Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Finals Game 4 Picks & Predictions: Bucks vs. Suns

Meciul finala NBA 4 alegeri și amp; Predicții: Bucks vs. Suns

ActualulCote de playoff NBA 2021 favorizează Milwaukee Bucks pentru a învinge Phoenix Suns în jocul patru.

Acest lucru poate părea ciudat, deoareceSorii conduc în prezent seria 2-1 cu cea mai bună dintre șapte. Pe de altă parte, echipa gazdă a câștigat fiecare meci până acum, iar jocul patru va fi la Milwaukee. Vor reuși Bucks să pună la punct lucrurile la doi?

Dacă sunteți nou în pariuri, asigurați-vă că consultați diversele noastre pariuri sportive ghiduri înainte de a face orice pariuri. Acum, să aruncăm o privire mai atentă la jocurile menționate mai sus.

Aceste cote au fost actualizate ultima dată pe Miercuri, 14 iulie 2021:

Echipa 1|| |657Sports InteractionSports InteractionTeam 2
Milwaukee Bucks1,542,54Phoenix Suns
 || |668

Milwaukee Bucks (1.54) vs. Phoenix Suns (2.54)

The Bucks și Suns au experimentat ambii maxime și minime în primele trei jocuri ale acestei serii.

Games one and two featured a dominant Phoenix attack, inițiat de un monstru cu două capete cu Chris Paul și Devin Booker. Deandre Ayton a reușit să acționeze ca al treilea șef în jocul unu, iar această onoare a fost apoi transmisă lui Mikal Bridges în jocul doi. Alți jucători de profunzime au oferit o oarecare susținere, dar ofertele lor au adus foarte puțină valoare în marea schemă a lucrurilor.

Meciul trei a văzut mesele să se întoarcă în favoarea lui Milwaukee. Tenacitatea și capacitatea lui Suns de a limita apărarea lui Bucks nu au fost la fel de evidente și au reușit să marcheze doar 100 de puncte după ce au înregistrat 118 în fiecare dintre primele două jocuri. În special, Devin Booker a fost ținut la doar 10 puncte după ce a obținut un total de 58 de puncte în cele două concursuri anterioare.

Which Team Has The Edge Ahead Of Game Four?

Așa cum sa menționat anterior, avantajul pe terenul de acasă s-a dovedit a fi punctul de răsturnare în fiecare joc până acum. After looking continuously frustrated and listless in games one and two, Milwaukee arguably had the game locked up about midway through the second quarter of game three.

Giannis Antetokounmpo a fost într-o formă asemănătoare MVP pentru un al doilea joc consecutiv| ||688, dropping 41 points to go along with 13 rebounds and six assists. He posted similar numbers in game two, but the Bucks ultimately lost as the 'Greek Freak' essentially put the team on his back to no avail.

De data aceasta, a avut ceva sprijin pe care să se sprijine ca Khris Middleton și Jrue Holiday au intensificat cu adevărat în aceasta. Chiar și Bobby Portis aproape a postat un dublu-dublu în doar 18 minute.

Phoenix va trebui, în esență, să uite că jocul trei s-a întâmplat vreodată, deoarece jocurile unu și doi au fost în mod natural mult mai multe indică modul în care au jucat în cea mai mare parte a acestui sezon. Ei vor trebui să iasă puternici, deoarece marchează rapid și reducă la tăcere gazdele devreme, poate singura modalitate de a pune Milwaukee pe urme.

Ce pot face Suns pentru a răspunde?

Deși mai ușor de spus decât de făcut,Phoenix trebuie neapărat să găsească o modalitate de a-l ține pe Giannis în jurul coșului|| |700. Whether it's down the middle lane, on the glass, or somewhere else in the paint, Suns' head coach Monty Williams needs to find the answer.

Din păcate, nu există. într-adevăr un mod clar de a face acest lucru. Cea mai mare slăbiciune a lui Antetokounmpo este șutul de la distanță, evidențiată de media în carieră de doar .6 triple pe meci. Pe de altă parte, asta nu înseamnă mare lucru, având în vedere că este un superstar motivat și hotărât să câștige cu orice preț.

Giannis nu a avut niciodată nevoie să se bazeze pe tragerea din perimetru, iar determinarea lui este deosebit de evidentă având în vedere felul în care atacă coșul prin orice mijloace posibile. De obicei, punctele sale provin din piese care țipă finețe și atletism. În această serie, totuși, el și-a arătat dorința de a intra în zonele murdare. S-a folosit în mod repetat ca scut uman și se pare că nu a renunțat niciodată la oa doua sau a treia șansă la un coș.

Cea mai bună șansă a lui Phoenix de a opri o altă reprezentație istorică Antetokounmpo este Ayton, cu condiția să stea departe de necazuri. Un alt domeniu care trebuie îmbunătățit, pe partea ofensivă a lucrurilor, este tragerea. Suns a permis prea multe tentative de spargere rapidă împotriva, și totul a fost din cauza cât de des au ratat. Milwaukee este o echipă excepțional de bună în tranziție, ceea ce înseamnă că Phoenix ar trebui să caute să încetinească ritmul jocului ori de câte ori este posibil.

Cine va câștiga în cele din urmă acest joc?

Este greu de determinat cine va ieși în frunte deoarece ambele echipe au depus eforturi bune și rele până acum. Desigur, echipa care apare ca cea mai bună versiune a lor va lua acasă victoria.

Stilul jocului va avea, de asemenea, un impact semnificativ asupra rezultatului. După cum am menționat anterior, un joc cu ritm rapid îi favorizează pe Bucks, în timp ce un joc cu ritm lent este mai mult în timoneria lui Suns.

O zonă care ar putea dăuna Milwaukee este inconsecvența stelelor lor complementare|| |724. For example, Middleton scored 18 points in game three, but 15 were in the first half. Holiday sank four treys in the third quarter, but could only muster up nine points in the other three. Giannis plays well all night long, but his supporting cast can be streaky. 

The Suns sunt în continuare favoriții pentru a câștiga campionatul și ar trebui să joace mai bine decât au făcut-o în jocul trei, dar alegeți-i pe Milwaukee Bucks pentru a câștiga jocul patru.

Milwaukee Bucks Pentru a-i învinge pe Phoenix Suns
1,54
Sports Interaction

Thank you for tuning into our alegerile și predicțiile gratuite ale finalelor NBA pentru jocul patru. Nu uitați să alegeți furnizorul de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive