100% Până la 1.000 USD
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Futures: Brooklyn Beasts Of East

NBA Futures 2021-22: Broo klyn Beasts Of East

La aproape o lună de la începutul sezonului NBA și unele NBA Futures au fost actualizate. Una dintre ele este Conferința de Est unde Brooklyn Nets încă se află în vârful Estului.

Let's start the week off by betting on some NBA Futures. Una dintre elementele de recuzită mai ușoare de acolo este să aruncați o privire la cele două conferințe NBA. Din fericire, vom pune în evidențăConferința de Est astăzi aici la România Sports Betting.

Cele mai bune site-uri de pariuri NBA din România nu a avut cota de miercuri la momentul presării. Deci, nicio problemă. Aruncăm o privire la câteva echipe pe caremiriază pentru a câștiga Conferința de Est. Să aruncăm o privire la unele dintre numerele din 15 noiembrie.

2021-22 NBA Futures -- Conferința de EstPowerPlaySports InteractionBodog
Brooklyn Nets2,202,222,20| ||665
Milwaukee Bucks4,003,914,60
Miami Heat7,00| ||6716.987,50
Philadelphia 76ers9,009,319,00|| |677
Chicago Bulls17.0016.7319.00
Atlanta Hawks19.00|| |68318.9921,00
Boston Celtics21,0021,8121,00
New York Knicks26,0025,9431,00

Brooklyn Nets: Beast of the East -- NBA Futures| ||697

Few should be surprised but the Brooklyn Nets se află în topulNBA Futures pentru || |702Eastern Conference încă o dată. Pornirea lor caldă devreme, chiar și fără Kyrie Irving, nu a făcut decât să-și scurteze șansele puțin mai mult. Au început pre-sezonul în jurul3.00 și acum au scăzut la aproximativ 2.20.

The "Beasts of the East" a început oarecum lent pierzând două din primele trei jocuri. Unul dintre ei a fost pentru campionul apărător Milwaukee Bucks. De atunci, Brooklyn a câștigat șapte din nouă concursuri pentru a-și crește recordul la 8-4. Când Brooklyn își flexează cu adevărat mușchii, ei sunt echipa de învins.

Ei au rezistența pe care puține echipe o posedă. Chiar și sezonul trecut, când accidentările le-au ridicat capul la fiecare pas, Brooklyn Nets i-au împins pe Milwaukee Bucks la un al șaptelea joc. Au venit chiar și la câteva găleți distanță de a avansa împotriva oricăror șanse. Este o dovadă a profunzimii, antrenamentului și, desigur,Candidatul la MVP Kevin Durant.

Motivul lui Durant este cel care ajută la alimentarea acestei echipe Nets. Săptămâna trecută, au stins Orlando Magic fără să transpire cu greu. Jocul acela a fost în Orlando. Echipa aproape că navighează uneori, dar merge în continuare cu o viteză mai rapidă decât aproape orice echipă NBA. Poate o echipă să fie prinsă între pornire și oprire? Sigur. Cu toate acestea, Brooklyn nu este una dintre acele echipe.

Kyrie Irving încă încețoșează puțin viitorul Conferinței de Est de la Nets

Din nou, se crede căKyrie Irving va reveni la Nets la un moment dat în timpul sezonului. În funcție de politică, acest lucru poate fi mai devreme decât se aștepta. Nu există nicio îndoială cănumerele pentru aceste futures se vor scurta puțin mai mult pentru Brooklyn când va începe să joace din nou.

Se crede că mandatele ar putea fi relaxate de îndată ce o lună sau două. Dacă acesta este cazul, așteptați-vă ca Irving să revină curând după. Superstarul Nets s-a antrenat în zona metropolitană și a fost văzut prin oraș la diferite evenimente. Unul dintre singurele motive pentru care Brooklyn nu este mai mult un favorit fugitiv (numere mai mici de 2.00) este viitorul ușor incert al lui Irving.

Chestia esteConferința de Est|| |729 is still Brooklyn's for the taking at this point. Milwaukee may be the only team that can stop them over a seven-game series. Even then, the Bucks needed a lot of things to go right just to escape to the next round. Brooklyn will be further motivated this time around. 

Brooklyn Nets va câștiga în continuare Conferința de Est

The Brooklyn Nets este încă alegerea noastră pentru a câștiga Conferința de Est și cu uşura. Acest lucru are sens deoarece Nets depășesc și cotele noastreNBA Finals Pariuri.

Brooklyn Nets Pentru a câștiga Conferința de Est NBA
2,22
Sports Interaction

De ce să nu mergi luați câțiva dolari și pariați pe ambele astăzi pe unele dintre cele mai bunePronosticuri și alegeri gratuite NBA.

Ce zici de Milwaukee Bucks în Conferința de Est?

Ei tind să fie uitați, darMilwaukee Bucki au câștigatConferința de Est și din nou titlul NBA sezonul trecut. Milwaukee are încă a doua cea mai bună cotă pentru a ieși din Est în acest an. Acestenumerele variază de la 3,90 la 4,60 la momentul scrierii.

Nu există nicio îndoială că Giannis Antetokuonmpo poate conduce Milwaukee înapoi într-o rundă profundă în playoff. Totuși, dacă echipele din Est sunt stivuite atunci când sunt sănătoși, unde se clasează Bucks? Evaluarea sinceră este probabil a doua după Brooklyn Nets.

Sigur, Milwaukee are adâncimea de a învinge pe oricine din Est, dar există o ușoară îngrijorare cu privire la recordul lor de acasă de la începutul 1-4. Se pare că Bucks sunt vinovați că s-au relaxat puțin acasă. Echipele intră într-un mediu ostil cu o mentalitate de bunker. Milwaukee se va adapta.

Mai mult ca sigur, vor fi în continuare înFinala Conferinței de Est când totul va fi spus și gata împotriva Brooklyn Nets.

Is There a Slightly Longer Shot in the NBA East Futures?

Deși Atlanta Hawks (21.00) au fost o finală de conferință. Ei nu sunt echipa pe care să-l supravegheze înEst. Acesta poate fi doar Miami Heat. Este devreme, dar par să aibă un tempo ofensiv puțin mai mare decât Toronto Raptors. În plus, Miami are un pic mai multă profunzime de punctaj și echilibru.Numerele lor se întind de la aproximativ 6,75 la 7,50.

Jimmy Butler și o apărare solidă, cu din nou abundență de punctaj și adâncime de recuperare este o echipă care ar putea pune un sperie în Milwaukee, Atlanta sau chiar Brooklyn. Este devreme și Heat încă mai poate dobândi mai multe piese.

De aceea, alegerea noastră „lungă” în Futures Conferința de Est este Miami Heat la 7.50

Miami Heat Pentru a câștiga Conferința de Est
7,50
Bodog

Din nou, există o mulțime de case de pariuri sportive de explorat și, desigur, mai sunt încă aproximativ cinci luni în sezonul regulat NBA.| ||825

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive