#MFFL
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Weekly Free Picks & Predictions: December 23-26

Pi gratuită săptămânală NBA cks & Predicții: 23-26 decembrie

CuAnul Nou la doar o săptămână distanță, avem câteva jocuri grozave în perioada Crăciunului pentru ca tu să te blochezi în timp ce vă bucurați de festivități.

Marele punct de discuție din această săptămână a fost mareleEst vs Vest,sus -of-the-table ciocnire întreLakers șiBucks, care | ||648Milwaukee won 111-104 pentru a-i pune în pole position în NBA.

Cine va lua punctele de Crăciun?

 

Toronto Raptors (2.91) vs Indiana Pacers (1.44)

Primul joc al săptămânii este o luptă în Est, deoareceIndiana Pacers gazdă the Toronto Raptors laBankers Life Fieldhouse.

TheRaptors au pierdut în fața Clippers acum câteva săptămâni, într-un joc care s-a terminat112-92. Dar de atunci Raptors nu s-au mai uitat înapoi, înregistrând victorii împotriva Mavericks și Pistons.

Succesul lor din ultimele săptămâni înseamnă să vină în acesta pe care îl vor căutasixth straight victory.Raptorii au 21-8 pentru sezon și au reușit să se întoarcă pe locul șapte în clasamentulNBA de putere.

Ca și Raptors, Pacers s-au bucurat de ultimele două săptămâni pe teren. După ce au pierdut în fața Clippers cu câteva săptămâni în urmă,Pacerii au luat puncte de la toată lumea, ei bine, aproape toată lumea.

Au învins-o pe toți. Celtics, Lakers și o echipă în formă a Kings în ultimele săptămâni, dar vor intra în acest joc în urma unei înfrângeri în fața lui Bucks. Se situează la20-10 pentru sezon.

Ia-i pe Raptors pentru a-l câștiga.

Toronto Raptors Pentru a învinge Indiana Pacers
2,91
Sports Interaction

 

Los Angeles Lakers (1,69) @ Los Angeles Clippers (2,08)

AvemNBA free pick jocul din perioada Crăciunului pentru tine aici, cuLakers și Clippers înfruntându-se la STAPLES Center.Cine va fi să vină caRegii din Los Angeles?

Deși | ||742Clippers sunt într-o poziție bună în ligă și par să joace bine, au reușit doar să facă față3 victorii în ultimele șase meciuri|| |745, including a loss to Oklahoma in the last. The result leaves them on 22-10 pur și simplu.

The Clippers se laudă cu unul dintre cele mai puternice liste din ligă, precumKawhi Leonard, Lou Williams, Paul George and Montrezl Harrell și-au arătat valoarea în acest sezon. Dar ceva pare să fie în neregulă cu echipa Doc Williams.

Consecvența este cheia succesului în lungul sezon NBA, iar Lakers au fost destul de consecvenți pe tot parcursul campaniei 2019/20.Lakers au scorul de 24-6 pentru sezon, cutrei dintre cele șase înfrângeri au venit în ultimele 3 jocuri .

Pierderi în fața Pacers, Bucks și Nuggets în ultimele lor trei jocuri îi pune pe picior din spate în acest joc. Pentru a adăuga laLakers vai, eivor fi probabil fără LeBron James în acesta, deoarece a fost exclus. cu o încordare musculară.

Așteptați-vă ca Lakers să revină și să câștige acesta.

Los Angeles Clippers Pentru a-i învinge pe Los Angeles Lakers
TBA
Bodog

 

Milwaukee Bucks (1,90) @ Philadelphia 76ers (1,82)

The Bucks sunt pe drumuri pentruprogramul lor de miercuri seara în timp ce călătoresc laWells Fargo Center Philadelphia. Ei intră în acesta27-4 în general.

Dominanța lui Milwaukee în ligă a fost confirmată la mijlocul săptămânii, când i-au învins pe Lakers. Bucks au arătat ce sunt capabili să joace ca o echipă și conduși de domnul Antetokounmpo, unTitlul NBA pare foarte mult pe cărți.

Au fostrăsturnați de Mavericks, fără starman Luka Doncic, în meciul anterior, ceea ce va liniști celelalte echipe din ligă că sunt învinși.

The 76ers au 21-10 pentru sezonul definitiv. Philadelphia a jucat o minge bună uneori în acest an, dar a lovit recent o fază. Au fost intrat în ultimul joc căutând să întrerupă o serie de 3 înfrângeri, ceea ce au reușit să o facă Wizards.

Vor trebui să găsească o modalitate de a perturba fluxul Bucks și, în cele din urmă,, îl oprește pe Giannis să facă ceea ce a făcut tot sezonul.

Ia-i pe Bucks să câștige pe drum.

Milwaukee Bucks Pentru a-i învinge pe Philadelphia 76ers
1,90
10Bet

 || |873

San Antonio Spurs @ Dallas Mavericks

The Mavericks îi găzduiesc joi pe Spurs la American Airlines Center. Se vor confrunta cu o echipă Spurs care a condus11-17 pentru sezonul definitiv.

Spuri intră în acesta din urma unei înfrângeri în fața lui Clippers și aupatru victorii în ultimele șapte jocuri. Ei i-au învins pe Rockets, Kings și Suns în acea perioadă și îi vor înfrunta pe Grizzlies înainte de a călători la Dallas.

Mavericks și-au pierdut starul sloven weekend-ul trecut, cu o entorsă la gleznă forțându-l să iasă de pe teren, dar asta nu le-a împiedicat productivitatea pe teren.Mavs dețin a patra poziție în ligă pentru puncte pe meci, înregistrând în medie 117,2.

The Mavericks se confruntă cu cea mai agitată perioadă de jocuri în timpul sezonului, avândjucat împotriva the Lakers, Bucks, Căldură,76ers și Raptors în ultimele 10 zile.

They have taken some decent wins during that period, but did narrowly lose out 110-107 față de Raptors în ultimul lor joc. Un rezultat care îl va frustra pe antrenorul Rick Carlisle, deoarece jocul era acolo pentru a fi luat în considerare.

Cote de pariuriCote de pariuri NBA nu sunt încă disponibile, dar probabil că îi vor favoriza pe Mavericks și noi facem și noi.

Luați-i pe Dallas Mavericks pentru a câștiga.

Dallas Mavericks Pentru a învinge San Antonio Spurs
TBA
Spin Palace Sports