#MFFL
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks And Predictions: March 6 - March 8

Alegeri gratuite NBA și P redicții: 6 martie - 8 martie

Nuggets au reușit să treacă peste linie împotriva lui Hornets, câștigând jocul cu 112-114. În timp ceRockets au pierdut în marea bătălie din Conferința de Vest, în timp ceClippers au luat jocul 120-105 with Kawhi Leonard putting up a team-high of 25 points.

Primul weekend din martie din 2020 ne aduce numeroase jocuri excelente, deși punctul culminant al weekendului este marea bătălie din NBA.Îi avem pe Bucks înfruntându-i pe Lakers la STAPLES Center pentru a începe lucrurile, precum și pe Celtics, Mavs și OK Thunder în acțiune.

Dion Waiters looks to be joining the Lakers from the Heat, while the return of the three-point king, Steph Curry makes his first appearance back on the court since 2019.

Cine va lua punctele asta. weekend?

| ||662

 

Milwaukee Bucks (1,93) @ Los Angeles Lakers (1,90)

CeiBucks continuă să conduce clasamentul de putereNBA, în fruntea Conferinței de Est și ajungând 8-2 în ultimele lor zece jocuri. Bucks au recunoscut o pierdere neașteptată în fața Heat la mijlocul săptămânii, dar s-au întors pentru a-i învinge pe Pacers, cuGiannis conducând linia cu 29 de puncte.

Giannis continuă să-și revendice titlul2020 NBA MVP, oferind totul pe teren joc după meci. Arecu o medie de 29,6 puncte pe meci, în timp ceKhris Middleton strălucește și în acest sezon, oferind unmedie de 20,9 ppg.

NiciLakers nu se descurcă prea rău. Topul Conferinței de Vest și merge47-13 pentru sezon și va intra în acesta încercând să facă trei victorii din trei.

LeBron este singurul aspirant real la pretenția lui Giannis la titlul de MVP în acest sezon și a schimbat cu adevărat lucrurile în a doua jumătate a sezonului. Noul garda Dion Waiters va spori capacitățile ofensive ale lui Laker.

Ei au avantajul pe teren propriu și dacă AD și LeBron se leagă așa cum au fost, vor îngreuna Milwaukee să înscrie.|| |696

Take the Lakers to win.

Los Angeles Lakers Pentru a-i învinge pe Milwaukee Bucks
1,90
Betway

 

 

 

< /center>

Oklahoma City Thunder @ Boston Celtics

Un alt joc Est vs Vest pentru sâmbătă noapteaAlege gratuită NBA, în timp ce Oklahoma City Călătorește laTD Garden caută să-și îmbunătățească oferta pentru un loc în Playoff în acest sezon.

The Thunder are 38-24 pentru sezon, chiar înaintea lui Dallas, și joacă pozitiv, câștigând 6 din ultimele zece jocuri. Ei creează o mediede 110,6 ppg, în timp ce permit 108,5 ppg. Oklahoma are un număr de jucători ofensivi grozavi în Shai, Gallinari, Schroder și Paul.

The Celticii au fost foarte impresionanți din punct de vedere defensiv și în acest sezon, permițând doar 106.9ppg care este al treilea cel mai mare din ligă.În infracțiune, nici nu au slăbit, punând 113.4ppg.

Cote la pariuri NBANBA betting odds nu au fost încă lansate, dar probabil va favoriza o victorie pentruCeltics. Având în vedere că joacă acasă și că sunt42-19 în Est, câștigând 6 din ultimele lor zece jocuri.

Așteptați-vă la Celtics pentru a câștiga.

Boston Celtics Pentru a învinge Oklahoma City Thunder
TBA
Bodog

 

Indiana Pacers @ Dallas Mavericks

Cei Indiana Pacers ocupă locul șase la Conferința de Est e și va fi probabil una dintreechipele NBA care vor ajunge în postsezon. Lituano-americanulDomantias Sabonis a fost excelent în acest sezon,cu o medie de 18,2 ppg în această campanie.

The Pacers au fost excelenți din punct de vedere defensiv, precum Justin Holiday, Victor Oladipo, TJ Warren și Jeremy Lamb au protejat cu toții marginea excelent. Sunt permițând doar 107,4 ppg ca echipă, ceea ce este suficient de bun pentru a șaptea în clasamentul.

TheMavericks nu par să poată obține un șir de victorii împreună, dar merg cu 38-25 pentru sezon sunt candidați siguri pentrufinalele NBA anul acesta.Ei au fost pe locul trei pentru punctele medii pe meci în NBA tot sezonul, în prezent cu 116,6.

În acest sezon îi iubim pe Mavericks. Sunt o forță ofensivă și sunt excelente de urmărit, cu Luka Doncic conducând încărcarea. Se pare că fiecare meci pe care îl joacă, echipa prinde viață,cu 28,5 puncte de joc și asistă în medie de 8,8 pe meci.

Cu jucători ca | ||833KP, Seth Curry and Tim Hardaway Jr stepping up to the plate all season long, îi sprijinim pe Mavs pentru a-l câștiga la American Airlines Center.

Pick the Mavericks to win.

Dallas Mavericks Pentru a învinge Indiana Pacers
TBA
Spin Palace Sports