Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Props -- Best Rebounder

Recuzită NBA 2021-22 -- Cel mai bun rebounder r

Cine va conduce NBA la recuperări în sezonul viitor? La RomâniaSportsBetting, aruncăm o privire la câteva dintre acțiunile de pariere timpurii.

Este timpul să aruncăm o privire la unele dintre categoriile specializate NBA, așa cum am făcut-o în unele 2021-22 NBA Props majoritatea nu ar îndrăzni să o facă . Astăzi, vedem ce candidați sunt acolo pentru Cel mai bun recuperator al NBA. Apoi, cea mai bună alegere a noastră va fi dezvăluită pentru CSB.

Cel mai bun recuperator al sezonului NBA 2021/22

ThePromoția NBA pentru cel mai bun recuperator se așteaptă să fie o categorie extrem de competitivă. Deoarece recuperările pot veni din ambele părți ale podelei, majoritatea uită de arta recuperării ofensive. Unii dintre cei mai buni sunt atletici în ceea ce este considerat un tip de joc pe toate terenurile. Mai jos sunt câteva dintre favoritele timpurii pentru a conduceNBA la recuperări pentru sezonul 2021-22.

Recuzită NBA 2021-22 -- Rebounder principal NBASports InteractionPowerPlaySpin Palace SportsComeOn
Clint Capela2,142,102,202,20
Rudy Gobert3,293,253,003,00| ||668
Jonas Valanciunas7,607,507,007,00
Domantas Sabonis| ||6749.009,008,008,00
Nikola Vucevic11,00|| |68011.0013.0013.00
Giannis Antetokounmpo13.0013.0016.0016.00
Karl-Anthony Towns14.0013.0014.00|| |69214.00
Andre Drummond20,0019,0021,0021,00

Cote pentru baschet pentru sezonul NBA 2021-22 sunt disponibile peste tot. Vor fi mai multe actualizări pe măsură ce sezonul se apropie. Pare greu de crezut că mai este mai puțin de o lună până la reînceperea NBA. Asta e corect.Seara de deschidere a NBA este pe 19 octombrie.

Acesta va fi cel mai apropiat lucru de un sezon normal NBA din 2019. Cu toate acestea, unii jucători vin în afara Jocurilor Olimpice. Asta poate fi un fel de rid. Echipele vor folosi din ce în ce mai mult temutele cuvinte populare „gestionarea încărcării”. Acest lucru se întâmplă frecvent. Dacă cineva crede că fiecare dintre acești jucători va juca toate cele 82 de jocuri, atunci gândește-te din nou.

Există câțiva candidați de calitate pentru a conduce NBA în revenirea în anul viitor.Bineînțeles, Clint Capela este favoritul.

Recuzită NBA 2021-22:  Clint Capela Rebounder principal?

Clint Capela este în frunteaNBA props here for leading rebounder acest sezon 2021-22. De ce? Este simplu. Capela joacă pentru Atlanta Hawks, iar Atlanta depinde foarte mult de el pentru a arunca jucători de ambele părți ale mingii.

Ceo face pe Capela și mai multeficientă este ceva la care am făcut aluzie la început. El poate acumula recuperări ofensive. Majoritatea jucătorilor sunt destul de norocoși să ajungă cu câteva recuperări ofensive pe noapte și să numească asta bun. Capela este un urmăritor aprig al mingii. De îndată ce lovește fierul, el este direct la minge.

Cât de priceput este el?Capela a înregistrat o medie de 4,7 recuperări pe noapte pe partea de atac a mingii. Unii s-au întrebat dacă există o măsurătoare pentru asta? Pare o categorie obscura până la un punct.

Răspunsul este da. Datorită clasamentului echipelor, există o metrică statistică care măsoară valoarea unui recuperator ofensiv. Ghici cine a condus acea statistică anul trecut. Era nimeni altul decât Clint Capela la 4.42.

De asemenea,Capela face parte dintr-o echipă emergentă din Atlanta Hawks. Hawks au ajuns în playoff anul trecut și s-au bucurat de o alergare profundă înainte de a se înclina în fața eventualului campion, Milwaukee Bucks. Centrul a fost un motiv important pentru care, pe măsură ce a acumulat recuperări de ambele părți ale mingii, pentru a oferi mai multe oportunități pentru colegii săi de echipă.

La doar 26 de ani, jucătorul lui Hawks a condus NBA în reveniri cu un în sus. traiectorie care a cuprins acum patru sezoane. Procesul de gândire este că 15 recuperări pe joc nu sunt excluse aici. Echipele vorbesc despre cum să-l oprească pe Capela și totuși nu pot.

Din acest motiv,Clint Capela se află în fruntea grupei la începutul NBA Props.

Examinând perspectivele lui Rudy Gobert

Acum,Rudy Gobert este un caz intrigant pentru rebounder principal în această prop NBA 2021-22. Again, much of the debate hinges on garnering more offensive rebounds. It is something that Gobert does not do quite as well as say Capela. 

Despre cât de multă diferență vorbim? Bine, Maximul în carieră al lui Gobert este de 3,9.Anul trecut, media lui a fost de 3,4, așa cum era în 2020. Prima întrebare este Gobert a atins un platou? Este o coincidență sălbatică că Gobert a acumulat 13,5 recuperări pe meci în sezoane consecutive în același mod. Singura diferență a fost că centrul Utah Jazz a mai jucat trei jocuri anul trecut.

Gobert a jucat cu câteva minute mai puțin pe meci anul trecut. Câțiva rebounders de top par să fi văzut, de asemenea, ceva mai puțină acțiune anul trecut. Asta a fost managementul sarcinii? Poate, a fost. Dacă numerele se adaptează la ceva aproape de normal în acest sezon, Gobert trebuie să fie luat în considerare în această recuzită pentruRebounder lider NBA.

Majoritatea acestor jucători joacă mai mult la 5, dar unii pot juca la 4 -- poziția de avans. Singura îngrijorare -- deși una ușoară este că Gobert va împlini 29 de ani în acest an și se află la al optulea sezon NBA. Este un pic de taxă?

Așteptați-vă cacotele să se scurteze puțin la începutul sezonului pentru Gobert pe baza recunoașterii numelui.|| |763

Recuzita NBA 2021-22: Poate cineva să provoace regele care recuperează?

The | ||769NBA prop for rebounding leader ar putea fi puțin mai deschis. Sunt doi candidați imediat în minte. Aceștia suntJonas Valuanciunas și Andre Drummond. Ambii au avut în medie 12 sau mai multe recuperări anul trecut și ar putea avea și mai multă mobilitate ascendentă.

Aceștia sunt jucători care au jucat mai puțin de 30 de minute pe noapte. Există șanse să reușească anul acesta, ceea ce nu le-ar crește decât potențialul de revenire. Acum, în timp ce cotele lui Valunciunas sunt în jur de 7 la 8, Drummond poate fi ales în intervalul 19-21. Acesta poate fi unul de privit în această cursă de recuperare.

Recuzita NBA 2021-22: alegerea principală pentru Rebounder

Clint Capela este alegerea noastră pentru a câștiga această recuzită NBA pentru cel mai bun rebounder NBA în timpul NBA 2021-22 sezon.

Clint Capela Pentru a conduce NBA la recuperare
2,20
ComeOn

Suscasete sportive împreună cuInteracțiunea sportivă au câteva numere excelente pentru pariorii NBA.

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri