@rokit
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Weekend Picks and Predictions: December 27-29

Selectări de weekend NBA o d Predicții: 27-29 decembrie

Există o listă încărcată de jocuri NBA pentru weekend. Ce echipe vor ieși în frunte și își vor consolida ofertele pentru postsezon?

The Ardezia de Crăciun a jocurilor de baschet a fost deloc superbă, evidențiată de76ers care i-au supărat pe Bucks, iar Clippers depășind un deficit uriaș pentru a-i învinge pe Lakers și LeBron James la Staples Center.

Cu privire la weekend, totuși, atâtConferința de Vest, cât și Conferința de Est au jocuri pe care fanii vor dori cu siguranță să verifice. În această piesă, aruncăm o privire la patru astfel de întâlniri, oferind totodată și noiselecțiile NBA.

 

Cleveland Cavaliers @ Boston Celtics: 27/12/ 19 la 16:05 ET

Acest meci era odinioară clasa Conferinței de Est, deoarece Celtics și Cavs aveau niște bătălii uimitoare când LeBron James era cu echipă. Cu toate acestea, cu LeBron acum în Los Angeles, acesta a fost un an mare de reconstrucție pentru Cavs.

În ceea ce privește Boston, ei sunt la mijlocul unui alt an grozav, înregistrând un scor de 21-7. Îi are pe locul doi în clasamentul Conferinței de Est, în spatele celor 27-5 Bucks. Având în vedere că TD Garden se așteaptă să fie plin la Boston, căutați ca Celtics să-și ușureze drumul către o victorie mare.

Boston Celtics Pentru a acoperi răspândirea împotriva Cleveland
1,91
Betway

Cu Kemba Walker , Jaylen Brown, Jayson Tatum și alții jucând atât de bine, va fi greu pentru Cleveland să-l țină pe acesta aproape. Alegem Boston pentru a câștiga, pentru a acoperi răspândirea și a-și păstra locul înalt înClasamentul puterii NBA.

 

Phoenix Suns @ Golden State Warriors: 27/12/19 la 22:35 ET

E de la sine înțeles, dar a fost un an puțin pierdut pentru Golden Războinici de stat. Cu Steph Curry și Klay Thompson părăsiți din cauza unei accidentări, toată lumea a văzut asta venind. Cu toate acestea, asta nu a împiedicat echipa să învingă Houston Rockets de Crăciun.

Asta va marca schimbarea pentru grup, care acum este 8-24 pe an? Rămâne de văzut, dar ei vor căuta să-și păstreze victorii acasă împotriva lui Suns vineri seară.

Phoenix se luptă din nou, deoarece au 11-19 ani pe an. Totuși, vor intra în confruntarea cu Golden State ca favoriți cu 2,5 puncte? Vor reuși să-și facă treaba?

Golden State Warriors Pentru a învinge Phoenix Suns
2,22
PowerPlay

Războinicii cu adevărat ne-au surprins în marea lor victorie împotriva lui Houston.Credem că o vor face din nou, așa că îi alegem pentru a-i supăra pe Suns.

 

LA Lakers @ Portland Trail Blazers: 28/12/19 la 22:00 ET 

După ce a dat un avantaj uriaș celor de la Clippers la începutul săptămânii ,Lakers se vor îndrepta spre nord-vestul Pacificului pentru a încerca să revină împotriva Portland Trail Blazers. Acesta nu va fi un joc ușor pentru LA, deoarece Damian Lillard și CJ McCollum sunt încă vedete în această ligă, cu o medie de peste 22 de puncte pe noapte.

Cu toate acestea, LA este printre cei mai buni din Conferința de Vest din motive întemeiate. LeBron James continuă să fie un herghelie, iar Anthony Davis este aproape de nepăzit. Echipa a fost dezamăgită să piardă și în fața celor de la Clippers, ceea ce înseamnă că vor căuta să-și elimine frustrările pe cineva.Asta nu e bine pentru Portland. 

Los Angeles Lakers Pentru a-i învinge pe Portland Trail Blazers
TBD
Bet365

James and Co. ar trebui să facă treaba și va avea cote mariNBA pentru a câștiga. Du-te cu Los Angeles.

 

Houston Rockets @ New Orleans Pelicans: 29/12/19 la 20:00 ET

Ca și Lakers, Rockets a luat un L în ziua de Crăciun. Cu toate acestea, s-a așteptat cineva cu adevărat ca Russell Westbrook, James Harden și restul echipei să-l piardă pe acesta?

The Rockets se află pe locul al patrulea în clasamentul Conferinței de Vest și îi vor înfrunta pe modestii Pelicans. Duminica noaptea. În timp ce New Orleans ar putea avea o supărare în mintea lor,este mai ușor de spus decât de făcut.

Houston Rockets Pentru a-i învinge pe New Orleans Pelicans
TBD
Sports Interaction

Westbrook şi Harden sunt prea buni pentru a permite acestei echipe să sufere pierderi în aceeași săptămână în fața celor de jos ai Conferinței de Vest.Houston va părăsi învingător stadionul.