#MFFL
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Weekend Free Picks & Predictions: Jan 17 - Jan 19

NBA Weekend gratuit Alegeri și amp; Predicții: 17 ian - 19 ian

ForumulFiserv a găzduitmarea bătălie din Est aseară, undeCelticii au pierdut 128-123 împotriva Bucks. Giannis a jucat un rol important în joc, înregistrând 32 de puncte, 7 asistă și 17 panouri.

Există o serie de jocuri grozave în weekend, inclusivAlege gratuită NBA din weekendul dintreLakers și Rockets. Candidații la playoff-ul Conferinței de Vest sub formaNuggets și Mavericks sunt, de asemenea, în acțiune.

Sunt multe de jucat în Occident, cine va a aduna victoriile în acest weekend?

 

Portland Trail Blazers (2.92) @ Dallas Mavericks (1.43)

The Portland Trail Blazers au fost învinși confortabil weekendul trecut când au găzduit Conferința de Est conducătorii Bucks.

Se vor confrunta din nou cu un adevărat test în acestunul pe drumul către Dallas. Dar ei vor merge acolocu vântul în pânze trebuind să se încadrezevictorie împotriva Rockets și Hornets în ultimele lor două. Veterinarii NBADamian Lillard și CJ McCollum au fost fierbinți în ultimul cuplu.

The Blazerii au 18- 24 pentru sezonul definitiv. Ei vor călători laAmerican Airlines Center pentru a se confrunta cu o echipă în formăMavericks, carese află pe locul șase la Conferința de Vest cu un record de 26-15 pentru campania 2019/20.

The Mavericks intră în acest joc căutând să înregistreze o a patra victorie consecutivă. Revenirea lui „Luka Magic” a avut cu siguranță o influență asupra echipei, precum și a performanțelor.

Se pare căLuka se abține mai mult de la trage. pentru acei trei mari pasi înapoi, alegând în schimb să devină furnizorul de jocuri și oportunități ofensive pentru echipa sa. Poate că a obținut doar25 de puncte împotriva Regilor, dar a pus15 panouri și 17 pase decisive .

Așteptați-vă ca Mavericks să câștige aici.

Dallas Mavericks Pentru a-i învinge pe Portland Trail Blazers
1,43
Bodog

 

Los Angeles Lakers @ Houston Rockets

The Lakers ajung în weekend pe locul 2 în clasamentulNBA, deși vor fi frustrați de | ||753loss to the Orlando Magic. Magic a luat jocul 119-118, ratând doar de puțină vreme câștigul.

The Rachetele se confruntă cu o perioadă cam dificilă în acest moment . Aceștia îi găzduiesc pe Lakers și cautăsn derapaj de 2 meciuri pierdute, acordând jocuri în fața Grizzlies-ului și Trail Blazers.

James. Harden (37,2 ppg) șiRussell Westbrook (24.8 ppg) încă reușesc să pună puncte pentru Houston. În timp ce bărbații de două stele găsesc plasa, ei suntpermit a treia cea mai mare medie de puncte pe joc în NBA, pe 114,0| ||773.

The Lakers sunt 33-8 în general. Eiconduc Conferința de Vest în timp ce s-au desfășurat ca de obicei pe teren, chiar dacă au stat fără Anthony Davis de ceva vreme. Nici el nu va apărea în acest joc.

Luați Houston Rockets pentru a câștiga.

Houston Rockets Pentru a învinge Los Angeles Lakers
TBA
Spin Palace Sports

 

Indiana Pacers @ Denver Nuggets

The Nuggets au fost consecvenți pe tot parcursul sezonului 2019/20, inclusiv câteva performanțe remarcabile împotriva echipelor mai puternice .Recent, luând puncte de pe Mavericks și Clippers.

Denver are 29-12 pentru sezon și caută să înregistreze o a treia victorie consecutivă în aceasta.Indiana Pacers sunt, de asemenea, în formă în acest moment, numărândînvinge împotriva lui Pacers, 76ers și Timberwolves în ultimele lor trei.

Indiana se va confrunta din nou cu Timberwolves pentru al doilea joc din cap la cap serial înainte de a călători la Denver.Domantas Sabonis continuă să conducă linia pentru Pacers, înregistrând o medie de18,1 puncte pe joc.| ||841

The Nuggets, care sunt29-12 în general, ocupă locul al doilea în || |846Western Conference și sunt la doar 4 victorii din partea de sus a tabelului.Nikola Jokic (19,2 puncte pe meci) a avut meciuri excelente împotriva Mavs și Rockets, în timp ce el continuă să conducă scorul pentru Nuggets.

DeșiCote de pariuri NBA încă nu au fost lansate, ne așteptăm ca echipa gazdă să fie favorizată în casele de pariuri. ochii.

Așteptați-vă ca Nuggets să ajungă la victorie.

Denver Nuggets Pentru a învinge Indiana Pacers
TBA
10Bet