Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: Cleveland Cavaliers @ Toronto Raptors

NB O alegeri gratuite și amp; Predicții: Cleveland Cavaliers @ Toronto Raptors

Avem o confruntareWestern vs Eastern Conference pentru tine, ca fiind cei care se luptăCleveland Cavaliers se vor îndrepta cătreScotiabank Arena înToronto pentru a se confrunta cu | ||636Raptors.

The Raptorii au fost într-un loc destul de mare de la începutul sezonului , dar aua luat doar punctele într-unul din ultimele cinci jocuri.

Pot să-și asigure o victorie acasă?

 

Cleveland Cavaliers (7.00) vs Toronto Raptors (1.08)

Toronto au lovit recent o perioadă dificilă. Eiau fost bătuți 112-92 de Kawhi Leonard și cei care zboară înaltClippers în ultimul lor joc. Se vor confrunta cu un adversar mult mai slab aici, dar vor trebui să rămână concentrați împotriva acestei părți a Cavs.

Un lucru pozitiv de luat din înfrângeri este că starmanul Pascal Siakam a făcut un pas cu adevărat. placa în absența lui Kawhi și pentru un timp Lowry în timpul rănirii sale.

The Cavs au apărut înlast game împotriva lui San Antonio Spurs,câștigând meciul117-109 .Kevin Love, Collin Sextonși Jordan Clarkson toate au făcut scoruri într-un joc care le-a reamintit fanilor Cavs de ce sunt capabili atunci când lucrurile merg.

Performanțele recenteRaptors i-au dat înapoi cu adevărat. , atât de mult încât au scăzut laa 8-a înClasamentul puterii NBA.

Take Toronto Raptors to win.

Toronto Raptors Pentru a învinge Cleveland Cavaliers
1,08
10Bet

 

Parlay Alegere: Toronto Raptors pentru a câștiga și peste 222,5 (3,48)

Este important să nu uităm că, înainte de meciul împotriva lui Spurs,Raptors au avut o serie de 8 înfrângeri. Deși au avut niște meciuri grele în acea perioadă, trebuie să fie mai competitivi.

Cleveland este pe locul 28 în ligă la puncte pe meci, ajungând doar102,6, în timp ceRaptors suntscorând 110,8 puncte pe joc .

Defensiv Cleveland nici nu au fost cu mult mai bune. Ei suntpermit 113,2 per joc, în timp ceRaptorii lasă 105,5 peste ei per joc. Acest lucru nu este de bun augur pentru Cleveland, deoarece va trebui să facă mult mai mult în aceasta pentru a ieși în frunte.

La fel ca șiSiakam, Toronto auVanVleetși Lowry pentru a acumula puncte.Raptorii sunt pe locul cinci în ligă în procente de aruncări libere, cu o mediede .806%. Ei vor căuta să mute mingea și să lovească treisuri luni.

Cote de pariuri NBA vor favoriza Toronto în aceasta și ne simțim având în vedere șirul de adversari duri pe care i-au avut în ultimul timp, ei vor fi mai încrezători acasă împotriva lui Cavs și vor avea un avans decent la începutul jocului.

Așteptați-vă ca Raptors să câștige și peste 222,5 în total.

Toronto Raptors Pentru a câștiga și jocul peste 222,5 în total
3,48
888 Sport

 

Alegerea jucătorului: Pascal Siakam pentru a depăși 29,5 (2,25)

Se pare că liga este plină de jucători de urmărit în acest moment, oameni ca Giannis, Luca, Young, LeBron, lista poate continua.Pascal Siakam este cu siguranță unul dintre acești jucători în acest sezon.

Am fost atât de impresionați de el, încât consistența lui a fost imensă.El are o medie de 24,5 puncte pe meci și ocupă locul 10 în ligă la golurile de teren făcute pe meci.

Siakam has been the cel mai bun marcator în ultimele două meciuri din Raptors și ne așteptăm la mai mult de la el împotriva lui Cavaliers.

Returul lui Kyle Lowry are a fost o mare adăugare la echipa pentru Toronto, experiența sa pe teren este, de asemenea, o mare influență asupra băieților mai tineri. Siakam primeștealegerea noastră gratuită NBA pentru weekend, datorită formei sale.

Ia-l pe tânărul Pascal Siakam să pună peste 29,5.

Pascal Siakam Pentru a obține peste 29,5 în total
2,25
BetWarrior