#Crearea de oportunitati
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Weekend Free Picks: November 15-17

Weekend NBA Alegeri gratuite: 15-17 noiembrie

Pe măsură ce ne apropiem de weekend, ne uităm să tabelele de ligă unde Celticii sunt în frunte în Est și Lakers conduc în Vest. Ambele echipe sunt din nou în acțiune în acest weekend.

Epopeea de ieri dintre Knicks și Mavs a fost un joc special pentru tânărulMagicianul sloven Luca Dončić. A înregistrat o triplă-dublă (30 de puncte, 10 recuperări, 11 pase decisive) și a devenitcel mai tânăr care a obținut o triplă-dublă la MSG, deținut anterior de Magic Johnosn.

Avem mai multe de la James Harden, LeBron și Luca acum.

| ||665

Indiana Pacers (1,31) @ Houston Rockets (3,62)

Ne îndreptăm cătreToyota Center înHouston pentru oInterconferință meci, undeRachete will host the Pacers.

Ambele echipe au fost într-o formă decentă în ultimul timp, dar aceasta va fi o sarcină pentru ambele părți. treci peste linie.

Houston, care sunt8-3 în această campanie, au o listă plină de răni.pierderea dinCapela șiNene are un efect asupra rachetelor. Harden lucrează în ofensiv, dar au nevoie de un jucător cu prezență la ambele capete.

The Indiana Pacers nu sunt lipsiți de propriile probleme. . Ei sunt încă fără Turner și Lamb, dar nu i-a împiedicat să facă un început impresionant de campanie 2019/20,stând la 7-4.

Totuși, nu știm dacă vor avea suficient aici.

Luați Rockets pentru a câștiga.

Houston Rockets Pentru învinge Indiana Pacers
3,62
PowerPlay

Sacramento Kings (4.14) @ Los Angeles Lakers (1.26)

The | ||745Lakers, care ocupă locul 1 în clasamentulNHL puterea clasamentului, vor găzduiSacramento Kings laCentrul STAPLES pentru a începe weekendul.

TheKings a început lent sezonul, dar de atunci au schimbat lucrurile câștigând patru din ultimele cinci jocuri.

Cu toate acestea, Lakers se laudă cu unul dintre cei mai bunidefensivi unități în ligă, menținând adversarii la 100,9 puncte pe joc.

TheKings medie de doar 105,6 puncte pe meci, ceea ce va fi o știre pentru urechile antrenorului Lakers, Frank Vogel.Lakers stau la 9-2 pentru sezon.

Înapărare pentru Kings, ei suntcu o medie de 110,3 puncte pe joc, ceea ce va face ca oprirea acestei echipe a Lakers să fie foarte dificilă. Regi sunt4-6 pentru sezon și este puțin probabil să pună un alt punct în coloana de victorie în acest sezon. unul.

Luați-i pe Lakers pentru a câștiga.

Los Angeles Lakers Pentru a-i învinge pe Kings
1,26
Betway

Toronto Raptors (1,95) @ Dallas Mavericks (2,55)

The Raptors will be buoyant at the moment, even though they lost out to the Clippers on Tuesday, they’ve câștigat 4 din ultimele lor cinci jocuri, plasându-i la || |8248-3 for the season.

Ei au învins Trail Blazers în ultimul lor 114-106, conduși de Fred VanVleet și Pascal Siakam. Ambii jucători au lucrat în acest sezon, în spațiul lăsat de Kawi Leonard.

Pentru Mavericks, totul a fost despre magia lui Luca. Acest tânăr a aprins liga de când s-a alăturat pentru prima dată ca al treilea draft la începutul sezonului trecut. El controlează jocurile și marchează scoruri în fiecare joc.

Doncic se descurcă atât de bine, de fapt, încât se află pe locul 4 pentru medie de puncte pe joc, cu 28,7 chiar în spatele grecului Freak.

Un joc foarte greu de solicitat și vrem să mergem împotriva caselor de pariuri și să dămalegerea noastră gratuită NBA acasă.

Luați Mavs pentru a câștiga în aceasta.

Dallas Mavericks Pentru a învinge Toronto Raptors
2,55
Sports Interaction

Atlanta Hawks (4,51) @ Los Angeles Clippers (1,49)

Ne-am întors laSTAPLES Center pentru unConferința de Est vs Vest ciocnire între Atlanta Hawks și familiaClippers.

Ambele echipe se află în prezent pea șaptea în ligile lor, cuHawks pe 4-7 direct șiClippers stau la 7-5.

TheClippers vor intra în acest joc cu înfrângeri consecutive în palmares, acordând Rockets și Pelicans.

Kawhi Leonard s-a odihnit în joc împotriva lui Pelicans, dar se va întoarce pentru a-i înfrunta pe Hawks.

De asemenea, Atlanta Hawks au pierdut în ultimul lor. Ei au ratat o echipă puternică a Suns 128-112 în ultima lor partidă, dar au câștigat în fața celor de la Nuggets în meciul precedent.

Cote de pariere NBACote de pariuri NBA favorizează în mare măsură o victorie a Clippers și simțim același lucru.

Așteaptă-te la o victorie pentru echipa de acasă la STAPLES Center.

Los Angeles Clippers To beat Atlanta Hawks
1,49
Bet365