Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2022 MLB Futures Update -- Dodgers Top World Series Odds

Actualizare MLB Futures 2022 -- Dodgers Top Cote World Series

The 2022 World Series Futures fi cel mai bine descris ca fiind intrigant. Ca întotdeauna, Los Angeles Dodgers sunt în amestec, dar mai multe echipe ocupă de asemenea un loc proeminent.

2022 MLB Futures - Schimbarea din decembrie World Series?| ||645

There is at least some mild uncertainty in the MLB world as the 2022 World Series Futures se schimbă puțin în decembrie. După o perioadă interesantăperioada de agent liber, zidurile s-au prăbușit cu spectrul unui alt blocaj MLB.

Din nou, lumea pariurilor este mereu în mișcare. Chiar și cu toată incertitudinea și haosul dinmajor league baseball, cifrele încă se schimbă. La România Sports Betting, aruncăm o privire la o lună după ce au apărut viitoarele inițiale pentru a vedea dacă există schimbări notabile, împreună cu un vârf la favoritul încă,Los Angeles Dodgers.

Mai jos sunt încă o dată cei 11 concurenți ai noștri care ar putea lua acasă2022 World Series coroana. O privire mai atentă asupra cifrelor dezvăluie câteva lucruri.

2022 MLB Futures -- Cote World SeriesBetwayPowerPlayBodog
Los Angeles Dodgers7,006,507,00| ||671
Houston Astros10,509,509,50
New York Yankees11,0011.0011.00
Chicago White Sox12.0011.0012.00
New York Mets12.0012.0012.00
Toronto Blue Jays14.0010,0010,00
Tampa Bay Rays14,0013,0015.00
Atlanta Braves16.0015.0015.00
San Diego Padres18.0013.0015.00
Boston Red Sox19.0017.0019.00
Milwaukee Brewers19.0017.0021.00

TheMLB betting odds from România sunt întotdeauna puțin diferite. Unul dintre numerele care iese în evidență imediat este de la Toronto Blue Jays. Puțini ar trebui să fie surprinși acolo. Ei vor fi o echipă care să stea cu ochii pe nicio întrebare. Acestea fiind spuse, cine va fi printre surprizele din acest an? Cu2022 MLB Futures, nu se știe niciodată. Să ne uităm la câțiva dintre acești „concurenți”.

Los Angeles Dodgers încă conduc futures World Series

Chiar și cu agenție liberă și toată mișcarea,Los Angeles Dodgers continuă să conducă World Series Futures. Nimeni nu ar trebui să fie surprins sincer de asta. Chiar și cu pierderea lui Max Scherzer în fața New York Mets, asta contează puțin pentru Dodgers.Cote de pariuri din seria mondială au înregistrat o mică schimbare în direcția creșterii numerelor. Los Angeles variază acum de la6,50 la 7,00. Este o mișcare subtilă.

Aceste numere s-ar putea scurta puțin pe măsură ce se apropie antrenamentul de primăvară. Trebuie să ne întrebăm dacă aceasta este o mică reacție de la blocarea MLB. Există cel puțin un pic de incertitudine cu privire la sezonul 2022, dar până acum există puțină urgență pe acest front. Scopul Dodgers este același în fiecare an de a câștiga World Series. L-au câștigat doar pe cel în 2020, dar sentimentul este că ar putea avea încă câteva. Acea afacere neterminată este cea care îi motivează pentru 2022. 

Dodgers se bazează pe lansarea lor de pornire

Chiar și cu pierderea lui Max Scherzer,Los Angeles Dodgers au cei mai bunilansare de început în baseball. Cu un pumn de 1-2 în Walker Buehler și Julio Urias, ei sunt pe mâini bune. Apoi, este intrigantul pickup al lui Andrew Heaney. Heaney a arătat fulgerări de potențial cu Los Angeles Angels of Anaheim, dar ar putea fi periculos într-o stație de joc prietenoasă cu țicheri precum Chavez Ravine. Rata lui K/9 se limitează la 11, iar terenurile sale în afara vitezei ar putea face ravagii în Liga Națională.

Kenley Jansen ar putea încă să ancorați bullpenul, care este unul dintre cele mai bune trei din Liga Națională. Cu toate acestea, luați în considerare lansarea lor de start chiar și fără ca Scherzer să fie pe locul unu în cinci categorii majore. Adăugați și Tony Gonsolin, care probabil va vedea un volum de muncă crescut și rețeta este acolo pentru o repetare din sezonul trecut. Echilibrul și profunzimea vor ancora ancora această echipă.

Chiar și cu pierderi, Los Angeles își face griji puțin

Deși pierderile lui Corey Seagar și Corey Knebel au durut puțin,Los Angeles Dodgers par să-și facă puține griji pentru ei. Chris Taylor s-a întors după o campanie de 20 de home run și 73 RBI în 2021. Dodgers au șapte batai în formația lor de start cu 20 sau mai multe runde de acasă. Această echipă încă se află în fruntea2022 MLB Futures din motive întemeiate.

2022 MLB Futures - Ce alte echipe se deplasează în sus?

Aceasta este o întrebare excelentă.New York Mets sunt o echipă care crește bazată doar pe semnarea lui Max Scherzer. O rotație de start cu Scherzer și Jake DeGrom este suficientă pentru a câștiga potențial Mets o divizie. Asta cu condiția ca ambii să rămână sănătoși, desigur. Numerele Mets s-au schimbat de la 19.00 la 12.00, în cea mai mare parte numai pe baza acelei știri.

O altă echipă care esteîn sus este Toronto Blue Jays. Poate că România devine nerăbdătoare, dar Blue Jays le oferă fanilor măcar un motiv să fie optimiști cu privire la 2022. A-l avea pe Vladimir Guerrero Jr. pe listă ajută și el ar putea trage cu ușurință 50 de home runuri anul acesta. RĂZBOIUL lor TOTAL (câștigări peste înlocuire) numai din infracțiunea lor este 28.1. Acest număr a trecut de la 14.00 până la 10.00.

Tampa Bay este o altă echipă care areun pic mai sus dar unii vor susține că este implicit. De ce? Se pare că o parte din banii de pariuri tocmai s-au redistribuit temporar. Acest lucru poate dura câteva luni pentru a verifica, dar acesta pare să fie cazul. Oricum, Tampa Bay Rays și echilibrul lor îi vor ține să lupte pentru AL East în 2022. 

Există o mică bănuială că Milwaukee Brewers ar putea fi din nou pe radar aici. Ei sunt într-una dintre cele mai ușoare două divizii din baseball. Dacă Berarii pot evita greșelile mentale din postsezonul trecut, Milwaukee este o echipă care poate face ceva zgomot în 2022. Acum, s-au mișcat doar puțin, dar din nou, blocarea probabil a limitat acea mișcare.

Când vine vorba de lumea pariurilor, timpul nu așteaptă pe nimeni.

2022 MLB Futures - Alegerea noastră actualizată Early World Series 

Los Angeles Dodgers rămâne alegerea noastră MLB Futures 2022 pentru a-și recâștiga coroana World Series.

Los. Angeles Dodgers Pentru a câștiga World Series
7,00
Betway

Cu atât de multedepuneri metode pentru site-urile de pariuri din România, de ce să nu mai pariezi azi câțiva dolari.