#FearTheDeer
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Weekend Free Picks: November 8-10

Weekend F NBA Alegeri: 8-10 noiembrie

Pe măsură ce intrăm în a doua săptămână a lunii noiembrie, ne uităm înapoi la un sezon dramatic și neprevăzut până acum.

The Golden State Warriors sunt un uluitor29|| |645 in the Clasamentul puterii NBA, în timp ce cei 76ers sunt în top.Celticii își continuă cursul excelent de formă și vor călători în San Antonio în acest weekend.

Avem acoperirea tuturor acțiunilor, inclusiv a celor mai buneAlegeri gratuite NBA pentru jocurile viitoare.

Să rămânem blocați.

Toronto Raptors (1.71) vs New Orleans Pelicans (2.10)

The Programul de vineri seara ne duce laLouisiana pentru opotrivire între campionii sezonului trecut șiPelicanii.

The acasa sunt 1-6 pentru sezon, reușind doar să-i învingă pe Nuggets acasă. Atacul Pelicans face o treabă destul de bună, dar se luptă în defensivă și îi costă puncte.

The Raptorii sunt 5-2 direct, după ce a pierdut jocuri împotriva Bulls și Bucks, săptămâna trecută. Siakam a arătat că poate umple golul lăsat de Leonard și, alături de VanVleet și Lowry, au o ofensă solidă.

The Pelicanii au o medie de 119-3 puncte pe joc, ceea ce este foarte impresionant. Dar,Raptorii țin adversarii la 108,7 puncte pe joc, ceea ce, cu ofensiva lor, le va oferi un avantaj în New Orleans.

Take Raptors pentru a câștiga pe drum.

Toronto Raptors Pentru a-i învinge pe New Orleans Pelicans
1,71
888 Sport

Milwaukee Bucks (1.74) @ Utah Jazz (2.05)

The Milwaukee Bucks vor călători laVivint Smart Home Arena pentruFriday night fixture.

Milwaukee a început încet în acest sezon, cu scorul de 2-2 în primele lor jocuri. De atunci, au început și au stat la6-2 direct.

MVP-ul sezonului trecut a continuat în forma pe care o cunoaștem și o iubim cu toții, a obținut scoruri mari în fiecare joc pe care l-a jucat.

The Jazz, care sunt pe5-3, m-am chinuit puțin în târziu. Se vor baza pe Royce O'Neale pentru a încerca să-i oprească pe Giannis și Rudy Gobert pentru a păzi janta, dar s-ar putea să nu fie suficient.

Dacă jocul merge conform planului, Jazz au o șansă aici. . Vedem șansa, dar nu este suficient să-i oprim pe Bucks pe drum în acest moment.

Luați Milwaukee Bucks pentru a câștiga.

Milwaukee Bucks Pentru a învinge Utah Jazz
1,74
Sports Interaction

Boston Celtics @ San Antonio Spurs

Ne îndreptăm cătreCentrul AT&T înTexas pentrujocul nostru de sâmbătă seara, unde Spurs găzduiesc formaBoston Celtics.

Se pare că continuăm să spunem asta, dar Celtics sunt încă pe acea serie de victorii, deoarece au pierdut în fața celor de la 76ers în prima.

Kemba Walker a primit o primire călduroasă la Charlotte la întoarcerea sa într-un joc pe care Celtics l-au luat cu 108-87, punându-i peCeltics la 6-1 definitiv.|| |815

However, it was Gordon Hayward and Jayson Tatum who got the points at the Spectrum Centre.

The Spurs au revenit la câștig câteva moduri după ce i-au învins pe Thunder în ultimul lor. Au pierdut cele două jocuri înainte de asta, dar par să fi găsit din nou forma și să se afle la5-3 definitiv pentru sezon.

TheCote de pariuri NHL nu sunt încă disponibile, dar probabil îi vor favoriza pe Celtics pentru aceasta.

Luați-i pe Celtics pentru a ajunge 7 la rând .

Boston Celtics Pentru a învinge San Antonio Spurs
TBA
Spin Palace Sports

Brooklyn Nets @ Phoenix Suns

Suntem înPhoenix pentruSunday night game, deoareceSorii se vor lupta cuBrooklyn Nets in the Talking Stick Resort Arena.

The Rețele au reușit câștiguri solide împotriva lui Harden și a Rockets, precum și a ratat doar în fața Timberwolves, care a pierdut cu 126-127. Au jucat un baschet bun până acum, dar trebuie să înceapă să transforme performanțele în rezultate.

Ei stau la3-4 definitiv pentru sezon. Kyrie Irving a reușit să strângă 39 de puncte în ultimul lor meci împotriva lui Pelicans, la care vor spera să obțină mai multe împotriva lui Suns.

Sirajul de 3 victorii consecutive de la Suns s-a încheiat în ultimul lor, unde au găzduit Miami Heat. Se bazează pe Devin Booker și Aron Baynes pentru a oferi puterea de foc ofensivă până acum în această campanie.

Phoenix sta la 5-3 pentru 2019/20. Au o serie frumoasă de meciuri acasă și le-ar plăcea să înceapă cu un început câștigător.

Luați-i pe Suns pentru a câștiga acasă.

Phoenix Suns To beat Brooklyn Nets
TBA
Betway