Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Tuesday Night NBA Picks - Nets And Warriors Clash

NBA Pi de marți seara cks - Nets And Warriors Clash

Tuesday Night NBA Picks lovituri cu o ciocnire grea întreBrooklyn Nets și Golden State Warriors. That gets followed up by Philadelphia and Utah plus more.

Marți seara prezintă doar trei jocuri, DAR există unul, în special, care face ca sumele să curgă și pariorii să parieze. Asa este. Este timpul pentru Alegeri NBA. Vom începe cu unul dintre jocurile sezonului, probabil.

Întâlnirea noastră principală în NBA esteBrooklyn Nets și Golden State Warriors confruntări din Brooklyn. Acesta este un joc pe care mulți îl așteptau cu nerăbdare de ceva timp. În afară de jocurile de Crăciun, acest concurs din Brooklyn poate fi cel care atrage cea mai mare atenție.

Acest micMarți seara NBA ardezie are bonusul unui joc între Philadelphia și Utah. În plus, șapca echipei Los Angeles Clippers în această seară îi va distra pe San Antonio Spurs. Acestea sunt nopțile distractive în care se poate concentra doar asupra confruntărilor în ansamblu.

Aici, la România Sports Betting, scopul nostru este să ne concentrăm pe aceste nopți asemănătoare playoff-urilorNopți NBA. Vestea grozavă aici este că niciuna dintre cele șase echipe nu a jucat cu o seară înainte. Acum, sperăm să oferimcele mai bune cote NBA pentru a permitepariorilor să ia cele mai înțelepte decizii.

Defalcarea numerelor NBA de marți seara

Chiar și o noapte NBA de trei meciuri are nevoie de puțină dragoste.Defalcarea numerelor NBA de marți seara ne oferă posibilitatea de a face micro-imagine. Lunia trecută, două echipe meritau să arate ușoare. Ei erauBrooklyn Nets și Golden State Warriors. Este poetic într-un fel că unul dintre cei mai buni din Est se confruntă în prezent cu clasa NBA.

O parte grea a mânerului greu în această săptămână se va concentra pe acest joc de marți seara. Cu doi candidați MVP NBA înKevin Durant și Stephen Curry, există o tonă de valoare. Acest joc are posibilitatea de a fi o previzualizare a două dintre cele mai bune alegeri ale cotelor de pariuri aletop NBA Finals.

Brooklyn Nets ar putea fi o alegere destul de drăguță, dar din nou mai sunt și alte câteva jocuri de văzut. Iată acele numere pentrudin această seară Ardia NBA pentruMarți, 16 noiembrie.

Selecții NBA de marți seara 11/16Sports InteractionPowerPlayBetway
Golden State Warriors2,182,302,30
Brooklyn Nets1,701,651,66
Philadlephia 76ers3,923,903,80
Utah Jazz1,281,281,27
San Antonio Spurs3,183,052,95
Los Angeles Clippers1,381,401,41

Mara alegere CSB a nopții NBA -- Brooklyn Nets Keep Rolling

The 10-4 Brooklyn Nets sunt destul de bine, câștigând opt din ultimele zece jocuri. Aceasta este echipa Nets la care se aștepta cel mai mult la începutul sezonului. Este posibil ca valoarea să nu fie cea mai mare cu această alegere, deoareceGolden State Warriors vin cu o pierdere rară. Este corect.

Marți seara îl are pe Brooklyn jucând o echipă Golden State care a câștigat 11 din 13 jocuri pentru a începe sezonul NBA 2021-22. AtâtKevin Durant și James Harden încă nu au atins acel punct de 35 de minute pe joc de care unii s-au temut că vor exploda. Adâncimea lui Nets continuă să fie un subplot frumos pentru „marele duo”. Alți cinci jucători joacă mai mult de 20 de minute și trei jucători, de asemenea, medie puncte de două cifre pe joc.

Există mult echilibru și Joe Harris cu LaMarcus Aldridge a fost mai mult decât util. Aldridge iese de pe bancă și are în medie ceva mai mult de 20 de minute pe noapte. Chiar și la 36 de ani, el creează probleme de potrivire împotriva aproape oricărui adversar.

Pe cât de bine au fost Golden State Warriors în acest sezon cuStephen Curry, ei pot fi vulnerabili mai ales pe drum. Brooklyn are un alt echipament ofensiv (a 15-a în NBA), iar apărarea lor ocupă locul șase la punctele permise pe joc. Aceasta nu este aceeași echipă Nets ca anul trecut. Ritmul lor este pe locul 10 în general, așa că nu trebuie să continue să lovească pedala de accelerație. Echipe precum Golden State pot avea probleme în încercarea de a face asta.

Brooklyn Nets în defavoarea Golden State Warriors

De aceea îi favorizămBrooklyn Nets în detrimentul Golden State Warriors. State Warriors marți seara. Nets are 2-0 împotriva Vestului și 3-0 în ultimele trei pe teren propriu. Dacă Klay Thompson ar juca, aceasta ar fi o alegere ușoară pentru echipa de drum. Cu toate acestea, nici Thompson și Golden State nu au arătat un ritm mai lent în ultimul timp pe drum. Ei sunt prinși citind titlurile lor uneori.

Luați Brooklyn Nets peste Golden State Warriors marți seara. 1,70 nu este deloc un număr rău.

Brooklyn Nets Pentru a-i învinge pe Golden State Warriors
1,70
Sports Interaction

Utah Jazz peste Philadelphia 76ers

Continuând cu alegerile noastre NBA pentru marți seara,Utah Jazz were a tough choice just because their number is so far out there. They are 8.5-point favourites in some circles. Both teams are on losing streaks but the Philadelphia 76ers pierderea a patru jocuri consecutive este mult mai îngrijorătoare. Philadelphia are un scor ciudat de 3-0 împotriva Occidentului, ceea ce va atrage câțiva parori. 

Nu crede hype-ul. Utah are patru jucători care au o medie de 14 sau mai multe puncte, împreună cu Donovan Mitchell în frunte cu aproape 26 de puncte pe noapte. 76ers pur și simplu nu poate egala adâncimea sau forța ofensivă a lui Utah acasă.

Chiar și cele mai multetop-uri de pariuri NBA ar fi de acord să aleagăUtah Jazz la 1.28 peste Philadelphia 76ers marți seară| ||780.

Utah Jazz Pentru a-i învinge pe Philadelphia 76ers
1,28
Sports Interaction

West Coast Nightcap: Los Angeles Clippers peste San Antonio Spurs

 Los Angeles Clippers jucați San Antonio Spurs marți seara înWest Coast Nightcap. Spurs sunt 4-9 și un 1-7 prost împotriva restului Occidentului. Nu vă gândiți prea mult la asta. Chiar și la 8-5, Clippers sunt prea ușor de ales aici și ar putea câștiga cu două cifre acasă.

Du-te fugi la site-uri și ia Los Angeles Clippers pe linia monetară peste San Antonio.

Los Angeles Clippers Pentru a-i învinge pe San Antonio Spurs|| |827
1.41
Betway

Aruncă mereu o privire la numeroasele case de pariuri sportive de pe CSB pentru unele dintre cele mai bune numere, punct!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive