#MFFL
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Weekend Free Picks & Predictions: Jan 24 - Jan 26

NBA Weekend gratuit Alegeri și amp; Predicții: 24 ianuarie - 26 ianuarie

Pe măsură ce intrăm în finalăweekend-ul lunii ianuarie, ne uităm înapoi la o lună grozavă de baschet. ÎnConferința de Vest, Utah Jazz s-a clasat pe locul doi în ligă, cu puțin înaintea Clippers.

The Bucks hold the top spot in the Eastern Division, precum și înClasamentul puterii NBA. Privind clasamentul din Divizie, începem să vedem că echipele din Playoff se retrag de restul grupului.

Cine va primi punctele în acest weekend?

| ||658

 

Los Angeles Clippers (1,71) la Miami Heat (2,20)

The Clippers went into their ultimul meci împotriva lui Hawks,căutând să finalizeze o a patra victorie consecutivă.Dar,au fost dejucăți într-o înfrângere șoc în fața Atlanta Hawks, pierzând 102-95 în cele din urmă.

Kawhi Leonard își arată valoarea, de când s-a alăturat de la Toronto Raptors,cu o medie de 27,1 puncte pe joc. El a ratat jocul Hawks, dara avut o performanță majoră împotriva Mavericks înainte de aceea cu 36p, 2a, 11r .

Cei Miami Heat au avut și o primă jumătate excelentă a sezonului. Eistă pe locul al doilea în Est, mergând cu 31-13 pentru sezon.

Miami joacă bine ca echipă, nu au un dependența excesivă de orice jucător individual, iar acest lucru a fost prosper pentru ei. Heat este condus în atac deJimmy Butler, care oferămedie de 20,3 puncte pe joc.| ||697

The Clippers sunt pe locul al treilea în Vest, cu scorul de 31-14 pentru sezon. Mai pertinent, au câștigatșapte în ultimele trei jocuri. Aceasta este o bătălie grozavă între Est și Vest și din acest motiv, estealegerea noastră gratuită NBA a weekendului.

Luați-i pe Clippers pentru a câștiga acesta.

Los Angeles Clippers Pentru a învinge Miami Heat
1,71
PowerPlay

 

Boston Celtics ( 1.92) @ Orlando Magic (1.91)

Cotele de pariereNBA sunt egale pentru acest joc, deoarece ambele echipe sunt destul de egalate în performanțe.Celtics se luptă puțin în ultimul timp, acordând pierderi în fața celor de la 76ers, Pistons, Bucks și Suns punându-ia patra în Est și 29. -14 în general.

În ciuda faptului că au trecut cu 4-6 în ultimele zece jocuri, Boston intră în acest joc în căutarea unei a treia victorii consecutive.Ei i-au depășit pe Lakers, 139-107 și apoi au învins o echipă Grizzlies cu 7-3. Celticii par să fi găsit o formă.

The Magia ocupă locul 7 în Est, mergând cu 21-24 pentru sezon. Spre sfârșitul săptămânii trecute, Orlando a luat un joc de la Lakers 119-118, cu Aaron Gordon și Markelle Fultz făcând performanțe excelente.

În următoarele trei jocuri, ei au reușit să câștige doar o victorie. împotriva Hornets.Împotriva Tunetului în ultimul lor, au pierdut 120-114. Jocul a fost aproape pe tot parcursul, dar Thunder l-a împins peste linie în al patrulea.

Aaron Gordon (14p, 3a, 8r),Nikola Vucevic (24p, 5a, 11r) șiTerrence Ross (26p, 2a, 3r) paşezat bine la Centrul Amway, but it wasn’t enough. The Celtics will likely be too much for the Magic in this one also.

Așteptați-vă ca Celtics să o câștige.

Boston Celtics Pentru a învinge Orlando Magic
1,92
888 Sport

 

Dallas Mavericks @ Utah Jazz

The Dallas Mavericks au avut un4-game win streak snapped by the Clippers on Wednesday night, narrowly losing out 107-110. Doncic a fost la înălțimea trucurilor lui obișnuite, dar echipa din jurul lui nu a fost la înălțime.

