Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: Charlotte Hornets @ Toronto Raptors

Alegeri și predicții gratuite NBA: Charlotte Hornets @ Toronto Raptors

Luni seara NBA ne duce spre nord, spreScotiabank Arena, pentru oConferinţa de Est confruntarea dintreCharlotte Hornets șiToronto Raptors.

Charlotte intră în acesta câștigând al șaselea meci al sezonului împotriva Knicks in the Garden. Este o poveste diferită pentruRaptors, care au pierdut în fațaMavs pe Sâmbătă seara.

Pot Hornets să provoace o supărare în Toronto?

Charlotte Hornets (4,50) vs Toronto Raptors (1,22)

Charlotte au avut câteva jocuri nebunești în ultimul timp. Auși-au câștigat cele două jocuri anterioare lovind triple în ultimele trei secunde ale jocului.

Victoriile arată mentalitatea acestui | ||690Hornets echipa, abilitatea de a-și menține calmul sub atâta presiune este ceva pe care trebuie să-l construiți. Hornets sunt la6-7 pentru sezonul definitiv.

Va fi un alt joc cu mingea în această seară împotriva campionilor NBA în vigoare.Cote de pariuri NBA sunt puternic stivuite împotriva vizitatorilor.

The Raptorii au fost au jucat pozitiv în primele 12 jocuri, poziționând la8-4 în general. Toronto va fi fără jucătorii cheie Kyle Lowry și Serge Ibaka, așa cum au fost în ultimele jocuri.

Toronto sunt4-0 la Scotiabank Arena în acest sezon, ceea ce le va oferi încrederea de care au nevoie pentru a o învinge pe Charlotte.

Așteptați-vă ca Raptors să câștige.

Toronto Raptors Pentru a-l învinge pe Charlotte Hornets
1,22
PowerPlay

Selecție Parlay: Toronto Raptors câștigă și totalizează sub 216 (2,55)

Toronto s-a confruntat cu Dallas Mavericks în ultimul lor, dar au fost anulați printr-o excelentă afișare a echipei Mavs.Luca Doncic i-a făcut bucăți, așa cum l-am văzut făcând aproape în fiecare meci din acest sezon.

The Raptors au tras 41,6% din teren, inclusiv 17 din 41 de încercări de trei puncte. Norman Powell i-a condus la puncte, deoarece alții nu erau în jocul lor, lovind un total de 26.

The Hornets sunt pe locul 16 în | ||754NBA power rankings pentru sezon, dar încet-încet își croiesc drum înregistrând victorii consecutive în ultimele lor două.

The Raptorii sunt pe locul 13 în ligă în ceea ce privește marcarea infracțiunii cu 111,8 puncte pe meci în acest sezon. De asemenea, nu se bazează pe eroul din sezonul trecut, Lowry, pentru puncte, Siakam și VanVleet au intensificat această campanie.

The Hornets conduc șeful tuturor timpurilor. --to-head record pe 44-36 și a câștigat două din ultimele 3 inclusiv 113-111 la începutul acestui an. Dar nu credem că asta va conta în seara asta.

Luați Raptors pentru a câștiga și total sub 216.

Toronto Raptors Pentru a câștiga și total sub 216. 216
2,55
888 Sport

Parlay Play: Toronto Raptors va câștiga și va fi primul la 25 de puncte (2,88)|| |797

The Raptors have been tidy in offense this season. They’ve been clinical and the cohesion between players in offense has been something to admire, especially considering the loss of Leonard and the current injuries.

Toronto este pe locul 15 în ligă, cu 46,1 recuperări pe concurs și ocupă locul 12. în asistă cu 24,3 pe meci. Ei sunt, de asemenea,a 8-a în ligă în apărarea punctajelor, cupermițând 106,9 puncte pe meci.

Omul se aștepta pentru a-l înlocui pe Kawhi Leonard, a făcut o treabă destul de perfectă până acum în 2019.Pascal Siakam conduce echipa cu26,2 puncte, plus 8,7 recuperări per concurs. El va fi chemat din nou în seara asta la Toronto.

Acest lucru va conta în această seară împotriva Hornets, în plus pentru acest pariu. Îi putem vedea pe Raptors menținând atacul de la Charlotte la un scor scăzut în această seară, ceea ce ne-a făcut să dăm acest lucruNBA free pick.

Ia-i pe Raptors. pentru a câștiga și a fi primul care ajunge la 25 de puncte.

Toronto Raptors Pentru a câștiga și a fi primul la 20 de puncte
2,88
Spin Palace Sports