Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks: Boston Celtics @ Brooklyn Nets

NBA Alegeri gratuite: Boston Celtics @ Brooklyn Nets

Suntem înBarclays Center pentru a doua din gazdă și în deplasareînfruntare față-n față între Celticii șiMrețele.

The Mrețele au pierdut pe Wednesday night, renunțând la joc121-110. Cu toate acestea, de data aceasta Brooklyn va fi în fața fanilor de acasă.

Celtics vor câștiga ambele meciuri în fața față?

Boston Celtics (2.30) vs Brooklyn Nets (1.70)

Cote de pariuriNBA favorizează victoriile consecutive în această egalitate pentru Celtics, care au a fost excelent pe tot parcursul sezonului.

Boston a jucat un joc excelent împotriva unei tinere liste de la Nets, care nu a avut starman Kyrie Irving.Irving a ratat ultimele 7 jocuri cu un umăr dureros și mulțimea l-a chinuit pe tot parcursul jocului, chiar dacă nu juca.

The Celticii sunt 13-4 pentru sezon, în comparație cuNets care merg9-9 outright. Celticii au fost excelenți în acest sezon, conduși deKemba Walker în atac (cu o medie de 21,1 puncte și 4,7 pase decisive) .

The Nets a intrat în jocul de miercuri în căutarea a 5-a victorie consecutivă, care a fost cea mai bună serie de victorii pe care au avut-o până acum în acest sezon.

Brooklyn a avut ghinion la TD Garden, deoarece au condus la începutul primei reprize înainte de a fi învinși confortabil în a doua.

Luați-i pe Celtics să câștige la New York.

Boston Celtics Pentru a învinge Brooklyn Nets
1,70
MoPlay

Selectare Parlay: Boston câștig și peste 219,5 total (4,01)

Boston s-a uitat la Kemba Walker pentru majoritatea punctelor lor în acest sezon, dar există o serie de alte nume care au contribuit la succesul echipei.

Jayson Tatum, Jaylen Brown șiDaniel Theis au fost în această etapă incipientă a sezonului. Au reușit să acumuleze52 de puncte între cei 3 împotriva Nets în ultima.

Fără Kyrie, Nets trebuiau să se bazeze pe alții pentru a găsi punctele. O echipă tânără condusă deGarrett Temple (22) șiJoe Harris|| |750 (21), care a jucat un joc excelent și a condus Brooklyn în anumite etape ale jocului.

Vor fi fără Kyrie din nou pentru acesta, așa că presiunea de a produce va reveni. Dar dacă nu găsește o modalitate de a-l menține ocupatapărătorul Marcus Smart, ar putea fi o altă noapte dezamăgitoare.

Având în vedere jocul cu scoruri mari pe care le-am avut văzut la Boston miercuri seara, ne așteptăm mai mult la același lucru pentrualecția noastră gratuită NBA pentru astăzi.

Așteptăm ca Boston să câștige și peste 219,5 în total .

Boston Celtics Pentru a câștiga și peste 219,5 în total
4,01
Betway

Parlay Play: Celtics pentru a câștiga și pentru a lua primul sfert (3.55)

The Celticii au câștigat primul sfert data trecută și vor căuta să se impună cât mai devreme pe cât posibil în meciul de retur.

S-au auzit cântece de „MVP” în jurul pământului cândKemba Walker a început să-și facă pasul. Dar rămâne întrebarea dacăpoate să continue să joace la acest standard pe toată durata sezonului.

Fanii i-au spus lui Kyrie Irving la ce s-au gândit. plecarea lui și apariția lui Kemba Walker miercuri seara. S-au aruncat afișe și au răsunat cântece la TD Garden.

Ciudat, Celtics au jucat mai bine fără Kyrie, în afară de faptul că au pierdut, desigur, ultimul lor joc.Vor continua fanii lui Boston să-i dea durere lui Irving la New York?

Forma de început de sezon a lui Boston i-a condus pe locul 6 în clasamentul puteriiNBA|| |815, nine places above the Nets.

Câștigă Celtics și ei să ia primul.

Boston Celtics Pentru a câștiga și luați primul sfert
3.55
PowerPlay