Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Weekend Free Picks & Predictions: December 5-8

Pi gratuită de weekend NBA cks & Predicții: 5-8 decembrie

Sezonul este bine în desfășurare acum și începem să vedem cine vor fi candidații la playoff când va veni momentul.

CeiBucks șiLakers conduc liga și conferințele respective, dar sunt urmăriți îndeaproape de către precum Clippers, Mavericks, Celtics, Nuggets și Raptors.

Cine va fi în frunte după weekend?

👀 clasamentul actualizat#NBA până pe 4 decembrie!pic.twitter.com/hAA8yNmS4X

— NBA (@NBA)5 decembrie 2019

 

Houston Rockets (2.10) vs Toronto Raptors (1.68)

AnMeciul interconferință între doi concurenți clari la playoff de la Toronto, caHouston Rockets se îndreaptă spre nordul graniței pentru a juca cu campionii din sezonul trecut,Toronto Raptors.

TheRaptorii au fost încurajați deîntoarcerea atât a lui Lowry, cât și a lui Ibaka, deși s-au descurcat destul de bine fără ei . Recuperarea acestor doi aduce echilibru echipei și îi va ajuta să obțină rezultate.

Profunzimea echipeiRaptors i-a lăsat | ||67815-5 for the season outright.

Mike D'Antoni a avut o perioadă grea recent cu accidentări și a trebuit să facă ajustări la echipa sa. Dar cuJames Harden a acumulat 112 puncte în ultimele sale două jocuri. Deși și-au pierdut ultimul din cauza unuiapel de dunk controversat.

Houston se va lupta să rămână cu ritmul Raptors în aceasta.|| |689

Take the Raptors to win at home.

Toronto Raptors Pentru a învinge Houston Rockets
1,68
10Bet

 || |724

Los Angeles Clippers vs Milwaukee Bucks

The Bucks sunt absolutzboară în acest sezon, cuGiannis care rulează lucruri alături deBledsoe șiMiddleton arată destul de de neoprit.

Giannis pare aproape imposibil de gestionat oricând joacă. Capacitatea lui de a purta echipa pe umerii lui a fost absolut fascinantă. În prezent, areîn medie 31,0 puncte pe joc, doar pe locul doi după Jame Harden.

Milwaukee are 19-3 pentru sezon și va căuta să facă cei douăzeci împotriva unei echipe puternice a Clippers. Aceasta estealegerea noastră gratuită NBA a weekendului, deoarece doi anumiți candidați la playoff se înfruntă.

Echipa Doc Rivers arată mai bine ca sezonul continuă,întoarcerea lui Leonard și Paul George a ajutat cu siguranță foarte mult. Acum suntal doilea în vest pe 16-6,după ce au câștigat cu 117-97 la Portland în ultima.

The Clippers trebuie să se concentreze pe a-l opri pe Giannis să controleze tempo-ul jocului, dacă pot face acest lucru, atunci ei sunt cu siguranță favoriții noștri pentru a lua meciul. Clippers au suficientă putere de foc pentru a face un total bun.

Așteptați-vă ca Clippers să-l câștige pe acesta la Forum.

Los Angeles Clippers Pentru a învinge Milwaukee Dolari
TBA
BetWarrior

 

New Orleans Pelicans @ Dallas Mavericks

Este al doilea joc în această săptămână pentru aceste douăWestern Conference echipe, cuMavericks winning primul118-97.

The Pelicani au avut o perioadă groaznică la începutul acestui sezon. Forma slabă ia determinat să fie25 în Clasamentul puterii NBA. New Orleans încă așteaptă revenirea lui Zion Williamson și nu ar putea veni mai devreme.

Îi iubim pe Mavericks.Dallas se află pe locul patru ca punctaj mediu pe joc, cu 118,0. Au forma și capacitățile ofensive i-au determinat să meargă15-6 pentru sezonul de-a dreptul.

Dallas a fost bun în toate fazele jocul și un număr de jucători se ridică la fața provocării, deoarece expertii și comentatorii continuă să discute despre Dallas ca candidați pentru ligă.

Cu toate acestea, ei au fost conduși de star Slovenul Luca Doncic, care tocmai a fost numitJucătorul lunii NBA, alături de Giannis Antetokokounmpo. El deține al treilea cel mai maremedie de puncte pe joc chiar acum, pe 30,3.

Ia-i pe Mavericks pentru a-i învinge pe New Orleans Pelicans.

Dallas Mavericks Pentru a-i învinge pe New Orleans Pelicans
TBA
MoPlay

 

Denver Nuggets vs Boston Celtics

Avem un Confruntare interconferință caDenver Nuggets mergeți laTD Garden pentru o confruntare cuBrad Stevens Celtics .

The Celticii au fost excelente, mai ales spre începutul sezonului, iar acum se află la15- 5 în total. Ei stau pe locul doi, alături de Raptors și sunt pe locul doi după o echipă a lui Bucks într-o serie de 13 victorii consecutive.

Celtics au al treilea cel mai mare procent de victorii din ligă, cu .750% până acum pentru campanie.

Cele Nuggets au fost și ele excelente, deși în ultima vreme au ajuns puțin la un pas, | ||895losing to the Kings and Lakers in back-to-back games. Cu toate acestea, ei vor juca împotriva unei echipe pline de la Knicks înainte de a merge la Boston.

Cote de pariuriCote de pariuri NBA probabil vor favoriza o victorie a Celtics, având în vedere faptul că Nuggets sunt pe o serie de înfrângeri de două meciuri.

Așteptați-vă ca Celtics să câștige aceasta.

Boston Celtics Pentru a învinge Denver Nuggets| ||914
TBA
Betway