Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Props: Most Improved Player

Recuzita NBA 2021-22: Cel mai imbunatatit ed Player

Uneori, cea mai mare provocare esteRecuzita NBA care sunt cele mai rare. Este timpul să aruncăm o privire la recuzita „Cel mai îmbunătățit jucător” din NBA de până acum.

Nu a fost suficient să aruncăm o privire la uneleRecuzita și viitorul NBA| ||641 most would stay away from. Now, here at România Sports Betting, we are going to dig even deeper. This time, we are focusing on the Cel mai îmbunătățit jucător al NBA. Săptămâna viitoare, sunt câteva surprize în care vom putea să ne scufundăm.

Din nou, unele dintre aceste cote pot prezenta câteva lovituri mai lungi. Să aruncăm o privire mai atentă la o recuzită din nou, majoritatea nu se vor atinge cu un stâlp de douăzeci de picioare.

Numerele pentru cel mai îmbunătățit jucător din acest sezon NBA 2021-22

Acesta a fost din nou o descoperire mai ușoară decât s-ar aștepta majoritatea.Numerele pentru „Cel mai îmbunătățit jucător” nu au fost deloc greu de găsit. De asemenea, acesta nu este unul dintre acele premii repetate, așa că orice părtinire a reputației iese adesea pe fereastră. Un lucru este sigur. Sezonul NBA 2021-22 nu a fost plictisitor pentru surprize.

Iată cotele actualizate pentru această reclamă începând cu 14 decembrie 2021. 

Recuzită NBA 2021-22 -- Cel mai îmbunătățit jucătorSports InteractionBodog
Miles Bridges|| |6622.582,75
JA Morant4,594,80
Dejounte Murray|| |6688.208,50
Lamalo Ball12,9312,00
Desmond Bane|| |67414.0614,00
Tyler Herro19,3220,00
Jordan Poole|| |68021.6522,00
Anthony Edwards22,0025,00

Deci, || |688România NBA betting sites au adesea unele dintre aceste elemente de recuzită mai puțin parcurse. Din nou, aici devine distractiv. Prin urmare, să devenim periculoși.

Recuzită NBA 2021-22: Miles Bridges conduce CE?

Din nou, pare greu de crezut, dar când ne uităm laRecuzita NBA 2021-22, am dat pesteMiles Bridges. Atacantul Charlotte a fost drăguț. jucător solid deja. Apoi, în extrasezon, mările s-au despărțit, iar frâiele de start au fost predate lui Bridges. Ceea ce este grozav la el este că poate juca cu adevărat fie la 3, fie la 4. Tocmai această versatilitate îl face pe Bridges în frunteaJucătorul cel mai îmbunătățit prop.

Lucru și mai frumos pentru atacant este că poate juca câte minute poate strânge. Anul acesta, are până la 37 de minute pe noapte și jucătorul nu arată deloc obosit. O poate purta uneori pe Charlotte pe spate. Toate acestea, în timp ce o medie de 20,3 puncte per concurs. În ultimele două sezoane s-a împărțit între pozițiile de atacant și a înregistrat o medie de aproximativ 13 puncte pe meci la 30 de minute pe noapte.

Partea plăcută în 2021-22 este că Bridges este în poziția de avans. Ghidul lui spune că are 225 de lire sterline și noi chicotim puțin pentru că a crescut mai aproape de 240 de lire sterline. Asta conteaza putin. Ceea ce contează este capacitatea lui de a face lovituri, de a face boxe și de a înregistra o mulțime de minute. Nici el nu intră într-o mulțime de probleme de fault (2,8 faulturi pe joc). Asta îl ajută să joace mai mult și, bineînțeles, să acumuleze mai multe numere.

Un atac puternic care poate bloca câteva lovituri pe noapte, poate oferi 3,5 pase decisive pe joc și chiar obține 7-8 recuperări pe noapte? Aceasta este o rețetă pentru a câștiga un premiu chiar acolo. Poate că nu este alegerea noastră neapărat, darBridges este favoritul actual.

Miles Bridges Pentru a câștiga cel mai îmbunătățit jucător al NBA
2,75
Bodog

Deci, Există creșterea lui JA Morant

Și aici este locul în careJucătorul cel mai îmbunătățit recuzita primește o zguduire majoră de dezbatere.JA Morant are doar 22 de ani și a jucat deja minute mari în NBA pentruMemphis Grizzlies. Acum, deși majoritatea jucătorilor s-au îmbunătățit pe bună dreptate și din cauza mai multor minute prin oportunitate, Morant și-a îmbunătățit jocul general.creșterea reprezintă mai multe puncte, furări și recuperări, chiar dacă timpul de joc este aproape același.

Din nou, Morant și-a îmbunătățit treptat șuturile de perimetru. . Acum, 35,6% din intervalul de trei puncte nu sună grozav, dar anul său de debut l-a văzut împușcând în jur de 30%. Încercările lui de poarta de teren sunt acum cu 19 peste puțin sub 16. Practic, Morant este din ce în ce mai asertiv și practic își maximizează minutele. Nu va vedea peste 35 de minute pe noapte, așa că apărătorul din Atlanta trebuie să facă timpul să conteze.

Ideea este că Morant ar trebui să înceapă să vadă o creștere în asistări. El a făcut o medie de aproape opt pase decisive pe meci în cele opt starturi ale sale. Este o tendință care ar trebui să continue. Morant a fost văzut chiar și în alte elemente de recuzită, cum ar fi MVP și chiar și în principalul marcator.

Până acum, cel mai îmbunătățit jucător în ochii noștri este într-adevăr JA Morant.

JA Morant Pentru a câștiga Cel mai îmbunătățit jucător al NBA
4.80
Bodog

Există și alte fotografii mai lungi acolo?

Există atât de multe moduri de a profita decele mai bune oferte de bonus de pariuri acolo. Asocierea acestora cu unelefotografii mai lungi nu strică niciodată să încerci să câștigi puțin mai mult pentru dolarul tău pariat. Pentru „Most Improved Player”, LaMelo Ball are recunoașterea numelui, dar a făcut în mod legitim niște pași mari.Tyler Herro portă atât de multe intrigi în această categorie, chiar dacă este peste tot"premiul al șaselea om" prop .

Herro este unul de urmărit împreună cu Ball. Herro este, de asemenea, în jurul orei 20.00. Un mic pariu nu strică niciodată acolo. În altă parte, Anthony Edwards a avut ceva zgomot devreme, dar numerele sale periferice și procentul de lovituri au scăzut puțin înapoi, lăsându-l în ultimele runde.Jordan Poole, cu ajutorul lui Stephen Curry, ar putea fi unul pe care să-l urmărem. Poole și-a câștigat locul de titular în Golden State și ar trebui să-l păstreze pentru restul sezonului.

Cine este alegerea CSB pentru cel mai îmbunătățit jucător?

JA Morant este alegerea noastră CSB pentru cel mai îmbunătățit jucător din acest sezon NBA 2021-22.

Cu atâteaaplicații grozave de pariuri sportive pe mobil, ce așteptați? Intră acum în acțiune!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive