Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Christmas NBA Picks December 25th, 2021

Selecții NBA de Crăciun 2 decembrie 5th, 2021

Este acea perioadă magică a anului în care deschidem cadouri și urmărim sporturi. Asta are perfect sens. Să câștigăm câțiva dolari cuSelecțiile NBA de Crăciun.

Au existat zvonuri că Moș Crăciun a fost foarte bun cu noi anul acesta laRomânia Pariuri Sportive. A fost foarte distractiv să aducem vești bune, bucurie și, desigur, această ediție aChristmas NBA Picks. În prezent, există cincijocuri de baschet pe această listă. Vestea bună este că niciunul nu a fost încă amânat.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le face NBA este modul în care își eșalonează jocurile de Crăciun. Încep la amiază ET și merg până după miezul nopții. Este un lux frumos să poți urmări câte un concurs la un moment dat. Încălzește mâncarea, bucură-te de un desert și pariază pe niște mingi de baschet. Totul merge împreună.

Meciul de seară prezintă două dintre cele mai bune echipe din ligă (Golden State versus Phoenix). Jocul primetime vine din Los Angeles, în timp ce LeBron James și Kevin Durant se luptă (Brooklyn-Los Angeles). În cele din urmă, seara de noapte prezintă Dallas și Utah și una dintre cele mai bune echipe de acasă din NBA.

Are senzația unei sâmbătă plăcută, răspândită, urmărind o minge de baschet rotundă, portocalie și, bineînțeles, răsfoind unele dintre celecele mai bune site-uri de pariuri NBA pentru a-și maximiza pariurile.

Stil NBA strălucitor de numere de Crăciun

Ah, chiar este cea mai minunată perioadă a anului.Numărul de Crăciunse par săsclipesc de pepaginile NBA. AcesteSelecții NBA de Crăciun au fost doar atrăgătoare. Scopul acestei sărbători a fost să aruncăm o privire rapidă la trei dintre jocuri.

În timp ce Golden State Warriors și Phoenix Suns au fost principalele evenimente care ne-au atras, pariorii ar trebui să știe că există o oarecare valoare în asta. Joc Brooklyn-Los Angeles și poate chiar bani ușori cu Utah în patul de noapte.

Să cercetăm acelenumerele pentru Sâmbătă, 25 decembrie 2001.

Crăciunul NBA Alegeri 25/12PowerPlaySports Interaction
Golden State Warriors2,372,41
Phoenix Suns1,601,59
Brooklyn Nets2,001,98
Los Angeles Lakers1,85|| |6921.85
Dallas Mavericks2,702,67
Utah Jazz1,50|| |6981.50

De asemenea, există și câtevapariuri gratuite NFL de Crăciun.

Selecții NBA de Crăciun -- Golden State peste Phoenix

SelecțiileSelecțiile NBA de Crăciun încep cu o eroare bang, un meci uriaș. Nu este o greșeală de tipărire. Cele mai bune două echipe din NBA se înfruntă în timp ceGolden State Warriors se înfruntă cu Phoenix Suns de la Phoenix. La momentul scrierii, aceste două echipe s-au combinat pentru doar 11 înfrângeri în sezon. Acestea sunt echipe care pot smulge mai mult de șapte jocuri câștigătoare ca și cum nu ar fi nimic. Ambele sunt atât de bune.

Phoenix și Golden State o fac însă în moduri ușor diferite. Phoenix are o apărare solidă de sine stătătoare, dar ofensiva le stabilește apărarea. Golden State este echipa căreia îi place să se izoleze și poate juca în apărare într-o multitudine de moduri. Acesta este motivul pentru care Războinicii conduc liga la punctele permise la 101. Nu strică să ai unStephen Curry tenace. Golden State nu este încă pe deplin sănătos, deși asta urmează.

Phoenix poate egala posesia posesie cu o echipă precum Golden State datorită echilibrului lor. Opt bărbați au o medie de două cifre pentru Suns și au unul dintre cei mai buni trecători în Chris Paul. Paul poate pregăti pe oricine și cu Devin Booker conducând drumul de ambele părți ale terenului, Suns au dovedit că alergarea sezonului trecut la finală nu a fost o întâmplare.

Casa și casa dintre cele două echipe au spus doar o parte din poveste. Phoenix, acasă, a atacat din greu Golden State și a reușit să facă față curselor lor. La Golden State, pur și simplu nu au putut să țină pasul și au fost aruncați în aer. Procesul de gândire călărește pe scenă. EsteCrăciun. Ambele echipe sunt relativ sănătoase toate lucrurile.Apărarea lui Golden State depășește câteva tendințe, inclusiv scorul de pe teren propriu cu Phoenix 15-2 și este alegerea noastră de top sâmbătă față dePhoenix Suns.

Golden State Warriors Pentru a învinge Phoenix Suns
2,41
Sports Interaction

Brooklyn Nets over Los Angeles Lakers

Cea mai mare întrebare în meciulBrooklyn Nets-Los Angeles Lakers poate fi doar cine joacă pentru Brooklyn. Câți jucători pot depăși protocoalele COVID pentru a juca? Acesta este, parțial, motivul pentru carenumerele sunt puțin rupte în ce direcție pot pivota. Orele jocurilor de sâmbătă pot fi, de asemenea, o problemă, în special pentru un joc ca acesta.

The Nets aveanouă jucători în protocol la un moment dat. De asemenea, s-ar putea să se odihnească puțin mai mult dacă jocul de joi de la Portland este amânat și el. Există o șansă până sâmbătă, o grămadă dintre acești jucători să se întoarcă. De asemenea, nu pare probabil ca acest joc să fie amânat, dar oricum merită să fii atent.

Dacă jocul decurge conform așteptărilor, forța pe putere este locul în care excelează Brooklyn. Sunt 21-9 și se îmbunătățesc treptat săptămână de săptămână. Los Angeles Lakers chiar și cu LeBron James (uitați-vă la gleznă) serpuiesc în jurul valorii de .500.

Pur și simplu, Nets dorește să joace și să facă o alegere bună la plus-bani sâmbătă.

Brooklyn Nets Pentru a-i învinge pe Los Angeles Lakers| ||783
2.00
PowerPlay

Utah Jazz peste Dallas Mavericks -- Book IT!

Lacătul nostru CSB „Book IT” este Utah Jazz peste Dallas Mavericks. Este ultimul joc al nopții, iar echilibrul și apărarea Utah reprezintă cea mai importantă ofensă din ligă, cu peste 115 puncte pe meci. Ei pot juca urât sau pot crește scorul. Dallas pur și simplu nu are acele viteze suplimentare.

Luați Utah Jazz pentru a fugi până târziu peste Dallas Mavericks sâmbătă.

Utah Jazz Pentru a-i învinge pe Dallas Mavericks
1,50
Sports Interaction

Va fi esențial pentru a fi la curent cucele mai recente știri despre pariuri sportive pentru acțiunea din acest weekend.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive