#CreatingOpportunities
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Weekly Picks & Predictions: December 16-20

Selecții săptămânale NBA și amp; Predicții: 16-20 decembrie

Pe măsură ce intrăm în a treia săptămână a lunii decembrie,Bucks și Lakers încă se luptă pentru primul loc în NBA as they lead their respective conferences.

Săptămâna aceastaBucks se vor confrunta unele dintre cele mai grele concursuri ale sezonului de până acum, ei vor jucaLakers și Mavericks lui Rick Carlisle, deși Dallas va fi fără starman Luka Doncic.

Pot Bucks să câștige în 18 meciuri strigă să fie întreruptă?

 

San Antonio Spurs (5.05) @ Houston Rockets (1.15)

The Houston Rockets au avut un sezon sus și jos. Se simte că, de îndată ce încep să pună lucrurile cap la cap pe teren, recunosc o înfrângere.

James Harden dobândește media punctelor pe joc în acest moment pe| ||665 39.3. Spurs va trebui să se ocupe de minutele când Harden este pe bancă și Westbrook conduce lucruri, acestea sunt momentele de care trebuie să profite în seara asta.

The Spurs au câștigat un câștigător al prelungirilor. peste Phoenix Suns în ultimul lor joc. Sunt10-15 pentru sezon. Ei vor trebui să-și mărească jocul dacă vor să ia ceva de la acesta.

CeleCote de pariuri NBA favorizează în mare măsură echipa de acasă în acest caz. În primul rând, avem tendința de a fi de acord că abilitatea Rockets de a obține scoruri mari le-a adus în acest sezon. Mai puțin se poate spune despre scorurile mari ale San Antonio.

Așteptați-vă ca Rockets să câștige acasă.

Houston Rockets Pentru a învinge San Antonio Spurs
1,17
Bodog

 

Dallas Maverick (6.14) @ Milwaukee Bucks (1.14)

Forma excelentă a The Heat a continuat în ultimul lor joc în timp ce i-au învins pe Mavericks cu 122-118.Mavs l-au ratat de la început pe starmanul lor Luka Doncic după ce s-a rănit la gleznă care l-ar putea ține afară până în noul an.

The | ||723Mavericks au fost foarte consecvenți în acest sezon, mergând17-8 de-a dreptul șisedând pe locul trei în Conferinţa de Vest. Mavericks sunt o echipă excelentă, dar nu se potrivesc bine cu Bucks.

Dallas s-a bazat pe crearea spațiului și mizează pe consecvență în tragerea lor. Dar, având în vedere cât de bine au fost Bucks, este puțin probabil că vor fi capabili să-i învingă în acest aspect.

Nu mai sunt multe de spus despre Milwaukee, deoarece sunt atât de buni în acest moment.Giannis este un om posedat pe teren și echipa lui îl susține,acumul lui Middleton, | ||737Lopez and Bledsoe.

O victorie aici, apoi o victorie asupra Lakers în jocul următor al Bucks-ului îi va pune în vârfulNBA power rankings pentru sezon.

Luați Milwaukee Bucks pentru a câștiga.

Milwaukee Bucks Pentru a învinge Dallas Mavericks| ||756
1.14
Spin Palace Sports

 

Los Angeles Lakers @ Milwaukee Bucks

Acest meci va fi jocul săptămânii.Vom asista la echipele de top ale Conferinței de Est și Vest luptă pentru locul numărul unu în NBA. Din acest motiv, am decis să facem din aceasta alegerea noastrăalegerea gratuită NBA a săptămânii.

Lakers Serie de victorii de 7 meciuri, după ce Luka Doncic și Mavericks au fost întrerupte de Luka Doncic și Mavericks acum câteva săptămâni.

De atunciLakers au reluat exact de unde au rămas înainte, mergând24-3 pentru sezon definitiv. Câștigurile asupra Jazz, Nuggets și Heat le vor da Lakers acea încredere invincibilă înapoi.

Pentru Milwaukee, totul merge. Acum acumulează puncte în întreaga listă, nu doar de laGiannis, careavând o medie de 31,0 puncte pe meci și pe locul 5 din ligă în ceea ce privește recuperări. cu 12,8 pe joc.

Brook Lopez a fost o bestie în defensivă, alături de Giannis, iareste al cincilea în clasament. ligă în blocuri pe meci, blocând o medie de 2,3 pe joc.

Luați-i pe Bucks pentru a-l învinge pe LeBron și Lakers lui.

Milwaukee Bucks Pentru a-i învinge pe Los Angeles Lakers
TBA
10Bet

 

Houston Rockets @ Los Angeles Clippers

A fost un weekend ciudat în NBA, așa cum am văzut căClippers și Rockets au învins în ultimele lor jocuri.

TheClippers, care vor merge20-8 pentru sezonul definitiv, au pierdut în fața Chicago Bulls cu 109-106 în ultimul lor joc. A fost o înfrângere șocantă, având în vedere faptul că Bulls ocupă locul unsprezece în Conferința de Est.

Houston a fost, de asemenea, șocat în weekend, pierzând în fața Pistons cu 115-107, deși Rachetele au fost fără fostul MVP Russell Westbrook. James Harden a continuat să producă puncte, înregistrând 39 cu 7 pase decisive.

The Rockets au 17-9 pentru sezonul definitiv, ceea ce este" Nu e rău deloc, dar te-ai aștepta să se descurce mai bine.Din punct de vedere ofensiv, ea este a doua echipă cu cele mai mari scoruri din ligă, în timp ce din punct de vedere defensiv sunt scurți, permițând 114,6 puncte pe meci.

Luați-i pe Clippers pentru a lua punctele aici.

Los Angeles Clippers Pentru a învinge Houston Rockets
TBA|| |889
888 Sport