Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2022 MLB Futures -- World Series Best Underdogs

2022 MLB Futures -- World Series Best Underdogs

Aici, la RomâniasportsBetting, ne-am uitat la favoriții World Series pentru 2022 MLB Futures împreună cu valori. Acum este timpul săgeților, cei mai buni cei mai defavorizați.

Cu premiile MLB fiind înmânate în următoarele două săptămâni, era logic să se strecoare în câtevaWorld Series Darts pentru2022 MLB Futures. Aceste echipe îți pun în pericol bankroll-ul? Cu siguranta nu. Cu toate acestea, a arunca câțiva dolari pentru distracție ar putea să plătească. Nu se știe niciodată.

Aceste lovituri lungi sunt unele pe care noi, la România Sports Betting, nu am apucat să le examinăm în continuare săptămâna trecută. Cu o schimbare constantănumerele din seriale viitoare ale seriei mondiale, așteptați-vă să vedeți unele echipe să-și vadă șansele scurtându-se sau prelungind.

Avem cinci echipe în total, inclusiv Detroit și Cleveland care necesitau mai multă o privire. Acest tabel de mai jos aruncă o privire asupra numerelor așa cum au fost de vinerea trecută.

2022 MLB Futures -- World Series LongshotsSports InteractionPowerPlayBet99
Detroit Tigers46,0041,0045,00|| |667
Minnesota Twins65,1067,0070,00
Cleveland Guardians66,00|| |67361.0060,00
Chicago Cubs80,1081,0080,00
Miami Marlins80,1081,0080,00

Cote pentru baseball american sunt interesante fel. Există atât de multe săpături și cercetări care merg într-un efort ca acesta. Odată ce sunt concurenții și pretendenții, există săgețile (sau loviturile lungi). Acestea sunt echipe care au nevoie de mult ajutor prin comerț, agenție liberă sau noroc total. Pot câteva dintre aceste numere să atragă unii oameni? Da. Atractia cifrelor pentru uncativa dolari este intotdeauna acolo.

Primul nostru dart MLB -- The Cleveland Guardians

Sincer, când au citit2022 MLB Futures,Cleveland Guardians nici măcar nu a înregistrat un blip. Poate că era numele sau poate era o echipă locală defunctă care avea deja acest nume. Oricare ar fi cazul, Gardienii pur și simplu nu păreau să aibă prea multă atracție.

Când aruncă o privire mai atentă, unele lucruri s-au dezvăluit. Cleveland tocmai a avut un an putred sezonul trecut. Au mers cu 80-82, dar au terminat totuși pe locul doi în Liga Americană Centrală pentru că acea divizie era proastă. Chicago White Sox nu a avut un challenger în acea divizie, ceea ce probabil i-a costat și pe ei. Acestea fiind spuse, au fost piese care să-i placă.

Cotele lorcotele din seria mondială sunt și ele destul de interesante. A fost și mai plăcut să văd că erau cuibăriți în spatele câtorva echipe pe care Cleveland nu ar trebui să fie. Acestenumerele variază de la 60,00 la 67,00 apropo. Expertii și experții par să uite că Cleveland a fost cu ușurință o echipă de top trei sau patru în Liga Americană timp de cinci ani. Era ca și cum se aștepta ca Guardians să dispară, ca omologii lor indieni, în partea de jos a Ligii Americane Centrale.

Totuși, atâta timp cât Terry Francona conduce această echipă. Nu ar trebui să fie cazul. Cu problemele gastrointestinale în spate, Francona ar trebui să poată reîncărca o echipă indienilor care ar putea fi la o bucată sau două distanță de a lupta din nou pentruWorld Series Championship.

Punctele forte ale Cleveland sunt slugging-ul și lansarea de început

Din nou, pentru caCleveland Guardians să meargă oriunde în acest sezon, vor avea nevoie de Jose Ramirez și Franmil Reyes au lovit capacul mingii. Cei doisluggers amândoi au lovit 30 sau mai multe home run-uri și probabil că vor avea nevoie de altcineva pentru a mai introduce câțiva alergători. 

Ramirez, totuși, poate fi doar amenințarea MVP-ului care duce această echipă la înălțimi mai mari. Basemanul a treia a lovit 36 ​​de home run-uri și a condus peste 100 de RBI. Ceea ce este înfricoșător este că Ramirez are o viteză vertiginoasă. El a furat 27 de baze anul trecut și a marcat 111 runde, cel mai mare nivel al echipei. El va fi un nume menționat ușor pentru discuția MVP în 2022. Ar trebui să fie mai tare.

După aceea, urmeazăpitchingul de început. Departamentul de cercetători din Cleveland a găsit o bijuterie în Cal Quantrill și singura întrebare este că poate duplica a doua jumătate a anului 2021? Recordul său de 8-3 neagă un posibil salt la 14 sau 15 victorii într-un sezon întreg în 2022. Apoi, pe lângă câteva pietre prețioase, mai este și Shane Bieber. Bieber a început doar 16 meciuri anul trecut și a fost împiedicat de accidentări. Un Bieber sănătos face din Cleveland un candidat la divizie și poate mai mult.

Adăugați un bullpen foarte capabil și Terry Francona are ceva aici. Dacă agenția liberă este bună pentru Cleveland, șansele lor se pot scurta destul de mult. Ei sunt dormiți. Lor World Series Futures vor fi monitorizate.

2022 MLB Futures -- Mai există alte echipe?

Răspunsul este, de asemenea, da. Gemenii Minnesota sunt unul despre care am spune că sunt printreacele echipe „acolo”. Aici este dilema. Cotele lor sunt în prezent lainterval de 65 la 70. O idee bună ar putea fi să așteptați până după ce perioada de agent liber se zguduie pentru a vedea unde se află. Apoi, poate aruncați câțiva dolari la 75 până la 80 sau cam așa ceva. Dacă șansele se scurtează, atunci așteptați mai mult.

Minnesota are câteva piese excelente precum Jose Berrios și Kenta Maeda. Acești doi ulciori titulari s-au combinat pentru doar 41 de starturi. Un ulcior vede de obicei movila de 30-32 de ori într-un sezon întreg. Asta înseamnă mult timp pierdut. Dacă este sănătos, acesta este un pumn 1-2 care poate face unele valuri. Dacă Byron Buxton poate juca 150 de jocuri sau cam asa ceva, ar putea să lovească 35-40 de home run-uri. Buxton a ratat 101 meciuri anul trecut din cauza unei accidentări. Acest lucru nu este probabil în 2022. 

Din nou, Minnesota este o altă echipă cu care se culcă puțin.2022 MLB Futures vor fi o cursă sălbatică. Priviți echipe precumChicago Cubs dar mai alesMiami Marlins.

Cleveland Indians -- Cel mai bun dart al nostru Futures World Series

Indienii Cleveland sunt cel mai bun dart din seria noastră mondială pentru MLB Futures 2022.

Cleveland Indians|| |755 To win the World Series
66,00
Sports Interaction

PowerPlay România șiBet99 mobile betting sunt mai mari în Cleveland decât majoritatea. Verificați-le.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive