Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: Boston Celtics @ Toronto Raptors

NBA Frecvențe e Pick & Predicții: Boston Celtics @ Toronto Raptors

Avemprimul dintr-o serie cap la cap într-unEastern Confruntare la conferință, întreToronto Raptors șiBoston Celtics, cu || |636both teams vying for the second spot în ligă.

The Celtics în această ligă.căutând să ajungă patru la rând, în timp ceRaptors au avut 5 victorii consecutive Pacersîn ultimul.

Cine va lua punctele la Scotiabank Arena?

 

Boston Celtics (1.72) vs Toronto Raptors (2.17)

The Raptorsi au pierdut pe scurt în fața Indiana Pacers într-un joc care s-a terminat 115-120. But there were some positives takeaway from the game, Lowry din nou bătaia inimii atacului de la Toronto, cuVanVleet și veteranul Ibaka punând scoruri|| |675.

The Celticii au fost o echipă constantă de playoff în Est pe parcursul sezonului.Jayson Tatum (în medie 21,6 ppg) șiKemba Walker (cu o medie de 22,6 ppg) au condus atacul pentru Boston.

The Celtics have wins over the Mavericks, Pistons and Hornet in their last three. They go 20-7 definitiv pentru sezon, în timp ceRaptorii sunt 21-9 în general. Va fi un joc strâns, dar cu avantajul de acasă, îi vedem pe Raptors luându-l.

CeleCote de pariere NBA sunt împotriva Raptors, dar simțim că ei încă mai aleargă cu mentalitatea câștigătoare pe care o aveau înainte de meciul din Indiana.

Alegerea noastră gratuită NBA: Duceți-i pe Raptors la câștigă asta.

Toronto Raptors Pentru a învinge Boston Celtics
2,17
Betway

 

Parlay Pick: Toronto pentru a câștiga și peste 214 în total (4,09)

Toronto au jucat o minge ofensivă constantă pe tot parcursul sezonului. Ei sunt12 în ligă în atac, cu o medie de 112,1 puncte pe meci. Deși s-ar putea să nu obțină un total de puncte ridicat, ei sunt o echipă bine echilibrată.

PentruBoston, ei sunt15th in the league in offense,punând 111,2 puncte pe meci, în timp ce ei aullow 103,2| ||753. While the Raptorii permit 106,4 per joc.

Cele două echipe sunt destul de egale și între ele vor împinge probabil jocul dincolo de 214.Celtic va fi stimulat de revenirea lui Enes Kanter, care a fost solid pentru ei.

Va fi important ca Raptors să înceapă cu piciorul din față. . Dacă ies trăgând, probabil că jocul va cădea în favoarea lor. Deși, Celtics au o apărare excelentă și se descurcă bine în ofensiv.

Recentul succes al Raptors i-a urcat peClasamentul puterii NBA și se regăsesc pe ei înșiși. pe locul șapte în ligă.

Așteptați-vă ca Raptors să câștige și peste 214 în total.

Toronto Raptors Pentru a câștiga și peste 214 în total
4.09
PowerPlay

 

Alegerea jucătorului: Kyle Lowry peste 29,5 (2,33)

O aterizare incomodă.Pascal Siakam în afara acțiunii în viitorul apropiat, dar în locul luiKyle Lowry a devenittot ceea ce Nick Nurse ar fi putut spera în locul camerunezului.

Lowry a reușit să facăpune 108 puncte în ultimele sale patru jocuri. Dar el nu doar adună puncte, ci le stabilește ritmul pentru ceilalți și conduce echipa. Elîn medie 20,7 puncte pe joc.

Deși au pierdut în fața Indiana Pacers, au fost multe aspecte pozitive de luat din joc.Erau deștepți în atac și curajoși cu jocul lor. Celticii vor avea un joc dur pe mâini.

Forma lui Lowry de la revenirea din accidentare a fost excelentă și le-a permis celor de la Raptors să continue să facă eforturi pentru un loc în Playoff, chiar și după pierderea lui Kawhi și acum a lui Siakam. El primește alegerea gratuită a jucătorului NBA în această săptămână.

Ia-l pe Kyle Lowry să înscrie peste 29,5.

Kyle Lowry Pentru a înscrie peste 29,5
2.33
Bet365