Noaptea a fost înrăutățită derănirea suferită de Dwight Powell, care a devenit un dinte important în mașina de baschet Mavericks.Deși Mavs au pierdut jocul Clippers, au revenit imediat împotriva Blazers pe drum.

Meciul împotrivaBlazers finished 133-125, punândMavs pe 28-16 direct, cu revenireaPorzingis 20 de puncte și cinci table. Deși, din nou,Doncic a fost cel care a condus atacul, aducând27 de puncte, nouă pase decisive și șase recuperări .

The Utah Jazz este sub forma sezonului. Eise situează pe locul al doilea în Conferința de Vest cu 31-13 și câștigând 9 din ultimele lor zece jocuri.Jazz îi va găzdui pe Maverickscăutând să înregistreze o a patra victorie consecutivă, după ce i-au învins pe Kings, Pacers și Warriors .

Acesta este primul dintre cele două meciuri dificile pentru Utah, deoarece găzduiesc Houston Rockets marți seara.Ne dorim ca Mav-ii să-și aducă jocul A în acesta, trebuie să înceapă să ia aceste jocuri mari și îi sprijinim să facă așa că la Vivint Smart Home Arena.

Luați Mavs pentru a câștiga.

Dallas Mavericks Pentru a învinge Utah Jazz|| |878
TBA
Bet365

 

Houston Rockets @ Denver Nuggets

Programul nostru de sâmbătă seara prezintă o luptă la Conferința de Vest between the Houston Rockets șiDenver Nuggets la Pepsi Center.Nuggets au pierdut cu 121-105 la Houston joi seară, apărarea Rockets decidând jocul.

Nuggets îi vor înfrunta pe Pelicans înainte ca aceștia. găzduiește Rockets, dar este un joc pe care ar trebui să-l câștige.Marele sârb Nikola Jokic este în fruntea tabelelor de punctaj pentru Denver, cu o medie de 19,4 puncte pe meci și asistență în medie de 6,5 pe meci.

Deși jucătorii cheie pentru Rockets au performanță, ei încă nu sunt capabili să producă rezultatele. Sunt cinci victorii în ultimele cinci jocuri, ceea ce nu este genul de performanțe la care te-ai aștepta de la oameni ca Russell Westbrook și James Harden.

Înainte de victoria de joi seara împotriva lui Nuggets, Rockets au pierdut patru jocuri la rând. Este ceva nepotrivit în tabăra Rockets și împotriva mașinii bine unse care este Denver, poate fi o altă noapte lungă.

Așteaptă-te să-i vezi pe Nuggets câștigând aceasta.

Denver Nuggets Pentru a învinge Houston Rockets
TBA
Sports Interaction

 

Boston Celtics @ New Orleans Pelicans

Pelicanii sunt pe norul nouă chiar acum. Există o singură conversație în New Orleans chiar acum și este vorba despre tânărulZion Williamson.

Întoarcerea lui va întări semnificativPelicanii din New Orleans șanse să intre în acesta.A intrat pe locul al patrulea și a acumulat 17 puncte consecutive, însumând un total de 22 de puncte,| ||980 three assists and seven rebounds.

New Orleans ocupă locul 12 în West, mergând cu 17-28 pentru sezon și luând șase victorii în ultimele zece jocuri., inclusiv victorii în fața Jazz, Bulls și Rockets.

Celtics se vor confrunta cu Magic înainte de acesta, iar rezultatul acelui joc va oferi o prognoză a modului în care lucrurile se pot întâmpla. duminica seara.

Kemba Walker (21.7ppg), tanarulJayson Tatum (21,5 ppg) șiJaylen Brown ( 20.00ppg) continuă să ofere puterea de foc,punând 67 între ei în victoria împotriva Lakers.

Ia New Orleans Pelicans va câștiga acasă.

New Orleans Pelicans Pentru a învinge Boston Celtics
TBA
10Bet

|| |1047