Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Yankees @ Toronto Blue Jays

Yankees @ Toronto Blue Jays

Dupăeliminarea lui Boston Red Sox din disputa AL Est la începutul acestei săptămâni, Yankees caută acum să încheie lucrurile în divizie mai curând decât mai târziu. În acest weekend, ei vor spera să-și întărească stăpânirea în România doar cu o serie de trei meciuri care începe vineri.

Din nefericire pentruToronto Blue Jays, ei au fost de multă vremeeliminați din playoff, but will look to play spoiler to the Yanks this weekend. 

Vor fi capabili să-și facă treaba? În această piesă, aruncăm o privire la fiecare joc și oferimalegeri MLB gratuite.

Pot Blue Jays să-i dea necazuri lui Tanaka vineri?

Masahiro Tanakanu este străin de Rogers Centre, deoarece se pregătește să înceapă a zecea carieră acolo. Rezultatele de până acum au fost un pic cam amestecate.

Tanaka, care va primi vineri titlul de start, este4-3 cu o efectivă de 3,18 împotriva lui Toronto pe terenul său de acasă. Ce va aduce jocul 1 al seriei?

Toronto Blue Jays Upset New York Yankees
Cote de 2,75
Betway

Deși | ||697Yankees are the best team in the AL East right now, aceasta va fi șansa de aur a Blue Jays de a fura un joc de la Bronx Bombers. Credem că vor avea noroc și vor lua acasă primul joc al seriei.

Paxton își va continua seria ireală și sâmbătă

A existat un ulcior mai bun în ultimul timp decâtJames Paxton ? Intrând în tilt de sâmbătă, stângacul veteran are 8-0 în ultimele sale opt starturi cu o efectivă de 2.57.

Cu postsezonul chiar după colț,Paxton este fierbintela momentul potrivit. Din păcate pentru Toronto, nu este probabil să-l liniștească.

New York Yankees Acoperire -1,5 ATS vs Toronto
1,67 Cote
PowerPlay

Cu Paxton pe deal prezentându-și forma imbatabilă, îi vom lua pe Yankees nu numai pentru a câștiga jocul 2 din această serie,dar și pentru a acoperi răspândit în proces.

Ce va fi jocul 3 au pregătit pentru ambele echipe?

În timp ce meciurile de pitching nu au fost încă anunțate pentru cele două echipe,it este sigur de așteptatLiliecii fierbinți din New York pentru a continua.

Luke Voit a devenit unmașinărie de acasă, iar liliecii lui Aaron Judge, Didi Gregorius, Gary Sanchez și alții nu merg nicăieri.

New York Yankees Acoperire -1,5 ATS vs Toronto Blue Jays
cote 1,69
Betway

The Yankees have been playing like una dintre cele mai bune echipeîn marile echipe și nu au cum să-și permită să meargă în România și să nu câștige seria.

Vino duminica, îi vom duce să încheie lucrurile cu ovictorie confortabilă.

Yankeii au în minte Seria Mondială

A fost o secetă lungă pentru New York Yankees, dar va fi asta să fie anul în care vor lua acasă titlul World Series?

Loi lor fanii sigur speră că da, deoarece New Yorkul arată ca un concurent serios pentru a captura pe toți a gloriei. Cu toate acestea, echipe precum Astros și Dodgers au șanse mai mari pentru a face treaba.

New York Yankees Câștigă Seria Mondială 2019
Cote 5,15
Spin Palace Sports

Dar, crezi căJudecător, Sanchez, Voit, Paxton și alții pot ajuta la ghidarea acestei echipe către cele promise teren? Dacă da, nu ezitați și primiți pariul în cel mai scurt timp posibil.