#CreatingOpportunities
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Weekend Free Picks: January 31 - February 2

Selecții gratuite de weekend NBA : 31 ianuarie - 2 februarie

După o lună dificilă, intrăm înprimul weekend al lunii februarie cu puține schimbări în vârful Estului și Conferințe de Vest.

Avem câteva jocuri foarte importante săptămâna aceasta, iaralegerea noastră gratuită NBA a weekendului merge laDenver Nuggets as they face the Milwaukee Bucks. Precum șimare ciocnire din Vest, în timp ceMavericks și Rockets se luptă pentru locul al cincilea.| ||649

Will Michael Malone’s men stop the Bucks?

 

Dallas Mavericks (4,20) @ Houston Rockets (1,25)

The Dallas Mavericks au fost dezamăgiți în ultimul lor joc împotriva lui Phoenix Suns. Joculs-a încheiat 133-104, Deandre Ayton și Devin Booker luând 31, respectiv 32.

The Mav-urile erau netede și lucrurile nu se întâlneau așa cum suntem obișnuiți să vedem de la oamenii lui Rick Carlisle în această campanie.Doncic a oferit 21, 2 pase decisive și 6 recuperări și a jucat cel mai bun joc dintre cei din lista de la Dallas .

În mod colectiv, Mavericks pur și simplu nu au fost suficient de buni. Ei vor trebui să-și îmbunătățească jocul împotriva unei echipe Rockets cu jucătorul cu cel mai mare punctaj din ligă, înJames Harden (cu o medie de 35.7ppg).

The Houston Rockets sunt29-18 pentru sezon, la fel ca Mavs. Houston a pierdut în fața celor de la Blazers cu 125-112 în ultimul lor, cuWestbrook pe o afișare impresionantă. A reușit39p, 6a, 10r.

Luați Rockets pentru a câștiga în fața fanilor de aici.

Houston Rockets Pentru a-i învinge pe Dallas Mavericks
1,25
Spin Palace Sports

 

Denver Nuggets (4,57) @ Milwaukee Bucks (1,22)

TheMilwaukee Bucks au fost în controlul vitezei de croazieră pentru cea mai mare parte a sezonului și par să se îmbunătățească.Kris Middleton a acumulat 51 de puncte, cel mai mare nivel al carierei împotriva Vrăjitorilor în ultimul lor joc.

The Bucks dezmembrarea sistematică a adversarilor lor a început să provoace frică în concurenți. Eiintră în acest singur vârf al Estului, în căutarea a 10-a victorie în zece și 41-6 pentru sezonul definitiv.

Deși de data aceasta vor juca una dintre cele mai puternice părți din Occident.Nuggets sunt pe locul doi în ligă pe 33-15 și caută săsă facă doi în doi, după ce au învins. Jazz de joi seară.

Denver se mândrește cu a patra cea mai bună apărare din ligă, permițând doar 105,9 puncte pe meci. Tdeși se poate spune mai puțin despre priceperea lor ofensivă, cu o medie de doar 109,1. Acum compară asta cuBucks 120.00,, permițând în același timp doar 107.2.

Caserii de pariuriCote de pariuri NBA favorizează în mare măsură o victorie a Bucks și avem tendința de a fi de acord.

Așteptăm ca Bucks să câștige la Forum.

Milwaukee Bucks Pentru a învinge Denver Nuggets
1,22
10Bet

 

Chicago Bulls @ Toronto Raptors

Jocul nostruJocul nostru de duminică seara ne duce la Scotiabank Arena, în timp ce || |819Toronto Raptors host the Chicago Bulls. Chicago și-a pus treaba, deoareceRaptorii caută să obțină 10 victorii din zece.

TheBulls are 5 victorii în ultimele 5 jocuri și ocupă locul nouă în ligă, ajungând până acum cu 19-31 pentru campania 2019/20.Zach LaVine continuă să conducă linia,cu o medie de 25,1 ppg și 20p, 9a, 4r în ultimul lor joc pe care l-au pierdut în fața Pacers.

Suporterii din Toronto s-ar putea închipui pentru o altă rundă în Playoff în acest sezon, unii fani crezând că pot merge până la capăt. Și de ce nu?

Pascal Siakam a revenit în formă, după accidentare, și este din nou în frunte. El a acumulat24 de puncte împotriva lui Hawks în ultimul lor și are o medie de 23.7ppg pentru sezon.

Siakam alături de VanVleet, Powell, Ibaka, Legenda lui Anunoby și Raptors Lowry probabil că va fi și ea mult pentru apărarea Bulls.

Formarea Toronto Raptors din ultimele două săptămâni îi plasează pe locul cinci înClasamentul puterii NBA în timp ce mergem în februarie .

Luați Toronto Raptors pentru a câștiga.

Toronto Raptors Pentru a învinge Chicago Bulls
TBA
888 Sport