multă calitate, așa cum demonstrează cotele favorabile pentru Bucks de pe toatesite-urile de pariuri NBA de top.

Pick the Bucks to win.

Milwaukee Bucks Pentru a învinge Orlando Magic
1,09
Bodog

16 victorii până la măreție.#FearTheDeer | @RedBull pic.twitter.com/0MPcT0sLzV

— Milwaukee Bucks (@Bucks)18 august 2020|| |761


Utah Jazz (2,05) vs Denver Nuggets (1,80)

Nuggets au câștigat primul joc din serie într-o aventură aprig luptată 135- 125, cu Jamal Murray punând punctele mari (36p/9a/5r).

Dar nu a fost doar Murray, starmanul Nikola Jokic a apărut și a luat 29 de puncte, iar Grant s-a descurcat bine cu contribuția sa. din 19.

Pentru Utah, a fost mai degrabă un one-man show. Donovan Mitchell a fost o forță dominantă și a marcat 57 de puncte. În timp ce niciunul dintre coechipierii săi nu a reușit să treacă peste 20.

A fost o poveste diferită în jocul 2, Jazz câștigând cu 124-105. Mitchell a fost din nou golgheterul, dar de data aceasta a avut ajutor din partea echipei sale. Nuggets a avut un teribil al treilea sfert și va trebui să-l îmbunătățească în jocul 3 dinPlayoff-urile NBA.

Luați-i pe Nuggets pentru a câștiga.| ||780

Denver Nuggets Pentru a învinge Utah Jazz
1,80
Spin Palace Sports

Tracker MPJ ​​3PT: & #128076;👌👌👌pic.twitter.com/Wpy08jsCyD

— Denver Nuggets (@nuggets)19 august 2020